Προς το περιεχόμενο

[HXEIA] Trust Titan 2.1 20,91€ @eurosupplies [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σεμενα στειλαν κατευθειαν email αποστολης,αυριο παραλαμβανω...χωρις ναπαντησω και να αγριεψω...

Δημοσ.

Σεμενα στειλαν κατευθειαν email αποστολης,αυριο παραλαμβανω...χωρις ναπαντησω και να αγριεψω...

Μου έστειλαν και εμένα οτι η παραγγελία τιμολογήθηκε και οτι η αποστολή θα γίνει με μια μεταφορική που δεν γνωρίζω. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Δημοσ.

Σημαινει οτι περιμενεις να σου στειλουν τα ηχεια.Στο εμαιλ εχει τηλεφωνο της μεταφορικης.Παρε τηλεφωνο να σου πουν ωρα και μερα αποστολης.

• Like 1
Δημοσ.

Δρομολογήθηκε και η δικλη μου παραγγελία. Απέσυρα και κριτικές και καταγγελίες. Με λίγη καυθστερηση βέβαια στις απαντησεις τους αλλα αφου τα δίνουν τότε θα πάρει θετική απο εμένα.

Δημοσ.

Ενημερώθηκα κι εγώ για την αποστολή. Είμαι πολύ μπερδεμένος σχετικά με την αντιμετώπιση που πρέπει να τους δείξω. Ξεκίνησα με καταγγελία και αρνητική στον τσιγκούνη. Αφού παραλάβω, θα αποσύρω σίγουρα την καταγγελία. Όσον αφορά την αρνητική, πολύ θα ήθελα να την μετατρέψω σε θετική αλλά δε με αφήνει αυτό το αντιεπαγγελματικό email που αφενός μπερδεύει τον αγοραστή με άχρηστες λεπτομέρειες όπως στοκ, προμηθευτές, αποθήκες κτλ, αφετέρου δεν παραλείπει να πετάξει και την απειλή του για μηνύσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιο παλιό /ενεργο μέλος τα θέλει ας μου στείλει πμ.παραλαβη από το κατάστημα.

Ενδιαφέρομαι, έστειλα pm

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ αλλά τα έστειλα στο πατρικό μου οπότε θα αργήσω να τα αξιολογήσω. Τέλος καλό όλα καλά. Thanks TS!

Δημοσ.

Έχω παραλάβει κι εγώ αλλά βρίσκομαι εκτός Αθήνας οπότε αύριο θα μπουν στη πρίζα. Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τον TS!

Δημοσ.

όποιος θέλει και μπορεί, ας ανεβάσει ένα κείμενο καταγγελίας μήπως και στείλουμε περισσότεροι και βάλουν μυαλό..

Έφυγε η καταγγελία, καλά ξεμπερδέματα με το προστιματάκι..

Μετά από επικοινωνία από την εταιρία, τα βρήκαμε. Ήταν πολύ ευγενικοί και έστειλαν το πακέτο στην αρχική χαμηλή τιμή.

Απέσυρα τις καταγγελίες στο σκρουτζ, στο συνήγορο του καταναλωτή και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τον skatopaido που μου παραχώρησε την παραγγελία του, θα πάω αύριο να παραλάβω.

Πήγε κανείς να παραλάβει από το κατάστημα εκεί στα Σπάτα ; Όλα κομπλέ ;

Απλά επειδή το email τους έβγαζε κάπως κακία μπορώ να πω, σας αντιμετώπισαν κανονικά ή θα μας φτύσουν μέσα στα ηχεία ; χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...