Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το tomb raider θα ειναι exclusive για 1 χρονο το black ops οχι αρα ναι εχει μεγαλη διαφορα, το ενα ειναι timed exclusive το αλλο οχι. Αν για εσενα σε εντυποσιασε η sony με το remaster και το last guardian μαγκια σου, εγω με ολα αυτα που ειδα απο την microsoft με παιχνιδαρες να βγενουν φετος και οχι το 2017 ειδα μια εταιρεια καθαρα για gamers, ουτε kinect και σαχλαμαρες οπως πριν δυο χρονια, εμ ηρθε ο spencer.... ωραια αφου συγκρινουμε συνεντευξεις που ειναι η αγαπη σας για το dark souls 3,το fallout 4? τα εδειξε η microsoft  αυτο ειναι το προβλημα, για την ελλαδα υπαρχει μονο ps4

Timed exclusive = not exclusive. Θα βγει και αλλού άρα δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Επίσης το FF7 δεν είναι remaster, είναι remake, μάθε να τα ξεχωρίζεις γιατί δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Fallout 4 το έδειξε η Bethesda μία μέρα νωρίτερα και με περισσότερες λεπτομέρειες, ή μήπως το έχασες; Όσον αφορά το Dark Souls 3, θα σου πω αυτό που μου είπε καμένος με Dark Souls φίλος μου, δεν έδειξαν gameplay άρα αδιάφορο.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

SHENMUE 3 ρε φιλε!!

και ff7 remake

ωρα για PS4

Δημοσ.

Timed exclusive = not exclusive. Θα βγει και αλλού άρα δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Επίσης το FF7 δεν είναι remaster, είναι remake, μάθε να τα ξεχωρίζεις γιατί δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Fallout 4 το έδειξε η Bethesda μία μέρα νωρίτερα και με περισσότερες λεπτομέρειες, ή μήπως το έχασες; Όσον αφορά το Dark Souls 3, θα σου πω αυτό που μου είπε καμένος με Dark Souls φίλος μου, δεν έδειξαν gameplay άρα αδιάφορο.

Μετα απο αυτο καταλαβα οτι εισαι ενας κλασικος ελληνας sony fanboy τιποτα το καινουργιο τιποτα το παλιο, παντα υπαρχνουν στην ελλαδα και παντα θα υπαρχουν, μου λες δεν εδειξαν gameplay μπραβο, αα και το fallout 4 θα παιζει mods μονο στο xbox one το προσπερναμε και αυτο μονο sony ειπαμε.Ελπιζω παντως να χαρηκες στα αληθεια την sony και οχι μονο επειδη ειναι η sony.Πραγματικα μου αρεσει οι gamers να χαιρονται γενικος για τα παιχνιδια και οχι να υποκρινονται .

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο αυτο καταλαβα οτι εισαι ενας κλασικος ελληνας sony fanboy τιποτα το καινουργιο τιποτα το παλιο, παντα υπαρχνουν στην ελλαδα και παντα θα υπαρχουν, μου λες δεν εδειξαν gameplay μπραβο, αα και το fallout 4 θα παιζει mods μονο στο xbox one το προσπερναμε και αυτο μονο sony ειπαμε.Ελπιζω παντως να χαρηκες στα αληθεια την sony και οχι μονο επειδη ειναι η sony.Πραγματικα μου αρεσει οι gamers να χαιρονται γενικος για τα παιχνιδια και οχι να υποκρινονται .

Είμαι PC gamer οπότε μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι θα κάνει το Fallout 4 στις κονσόλες. Όπως είπα και πριν, Final Fantasy 7 Remake, The Last Guardian, No Man's Sky, Horizon: Zero Dawn, Dishonored 2, Doom, Fallout 4. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Δεν με νοιάζει τι κάνει η Sony με το PS4, δεν με νοιάζει τι κάνει η M$ με το Xbone. Με νοιάζει πια από τα παραπάνω games δεν θα βγουν στο PC και αυτά είναι τα Horizon, The Last Guardian και αναμένουμε πληροφορίες για το FF7 Remake.

Δημοσ.

Είμαι PC gamer οπότε μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι θα κάνει το Fallout 4 στις κονσόλες. Όπως είπα και πριν, Final Fantasy 7 Remake, The Last Guardian, No Man's Sky, Horizon: Zero Dawn, Dishonored 2, Doom, Fallout 4. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Δεν με νοιάζει τι κάνει η Sony με το PS4, δεν με νοιάζει τι κάνει η M$ με το Xbone. Με νοιάζει πια από τα παραπάνω games δεν θα βγουν στο PC και αυτά είναι τα Horizon, The Last Guardian και αναμένουμε πληροφορίες για το FF7 Remake.

αρα  σιγουρα χαρηκες για τα games και οχι επειδη ηταν sony,τοτε σεβαστο, οπως πρεπει να γινει σεβαστο πως υπαρχουν ατομα που γουσταρουν forza,halo,gears. τα υπολοιπα βγενουν και σε pc οπως το no mans sky αρα δεν με ενδιαφερει εμενα προσοπικα οπως και τα mods για το fallout, σε pc θα το παιξω..αλλα για αυτους που παιζουν σε κονσολα δεν ειναι καθολου αδιαφορο

Δημοσ.

αρα  σιγουρα χαρηκες για τα games και οχι επειδη ηταν sony,τοτε σεβαστο, οπως πρεπει να γινει σεβαστο πως υπαρχουν ατομα που γουσταρουν forza,halo,gears. τα υπολοιπα βγενουν και σε pc οπως το no mans sky αρα δεν με ενδιαφερει εμενα προσοπικα οπως και τα mods για το fallout, σε pc θα το παιξω..αλλα για αυτους που παιζουν σε κονσολα δεν ειναι καθολου αδιαφορο

Δεν είπα το αντίθετο, αυτό που είπα ήταν ότι αυτά που ανακοινώθηκαν στη συνέντευξη της Bethesda και της Sony ήταν πολύ πιο εντυπωσιακά απ' ότι παρουσίασε η M$. Από κει και πέρα καθένας κάνει hype για αυτό που του αρέσει, άλλος για το uncharted άλλος για το halo και άλλος για το fallout.

Δημοσ.

The last guardian ενα game που το φτιαχνουν 10 χρονια που το ps3 πουλησε γιαυτο το game και μονο gameplay δεν εχουμε δει πωπω τι παιχνιδαρα τιτλος ΑΑΑ δηλαδη Οπως ειπε και ο superetroid αλλαξανε μια καμερα και ειδαμε τα ιδια πλανα αυτα ειναι.
Αν περιμενεις απο το last guardian κατι τοτε μονο gamer δεν μπορεις να πεις τον εαυτο σου.
Ο τιτλος ενα 5αρακι θα παρει με το που βγει και θα εχουν πληρωθει και γιαυτο. Ψεκασμενο σκυλοπουλο με αυτια αγελαδας τι υπεροχη ιστορια να πηδας και πανω στα κτηρια πωπω τι παιχνιδαρα. Αυτο περιμενω να παιξω να κλεισω ως gamer αχαχαχα

Οσο για το uncharted ο ορισμος του game βαλε να δουμε καμια ταινια καλυτερα exclusive που μονο κατι 10χρονα ps fanboys το παιζουν εεε βλεπουν σορρυ.

Πρεπει να ξανα προδιορισουμε τι εστι παιζω βιντεοπαιχνιδια καποιοι μαλλον θελουν να το κανουν βιντεο το ολο θεμα ταινιοκαταναλωτισμος (ποσα χρονια εχω να δω ταινια ειπαμε;) Α ναι απο το 2009 avatar νομιζω...

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για το uncharted ο ορισμος του game βαλε να δουμε καμια ταινια καλυτερα exclusive που μονο κατι 10χρονα ps fanboys το παιζουν εεε βλεπουν σορρυ.

Πρεπει να ξανα προδιορισουμε τι εστι παιζω βιντεοπαιχνιδια καποιοι μαλλον θελουν να το κανουν βιντεο το ολο θεμα ταινιοκαταναλωτισμος (ποσα χρονια εχω να δω ταινια ειπαμε ;) Α ναι απο το 2009 avatar νομιζω...

Εντάξει τώρα τα ισοπέδωσες όλα,κανένας reviewer δεν του δίνει κάτω απο 90%,δεν μπορεί όλοι να είναι στημένοι.

Και ποιά ας πούμε θεωρείς καλά παιχνίδια?

Δημοσ.

"Ψεκασμενο σκυλοπουλο με αυτια αγελαδας" χαχαχα εγραψες! και εγω αυτο ειδα αμα θεωρουν παιχνιδαρα αυτο τι να πω... σε ορισμενα σημεια φαινεται πως ειναι ps2 game(απο εκει αρχεισαν να το φτειαχνουν) καμια σχεση για next gen. Οπως ειπα για το final fantasy καταλαβενω γιατι σας αρεσε αλλα αυτο το last guardian βρε παιδια ειναι μπλιαχ

• Like 1
Δημοσ.

The last guardian ενα game που το φτιαχνουν 10 χρονια που το ps3 πουλησε γιαυτο το game και μονο gameplay δεν εχουμε δει πωπω τι παιχνιδαρα τιτλος ΑΑΑ δηλαδη Οπως ειπε και ο superetroid αλλαξανε μια καμερα και ειδαμε τα ιδια πλανα αυτα ειναι.

Α την είδες την E3 βλέπω.

Δημοσ.

Α την είδες την E3 βλέπω.

Δεν ξερω τη λεει ο superetroid η ο καθενας εγω αυτο που βλεπω με τα ματια μου σε αυτο εδω: 

ειναι πως το μονο που εκαναν ειναι πως αλλαξαν την καμερα, πρακτικα τιποτα δεν εκαναν ο φιλος εχει απολυτο δικιο. αυτο ειναι απο e3 2009! πριν 6 χρονια και εχουν αλλαξει οντως μονο την καμερα, αυτο ειναι το τεραστιο exclusive? 
  • Like 1
Δημοσ.

Shenmue, το παιχνίδι που τερμάτισε τις δυνατότητες του Dreamcast και ξετίναξε το ισχυρότερο Ps2, με το καταπληκτικό story που σε μαγεύει αναζητά χρηματοδότηση μέσω kickstarter.

Δημοσ.

Τι σκατα exclusive ειναι το Shenmue οταν ζηταει χρηματοδοτηση τυπου kickstarter;

Καθυστερημενος ειναι ο τυπος και θα το βγαλει μονο σε PS4;

Και για μια τετοια επικη παιχνιδαρα μονο 2εκ ζηταει;Κατι δεν μου καθεται καλα γιατι για να φτασει το μεγαλειο των προηγουμενων το 2015 χρειαζονται πολλα περισσοτερα λεφτα...

Δημοσ.

Δεν ξερω τη λεει ο superetroid η ο καθενας εγω αυτο που βλεπω με τα ματια μου σε αυτο εδω: 

ειναι πως το μονο που εκαναν ειναι πως αλλαξαν την καμερα, πρακτικα τιποτα δεν εκαναν ο φιλος εχει απολυτο δικιο. αυτο ειναι απο e3 2009! πριν 6 χρονια και εχουν αλλαξει οντως μονο την καμερα, αυτο ειναι το τεραστιο exclusive? 

Το ρεσιταλ που δινεται εδω και 2 σελιδες με το φιλαρακι σου βαριεμαι να το σχολιασω.Απλα θα πω οτι σε καποιους αρεσουν αλλα πραγματα απο εσενα.

Για το The Last Guardian γραφεις οτι να ναι. Οχι δεν αλλαξαν απλα την καμερα.Κανονικο demo ηταν σε αντιθεση με το 2009 που ηταν απλα τρειλερ.Υπαρχουμε και εμεις που μας θεωρουμαι τα ICO και Shadow of Colossus δυο απο τα καλυτερα παιχνιδια ever οποτε ναι το "ψεκασμενο σκυλοπουλο" ειναι κατι που μας ενθουσιαζει.Αν σου ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις τουλαχιστον σεβασου την γνωμη των αλλων.Please

Δημοσ.

Τι σκατα exclusive ειναι το Shenmue οταν ζηταει χρηματοδοτηση τυπου kickstarter;

Καθυστερημενος ειναι ο τυπος και θα το βγαλει μονο σε PS4;

Και για μια τετοια επικη παιχνιδαρα μονο 2εκ ζηταει;Κατι δεν μου καθεται καλα γιατι για να φτασει το μεγαλειο των προηγουμενων το 2015 χρειαζονται πολλα περισσοτερα λεφτα...

If this project reaches its funding goal, Shenmue 3 will be available on the PS4 and PC.

αμα εισαι εσυ τυφλος δεν σου φταιει ο "τυπος - Yu Suzuki" που παρεπιπτοντως εδωσε οτι ειχε και δεν ειχε,,και δεν εκανε οπως εκαναν οι αλλες νταβατζοεταιριες που απλα καθονται στα λεφτα τους.

3m $ σε 2 μερες

https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3

Τεραστιες επιρροες για πολλα games που κυκλοφορουν σημερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...