hliastsek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παιδια εμενα παντως με ενημερωσαν οτι θα τα παραλαβω κανονικα. Και τωρα που εχω την προσοχη σας, ενημερωνω οτι τρολλαρω Εφαγα και εγω ακυρο 2
mikegad Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 έτσι από περιέργεια έχει δικαιωθεί ποτέ κανείς έπειτα από καταγγελία στην ΓΓΚ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Φυσικα! Εχουν πεσει προστιμα δεκάδες αν όχι εκατοντάδες φορες επειτα από καταγγελιες καταναλωτων. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Γιατι να αλλαξει η τιμη κατα 30 ευρω+ σε τοσο αμεσο διαστημα, δεν το καταλαβαινω αυτο... Εγω τα θελω στην τιμη που τα ειδα και εκανα παραγγελια. Αν δεν ειναι εφικτο αυτο κανενα προβλημα, υπαρχει και νομος που προστατευει τον πελατη και επισης αρνητικη αξιολογηση για το καταστημα σας.Δεν μπορειτε να βαζετε μια τιμη και στην πορεια να την αλλαζετε για τον Α-Β λογο στο διαστημα ωρων απο την στιγμη που εκανα την παραγγελια στην συγκεκριμενη τιμη και να μου προτεινεται μια αλλη τιμη με 30 ευρω παραπανω. Αυτο ειναι τελειως αντιεπαγγελματικο εκ μερους σας. Εγω τους εστειλα αυτο το mail σαν απαντηση μπας και ενδιαφερθουν λιγο....
Questioner Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ενημέρωσαν κάποιον τηλεφωνικώς; Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν να τα δώσουν σε εκείνη την τιμή μιας και περιμένουν νέα παραλαβή τη Δευτέρα. Θα δείξει λοιπόν.
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 τι ωρα και ποτε ειχες κανει παραγγελια? απ οτι ξερω κανεναν δεν πηραν τηλ παρα μονο ενα μαζικο μαιλ ακυρωσεις με παπαροδικαιολογιες!! εξου και οι καταγγελιες βροχη
christaras1990 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εγω στο σκρουτζ γιατι δεν βλεπω καμια αρνητικη κριτικη?? 3 προσφατες βλεπω μονο και καμια δεν αναφερεται στο συγκεκριμενο συμβαν... 1
Questioner Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 τι ωρα και ποτε ειχες κανει παραγγελια? απ οτι ξερω κανεναν δεν πηραν τηλ παρα μονο ενα μαζικο μαιλ ακυρωσεις με παπαροδικαιολογιες!! εξου και οι καταγγελιες βροχη Γύρω στα 40-45 λεπτά αφότου άνοιξε το θέμα. Μου είπαν ότι θα ενημερωθούν και οι άλλοι που έκαναν παραγγελία και θα δουν πως θα γίνει από Δευτέρα που περιμένουν νέα παραλαβή. Αυτό έγινε την Πέμπτη αν δεν κάνω λάθος και υπέθεσα ότι έχουν ενημερωθεί και οι άλλοι που έκαναν την παραγγελία. Μήπως παίρνουν τηλ μόνο εκείνους που άφησαν αρνητική κριτική στο skroutz ή/και καταγγελία; εγω στο σκρουτζ γιατι δεν βλεπω καμια αρνητικη κριτικη?? 3 προσφατες βλεπω μονο και καμια δεν αναφερεται στο συγκεκριμενο συμβαν... Το skroutz κάνει review την κάθε κριτική και μετά την δημοσιεύει. Μάλιστα σε αρνητικές κριτικές χρειάζεται να τους στείλεις το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας ώστε να το διασταυρώσουν και να ενημερώσουν το κατάστημα.
lampisd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ έχω κάνει αρνητική αρκετες μερες αλλά ακόμα δεν δείχνει του.
mikegad Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γύρω στα 40-45 λεπτά αφότου άνοιξε το θέμα. Μου είπαν ότι θα ενημερωθούν και οι άλλοι που έκαναν παραγγελία και θα δουν πως θα γίνει από Δευτέρα που περιμένουν νέα παραλαβή. Αυτό έγινε την Πέμπτη αν δεν κάνω λάθος και υπέθεσα ότι έχουν ενημερωθεί και οι άλλοι που έκαναν την παραγγελία. Μήπως παίρνουν τηλ μόνο εκείνους που άφησαν αρνητική κριτική στο skroutz ή/και καταγγελία; Το skroutz κάνει review την κάθε κριτική και μετά την δημοσιεύει. Μάλιστα σε αρνητικές κριτικές χρειάζεται να τους στείλεις το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας ώστε να το διασταυρώσουν και να ενημερώσουν το κατάστημα. Την ίδια ώρα πάνω κάτω παραγγείλαμε. Εγώ μόνο το γνωστό email ακύρωσης έχω λάβει. Χθες τους έριξα και μια αρνητική στο σκρούτζ
Questioner Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Την ίδια ώρα πάνω κάτω παραγγείλαμε. Εγώ μόνο το γνωστό email ακύρωσης έχω λάβει. Χθες τους έριξα και μια αρνητική στο σκρούτζ Εγώ τους είχα στείλει και απαντητικό για το πως είναι τα πράγματα και να τους γνωστοποιήσω τις ενστάσεις μου. Υποθέτω πάντως πως αν θα τα δώσουν δεν θα τα δώσουν επιλεκτικά. Την Δευτέρα - Τρίτη θα δούμε. 1
Radiant Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Έχουν και το θράσος να τα έχουν ακόμα ως άμεσα διαθέσιμα στο site τους...Έφυγε αρνητική και καταγγελία και απο εμένα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω 2 μέρες τώρα αλλά δεν ψήθηκαν να απαντήσουν. 1
lampisd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 παει η δευτερα και κανενα νεο ακομα....μαλον ισχυει το ακυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα