lampisd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ακόμα τίποτα πολύ το αργουνε μάλλον θα παραλαβουμε
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κύριε XXXXXXX καλημέρα σας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρόλο που εισάγαμε μεγάλη ποσότητα από το είδος που παραγγείλατε, το απόθεμα μας δεν ήταν αρκετό για να καλύψει τον όγκο το παραγγελιών και αναγκαστήκαμε να τηρήσουμε σειρά προτεραιότητας για την εκτέλεση τους. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε το Speakers 2.1 Trust Set GXT38 60W RMS 19023 στα 50€+φπα. Η τιμή δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση, Η παραγγελια εγινε χθες 7:50μμ
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ακυρο! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από stelios18120 2
vade23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έκανα 2 παραγγελίες. Μια στις 7:20 περίπου και την δεύτερη στις 8:20 στο περίπου. Για την δεύτερη μου ήρθε ακυρωτικό (ίδια με την παραπάνω απάντηση του χρήστη Σαινόμπι) Άρα κατα 99% θα παραλάβω την πρώτη αφού ήταν προγενέστερη και δεν ήρθε ακυρωτικό. Για να δούμε.
Themos3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλα που δεν πηρα πολλα ποπ-κορν Κύριε XXX καλημέρα σας, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρόλο που εισάγαμε μεγάλη ποσότητα από το είδος που παραγγείλατε, το απόθεμα μας δεν ήταν αρκετό για να καλύψει τον όγκο το παραγγελιών και αναγκαστήκαμε να τηρήσουμε σειρά προτεραιότητας για την εκτέλεση τους. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε το Speakers 2.1 Trust Set GXT38 60W RMS 19023 στα 50€+φπα. Ισχύει κανονικά το κόστος των μεταφορικών που έχετε επιλέξει. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Με εκτίμηση,
lampisd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ήρθε κι σε εμένα το ίδιο μήνυμα τους ευχαριστησα πολύ και τους είπα ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αρνητική στο Σκρουτζ κι όπου άλλου μπορώ.Έκανα το καθήκον μου. 3
manosfp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ουφ ευτυχώς πρόλαβα!!! (έχω ετοιμάσει ήδη σκρουτζοαρνητική) Ούτε σε εμένα ήρθε άκυρο αλλά καλού κακού εγώ κάνω την προετοιμασία μου....
lampisd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έτοιμη και η αξιολόγηση μην μας περνάνε όλους για κουρούς.
vade23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παραγγελία 7:18..πριν ένα λεπτό ήρθε το γνωστό πλέον μήνυμα που αν το διαβάσει κάποιος καλά,δε λέει ότι κάνανε λάθος στην τιμη αλλα ότι είχανε λιγοστό απόθεμα. Και τονίζουν ότι θα τηρήσουν σειρά προτεραιότητας για την εκτέλεση των παραγγελιών. ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΗ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 20.91 ευρώ. Φεύγει καταγγελία αν τελικά δεν εκτελεστεί η παραγγελία για συνήγορο του καταναλωτή με ταυτόχρονη κοινοποίηση σε ΜΜΕ και τεχνολογικά-ενημερωτικά-ειδησεογραφικά sites. Αυτά. 1
mikegad Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Mόλις έπεσε και σε μένα το άκυρο.. Αν έγραφαν απλά πως έκαναν μ@λ@κι@ και είχαν λάθος τιμή θα ειλικρινές και δεν θα έκανα τίποτα...τώρα λένε στην ουσία πως όλα ήταν καλά απλά έγιναν πολλές παραγγελίες και δεν μπορούν να στείλουν σε όλους (ωστόσο αν θές στο πουλάμε το άλλο μοντελο 1ευρώ φθηνότερα από τον ανταγωνισμό) περιμένω να δω σε πόσους θα τα στείλουν λοιπόν.......την αρνητική στο σκρουτζ την έχουν στο τσεπάκι τους
stelios18120 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ακυρο! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από stelios18120
manosfp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ήρθε και σε μένα (το άκυρο βεβαίως-βεβαίως)... Πρέπει να φτιάξω πρότυπα να μη γράφω τα ίδια κάθε φορά στο σκρουτζ. Αιωνία σου η μνήμη Αιωνία σου η μνήμη Αιωνία σου η μνήμη... 1
vade23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Mόλις έπεσε και σε μένα το άκυρο.. Αν έγραφαν απλά πως έκαναν μ@λ@κι@ και είχαν λάθος τιμή θα ειλικρινές και δεν θα έκανα τίποτα...τώρα λένε στην ουσία πως όλα ήταν καλά απλά έγιναν πολλές παραγγελίες και δεν μπορούν να στείλουν σε όλους (ωστόσο αν θές στο πουλάμε το άλλο μοντελο 1ευρώ φθηνότερα από τον ανταγωνισμό) περιμένω να δω σε πόσους θα τα στείλουν λοιπόν.......την αρνητική στο σκρουτζ την έχουν στο τσεπάκι τους Δεν φτάνει που κάνουν μαλακιες έχουν και θράσος!!! Δεν λενε εγινε λαθος εστω συγνωμη και τετοια αλλα θέλουν να μας το δώσουν και στα 50€ !!!! Ρε παρτε μαύρο και θαψιμο τωρα ψεύτες! Ήρθε και σε μένα (το άκυρο βεβαίως-βεβαίως)... Πρέπει να φτιάξω πρότυπα να μη γράφω τα ίδια κάθε φορά στο σκρουτζ. προτείνω καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή απο όλους μας,ΕΦ όσον δεν παραλάβουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα