Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω τη λεει ο superetroid η ο καθενας εγω αυτο που βλεπω με τα ματια μου σε αυτο εδω: 

ειναι πως το μονο που εκαναν ειναι πως αλλαξαν την καμερα, πρακτικα τιποτα δεν εκαναν ο φιλος εχει απολυτο δικιο. αυτο ειναι απο e3 2009! πριν 6 χρονια και εχουν αλλαξει οντως μονο την καμερα, αυτο ειναι το τεραστιο exclusive? 

Άμα το cinematic trailer του 2009 σου φαίνεται ίδιο με το gameplay που είδαμε προχθές, μάλλον χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει τώρα τα ισοπέδωσες όλα,κανένας reviewer δεν του δίνει κάτω απο 90%,δεν μπορεί όλοι να είναι στημένοι.

Και ποιά ας πούμε θεωρείς καλά παιχνίδια?

reviewer που δινει βαθμολογια πριν καν κυκλοφορησει ο τιτλος μονο στημενοι ειναι.

Δημοσ.

Πεφτει πολυ χρημα κ λαδωμα παιδες

Μονο αν εισαι πιτσιρικι ή βλακας μπορει να τα τρως αμασητα

Εβλεπα αντιδρασεις δημοσιογραφων κ καλα του ign κ τις αντιδρασεις τους για το ff 7 ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ

οσο λοιπον μερικοι θα παιζουμε forza.tomb raider.halo 5 που ο φιλος πιο πανω δεν βλεπει αποκλειστικοτητες συντομα, αφηστε τους αλλους να τρολαρουν

( α κ να ενημερωσω οτι εχω κ τις 3 κονσολες )

Οσο καλη ηταν η παρουσιαση της sony περσυ τοσο χλιαρη ηταν φετος πως να το κανουμε ... Της ms ηταν καλυτερη κ της nintendo απλα

http://abload.de/img/hype2qplvg.gif

http://www.forbes.com/sites/davidthier/2015/06/16/e3-2015-sonys-biggest-announcement-wasnt-the-last-guardian-shenmue-3-or-ffvii/

"Last night, Sony announced that PS4 players would get Call of Duty map packs and other DLC before anyone else, officially making PS4 the preferred platform for the one of the largest video game franchises in existence. "  Πικρα για τους πληρωμενους της Micro$oft.

Οσο για Tomb Raider θα το παιξουμε και εμεις την ανοιξη αλλα στα 1080p οχι στα 900p!!!

Δημοσ.

Τι σκατα exclusive ειναι το Shenmue οταν ζηταει χρηματοδοτηση τυπου kickstarter;

Καθυστερημενος ειναι ο τυπος και θα το βγαλει μονο σε PS4;

Και για μια τετοια επικη παιχνιδαρα μονο 2εκ ζηταει;Κατι δεν μου καθεται καλα γιατι για να φτασει το μεγαλειο των προηγουμενων το 2015 χρειαζονται πολλα περισσοτερα λεφτα...

Θα βγει και σε pc επισημα βασικα μονο σε pc θα βγει γιατι στο ps4 δεν θα βγει σε μορφη cd αλλα ως downloadable.

Επισης το σιγουρο ειναι πως θα βγει και σε xbox απλα ετρεξε να προλαβει λιγο το fanboys τις sony.

Οσο για Tomb Raider θα το παιξουμε και εμεις την ανοιξη αλλα στα 1080p οχι στα 900p!!!

Τοτε θα το παιζω εγω και σε αναλυση 4k και 60fps :) Μαμα sony failed

Δημοσ.

Θα βγει και σε pc επισημα βασικα μονο σε pc θα βγει γιατι στο ps4 δεν θα βγει σε μορφη cd αλλα ως downloadable.

Επισης το σιγουρο ειναι πως θα βγει και σε xbox απλα ετρεξε να προλαβει λιγο το fanboys τις sony.

Τοτε θα το παιζω εγω και σε αναλυση 4k και 60fps :) Μαμα sony failed

Failades από το pc mustard race ξαναχτυπουν!Θα το αγορασουν(μαλλον),θα βάλλουν φουλ τα γραφικα(omg παιχνιδαρααααα),alt+f4 το "τερμάτισα" και αυτο.

Δημοσ.

Failades από το pc mustard race ξαναχτυπουν!Θα το αγορασουν(μαλλον),θα βάλλουν φουλ τα γραφικα(omg παιχνιδαρααααα),alt+f4 το "τερμάτισα" και αυτο.

Pls! Υπάρχουν απείρως καλύτερα παιχνίδια να παίξουμε από την (κο)Lara Croft.

Δημοσ.

sony blind fanboy detected.

Age of troll detected.

No reason to give a troll answer.

Status : confirmed.

Δημοσ.

sony blind fanboy detected.

Age of troll detected.

No reason to give a troll answer.

Status : confirmed.

Micro$oft employee detected

αχαχαχα δεν εχουν ουτε καν xbox αρα εισαι fail δευτερη φορα :)

Δημοσ.

reviewer που δινει βαθμολογια πριν καν κυκλοφορησει ο τιτλος μονο στημενοι ειναι.

μάλλον κάτι δεν κατάλαβες..οι reviewers παίρνουν απο τις ίδιες τις εταιρίες τα παιχνίδια για review πρίν την επίσημη κυκλοφορία τους,ο λόγος προφανής,η διαφήμιση του προιόντος.

Δημοσ.

μάλλον κάτι δεν κατάλαβες..οι reviewers παίρνουν απο τις ίδιες τις εταιρίες τα παιχνίδια για review πρίν την επίσημη κυκλοφορία τους,ο λόγος προφανής,η διαφήμιση του προιόντος.

Επειδη ειχα το ξαδερφο μου στο gamepro αστο.. εσυ κατι δεν εχεις καταλαβει το παιχνιδι ΘΑ βγει το 2016 ΘΑ , και μας μιλας για αξιολογιση παιχνιδιου; Ποσο σοβαρος μπορεις να εισαι; Και αντε ειπανε πως ειναι 10 με τονο εσυ που εχεις δει 5 λεπτα βιντεο (10 χρονια το ιδιο βλεπεις) πως εβγαλες το πορισμα πως ο τιτλος αξιζει με το παραπανω να μου το φερεις στο τραπεζι για αντιλογο xbox vs ps4 πως;

ΑΧαχα απλα δεν υπαρχετε μερικα fanboys σε λιγο θα παιζουμε εναν ηρωα που αντι για κεφαλι θα εχει μια πατουσα και θα πηδαει απο μερος σε μερος με τα ποδια κουνελιου και μια μυγα να το φωναζει που θα παει και τι θα κανει χαχαχα παιχνιδαρα!!

Επισης μας φερνετε στο τραπεζι το shenmue 3 που ο τιτλος ειναι multiplatform ως xbox vs ps4. Αστο δεν.

Το μονο που βλεπω καπως οκ ειναι το ff7 που εγω προφανως δεν θα το παιξω το επαιξα παλια αλλα για τα 20χρονα και 15χρονα ειναι μια χαρα.

Που και παλι χαρα δεν βλεπω γιατι κανετε και οι xboxαδες και οι psαδες που εχετε exclusive 3των εταιριων.. Να ειχατε μια σοβαρη εταιρια οπως η nintendo που συντηρει με νυχια και με δοντια μια κονσολα διχως 3rd party υποστηριξη να το καταλαβω αλλα πραγματικα ο fanboyσμος σας ιδικα στα psfans ειναι οτι το χειροτερο ever.

Να σας θυμισω ποιος εκραζε το shenmue; H ιδια η sony επι εποχες dreamcast αχαχα και κατω απο αυτην ολα τα fans τωρα μολις επαιξε sony + shenmue η χαρα σας εφτασε μεχρι τον πλανητη αρη.

Δημοσ.

If this project reaches its funding goal, Shenmue 3 will be available on the PS4 and PC.

αμα εισαι εσυ τυφλος δεν σου φταιει ο "τυπος - Yu Suzuki" που παρεπιπτοντως εδωσε οτι ειχε και δεν ειχε,,και δεν εκανε οπως εκαναν οι αλλες νταβατζοεταιριες που απλα καθονται στα λεφτα τους.

3m $ σε 2 μερες

https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3

Τεραστιες επιρροες για πολλα games που κυκλοφορουν σημερα.

Τυφλος δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι και ανοητος να μην μπορω να καταλαβω οταν ο αλλος μιλαει για console exlclusive....και ξαναρωταω γιατι να το βγαλει μονο στο PS4 οταν η χρηματοδοτηση προερχεται απο τον απλο κοσμακη και δεν το βγαζει σε ολες τις πλατφορμες;

Δημοσ.

εσυ κατι δεν εχεις καταλαβει το παιχνιδι ΘΑ βγει το 2016 ΘΑ , και μας μιλας για αξιολογιση παιχνιδιου; Ποσο σοβαρος μπορεις να εισαι; Και αντε ειπανε πως ειναι 10 με τονο εσυ που εχεις δει 5 λεπτα βιντεο (10 χρονια το ιδιο βλεπεις) πως εβγαλες το πορισμα πως ο τιτλος αξιζει με το παραπανω να μου το φερεις στο τραπεζι για αντιλογο xbox vs ps4 πως;

Αν περιμενεις απο το last guardian κατι τοτε μονο gamer δεν μπορεις να πεις τον εαυτο σου.

Ο τιτλος ενα 5αρακι θα παρει με το που βγει και θα εχουν πληρωθει και γιαυτο.

Εσύ έβαλες συγκεκριμένο βαθμό σε παιχνίδι που θα βγει το 2016 και μάλιστα θα είναι και πληρωμένος.

Πόσο σοβαρός είσαι?

Πως έβγαλες το πόρισμα πως δεν αξίζει?

Και πως έβγαλες το πόρισμα για άλλα που δεν έχουν βγει ακόμα και τα βάζεις στη σύγκριση?

Δημοσ.

Τυφλος δεν ειμαι αλλα δεν ειμαι και ανοητος να μην μπορω να καταλαβω οταν ο αλλος μιλαει για console exlclusive....και ξαναρωταω γιατι να το βγαλει μονο στο PS4 οταν η χρηματοδοτηση προερχεται απο τον απλο κοσμακη και δεν το βγαζει σε ολες τις πλατφορμες;

την ιδια απορια εχουν και αλλοι:

Link.png Site: Shenmue's 3 budget is a mystery, Yu Suzuki isn't talking, and why that's a problem | Polygon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...