viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 KINGDOM HEARTS 3 METAL GEAR SOLID V FALLOUT 4 FF7 REMAKE SHENMUE 3 THE LAST GUARDIAN PERSONA 5 DARK SOULS 3 DISHONORED 2 BATTLEFRONT MARIO MAKER CUPHEAD HORIZON UNCHARTED 4 STAR OCEAN 5 HITMAN DEUS EX MANKIND DIVIDED SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE FIRE EMBLEM FATES STREET FIGHTER V YOOKA-LAYLEE NIER 2 BY PLATINUM STARFOX BY PLATINUM TRANSFORMERS BY PLATINUM IS THIS NOT THE MOST INCREDIBLE TIME TO BE ALIVE? Απο όλη αυτη την λιστα μονο το nier & το mgs θα παίξω. So, που ειναι τα καινούργια ip?
Superuser Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 καλα εισαι. oταν η πρωτη και σχεδον μονη αναφορα για το Sony conference, ηταν το προβλημα με το χαλασμενο controller (το οποιο διορθωθηκε μεσα σε ενα λεπτο), καταλαβαινεις αμεσως oτο ο αρθρογραφος ειναι οπαδος της MS. Καλά Αυτό κάνει μπαμ αλλά δεν είναι δυνατόν να αγνοείς αυτό.. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Η ms εκλεψε την παράσταση;;;;;; άντε καλα.....
ggramenos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Poll: Sony vs. Microsoft -- Who "Won?" (Keep it Here) http://www.gamespot.com/forums/system-wars-314159282/poll-sony-vs-microsoft-who-won-keep-it-here-32147563/?page=1
el97639 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 η αμηχανη στιγμη που το παιχνιδι star wars ειναι καλυτερη απο τις ταινιες
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 εγώ ένα έχω να πω μόνο: https://www.kickstarter.com/projects/ysnet/shenmue-3
Drake27 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 FF VII Day one θα το πάρω και ας έχει και 100€ Παλιές καλές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ,και ας έχω φτάσει τα 30 φεύγα
8-bitMUSIC Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ελεος εδω στην Ελλαδα δεν υπαρχουν gamers μονο sony fanboys, καλα ρε αλανια θα μας τρελανετε?? εγω σαν GAMER και οχι fanboy αφου ειμαι με ενα pc και ψηνω για ps4 αλλα και για το one μπορω να πω πως η microsoft ηταν πολυ καλυτερη! τη σας αρεσε τοσο πολυ στην sony το remaster? η το last guardian?( ενα μεταλαγμενο σκυλι ειδα και ουτε τα γραφικα δεν ειπαν τιποτα) Εγω παω για ps4 μονο για naughty dog και insoniac (ratchet and clank) Αν ειναι δυνατον δηλαδη,halo 5, forza 6,tomb raider, gears 4, recore και μπορεις να παιζεις και τα xbox 360 games σου! και σας αρεσε η sony? Γιατι να ειστε τοσο sony fanboys και δεν ακουλουθητε την λογικη?? 3
Darksector Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 η Ms εκλεψε τη παρασταση η sony πολυ πισω και κατα ιδρωμενη και η nintendo (ειμαι fanboy τις) με εκανε να μη το παλεψω αλλο και να κλεισω το tab στο browser.Ο καθενας βλεπεις διαβαζει και αγοραζει μην ειστε haters και εγωιστες ο καθενας παιρνει αυτο που γουσταρει. Εγω θα παω για wii u με το καλο και σιγουρα καποια στιγμη ενα pc. Οσο για το shenmue ps4 δεν ειναι exclusive κυριες και κυριοι ανακοινωθηκε για pc ακα xbox one ντροπη να βλεπω sony fanboys να χαιρονται για εναν τιτλο που πριν 15 ετη λεγανε ποσο μουφα ειναι και πως ps2 ftw και ακομα πιο ντροπη που μας εχουν φλομωσει στο pew pew & loot ή στο pew pew boom boom εκει οι εταιριες του "σοβαρου" "gaming" που αφησανε παιχνιδαρα το shenmue διχως χρηματοδοτηση ΝΤΡΟΠΗ. Και θα βγει και σε xbox να ειστε σιγουροι απλα δεν μπορεσε να το ανακοινωσει και στους δυο ταυτοχρονα οποτε σου λεει sony ps4 και ms pc windows 10 αρα θα το πιασουν το νοημα αλλιως σιγα μην αφηνανε να ανεβει να ζητησει χρηματα απο το κοσμο η σονυ ή η καθε sony.. Απλα βολεψε και την sony η ολη φαση να πουλησει κονσολες. Κατι χρονια διαβαζω στο νετ shenmue 3 και ας παρω ps4. 1
GrandGamer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ελεος εδω στην Ελλαδα δεν υπαρχουν gamers μονο sony fanboys, καλα ρε αλανια θα μας τρελανετε?? εγω σαν GAMER και οχι fanboy αφου ειμαι με ενα pc και ψηνω για ps4 αλλα και για το one μπορω να πω πως η microsoft ηταν πολυ καλυτερη! τη σας αρεσε τοσο πολυ στην sony το remaster? η το last guardian?( ενα μεταλαγμενο σκυλι ειδα και ουτε τα γραφικα δεν ειπαν τιποτα) Εγω παω για ps4 μονο για naughty dog και insoniac (ratchet and clank) Αν ειναι δυνατον δηλαδη,halo 5, forza 6,tomb raider, gears 4, recore και μπορεις να παιζεις και τα xbox 360 games σου! και σας αρεσε η sony? Γιατι να ειστε τοσο sony fanboys και δεν ακουλουθητε την λογικη?? Το Final Fantasy 7 Remake το περιμένουμε από τότε που έδειξαν το tech demo το 2005. Από πολλούς θεωρείτε το καλύτερο Final Fantasy. Το Last Guardian είναι sequel των Ico και Shadow of the Colossus. Το περιμένουμε από το 2009 που το έδειξαν πρώτη φορά. Για να μην αναφέρω το Shenmue 3 που χρηματοδοτήθηκε σε λιγότερο από 12 ώρες. Μετά έχουμε τα No Man's Sky και Horizon: Zero Dawn, τα οποία φαίνονται πάρα πολύ ενδιαφέρον και έκλεψαν πολλές εντυπώσεις. Επίσης έχουμε CoD: Black Ops 3 και Uncharted 4 τα οποία για μένα είναι αδιάφορα αλλά για πάρα πάρα πάρα πολλούς δεν είναι καθόλου αδιάφορα. Στην Μ$ είχαμε Halo 5, Forza 6, Tomb Raider, Gears 4 τα οποία έχουν το δικό τους κοινό αλλά δεν νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο από το κοινό των Uncharted και Black Ops αλλά ούτε και των Final Fantasy, χωρίς παρεξήγηση. Μετά είχαμε το Recore το οποίο φάνηκε ενδιαφέρον. Το απόγειο της Μ$ ήταν τα Hololens τα οποία ήταν αρκετά εντυπωσιακά. Επίσης είχαμε την ανακοίνωση ότι οι developers μπορούν να συνεχίσουν να βγάζουν παιχνίδια για το 360 μέχρι να πεθάνει ο Highlander γιατί τώρα παίζουν και στο Xbone. Τώρα αν εσύ προτιμάς τα Halo 5, Forza 6, Tomb Raider, Gears 4 είναι δική σου προτίμηση. Εγώ το χειροκρότημα και τις φωνές αλλού το άκουσα πάντως στην Ε3, όχι στην Μ$.
Darksector Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ποσο fanboy πρεπει να εισαι για να λες πως το ps4 εντυπωσιασε περισσοτερο απο το xbox στη φετινη E3 ποσο; Αντε να βαλω και εγω τον fanboyσμο μου και ας πω ψεματα την εταιρια να υποστιριξω και στα @@ μου αν δεν βγαζει τιποτα περα απο ενα game (Uncharted αχχαχα τιτλος του ελεους.)Ολα μουφα ηταν παιδια μονο το wii u ειχε games αποκλειστικοτητες διχως pew pew και μπαμ μπουμ βλακειουλες.Sorry για το Grandgamer επιπεδο δεν θα ξανα συμβει. https://www.youtube.com/watch?v=M1wXSyy0UAI
8-bitMUSIC Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το Final Fantasy 7 Remake το περιμένουμε από τότε που έδειξαν το tech demo το 2005. Από πολλούς θεωρείτε το καλύτερο Final Fantasy. Το Last Guardian είναι sequel των Ico και Shadow of the Colossus. Το περιμένουμε από το 2009 που το έδειξαν πρώτη φορά. Για να μην αναφέρω το Shenmue 3 που χρηματοδοτήθηκε σε λιγότερο από 12 ώρες. Μετά έχουμε τα No Man's Sky και Horizon: Zero Dawn, τα οποία φαίνονται πάρα πολύ ενδιαφέρον και έκλεψαν πολλές εντυπώσεις. Επίσης έχουμε CoD: Black Ops 3 και Uncharted 4 τα οποία για μένα είναι αδιάφορα αλλά για πάρα πάρα πάρα πολλούς δεν είναι καθόλου αδιάφορα. Στην Μ$ είχαμε Halo 5, Forza 6, Tomb Raider, Gears 4 τα οποία έχουν το δικό τους κοινό αλλά δεν νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο από το κοινό των Uncharted και Black Ops αλλά ούτε και των Final Fantasy, χωρίς παρεξήγηση. Μετά είχαμε το Recore το οποίο φάνηκε ενδιαφέρον. Το απόγειο της Μ$ ήταν τα Hololens τα οποία ήταν αρκετά εντυπωσιακά. Επίσης είχαμε την ανακοίνωση ότι οι developers μπορούν να συνεχίσουν να βγάζουν παιχνίδια για το 360 μέχρι να πεθάνει ο Highlander γιατί τώρα παίζουν και στο Xbone. Τώρα αν εσύ προτιμάς τα Halo 5, Forza 6, Tomb Raider, Gears 4 είναι δική σου προτίμηση. Εγώ το χειροκρότημα και τις φωνές αλλού το άκουσα πάντως στην Ε3, όχι στην Μ$. το black ops καταρχην δεν ειναι exclusive οπως και το no mans sky απλα τα εδειξε η sony οπως εκανε και microsoft με το fallout 4! Η εισαι sony fanboy η απλα δεν ενημερωθηκες καλα.Επισης ο τροπος που βγαινει το shemnue ειναι τραγικος... θα ερθει του χρονου και θα μας βγαλει και κανα god of war σε kickstarter μεγαλη εταιρεια τωρα.. ντροπη. Καλα η Naughty dog hands down χωρις αυτην η sony δεν ξερω τι θα εκανε... οσον αφορα τα ff και the last guardian, για το πρωτo δεν ειναι του στιλ μου αρα δεν θα πω τιποτα, για το δευτερο ο ολος χαμος εγεινε καθαρα για την νοσταλγια, παιχνιδαρα αυτο που ειδα εγω δεν ηταν παντος,το horizon ειναι πολα υποσχομενο μην μας βγει ομως σαν το the order 1886. Μην μου πειτε ομως οτι σας αρεσε αυτην η sony, η sony που θα επρεπε να σας αρεσει ειναι η sony του ps3 που εβγαζε πολυ πραμα απο exclusives....βεβαια την καταλαβενω η αταιρεια εχει πολλα οικονομικα προβληματα πλεον...η microsoft ειναι πολυ μεγαλυτερη εταιρεια και εχει χρημα.
Darksector Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 To χρημα δεν κανει και τη ποιοτητα επισης το οτι κατι ειναι exclusive απο 3η εταιρια γιατι πρεπει να χαροποιει εναν gamer; Γιατι την εχει μεγαλυτερη; Lol γιαυτο μας αξιζει να σκαμε 60 + 30 ευρω για ενα game μαζι με τα dlc γιατι την εχει μεγαλυτερη που η ταδε εταιρια εκλεισε exclusive στη κονσολα τις εναν τιτλο που θα μπορουσε να βγει σε ολες τις κονσολες.Αλλα σοβαρα ποιοτικο παιχνιδι απο sony 2-3 φορες να ειδαμε απο το playstasion 1 μεχρι σημερα.. Απλα εβαζε τα λεφτα για να τα κλειδωνει κατι σαν πατεντα (παμε ολοι μαζι χαρουμενοι ξανα ετσι ο κοσμος θα γινει καλυτερος)Το kickastarter δεν ηταν τις Sony δεν ηταν προτοβουλια αλλα sony παμε να φτιαξουμε shenmue μη κραζεται λοιπον τον τυπο που βγηκε και ζητησε χρηματα ουτε τη sony γιαυτο. Μιλαμε για τιτλο περιπτωση και περιπτωση με την ιστορια του που τοσα χρονια δεν βγηκε το 3.
GrandGamer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 το black ops καταρχην δεν ειναι exclusive οπως και το no mans sky απλα τα εδειξε η sony οπως εκανε και microsoft με το fallout 4! Η εισαι sony fanboy η απλα δεν ενημερωθηκες καλα. Επίσης το Tomb Raider που ανέφερες εσύ θα παίζει και σε PS4. Το θέμα του post είναι οι "νικητές και χαμένοι" των συνεντεύξεων τύπου άρα δεν μας νοιάζει που θα βγουν αλλά που παρουσιάστηκαν, αφού δεν συγκρίνουμε εταιρείες αλλά συνεντεύξεις. Όσο και αν εντυπωσίασε η Μ$ δεν εντυπωσίασε τόσο όσο η Bethesda και η Sony.
8-bitMUSIC Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Επίσης το Tomb Raider που ανέφερες εσύ θα παίζει και σε PS4. Το θέμα του post είναι οι "νικητές και χαμένοι" των συνεντεύξεων τύπου άρα δεν μας νοιάζει που θα βγουν αλλά που παρουσιάστηκαν, αφού δεν συγκρίνουμε εταιρείες αλλά συνεντεύξεις. Όσο και αν εντυπωσίασε η Μ$ δεν εντυπωσίασε τόσο όσο η Bethesda και η Sony. το tomb raider θα ειναι exclusive για 1 χρονο το black ops οχι αρα ναι εχει μεγαλη διαφορα, το ενα ειναι timed exclusive το αλλο οχι. Αν για εσενα σε εντυποσιασε η sony με το remaster και το last guardian μαγκια σου, εγω με ολα αυτα που ειδα απο την microsoft με παιχνιδαρες να βγενουν φετος και οχι το 2017 ειδα μια εταιρεια καθαρα για gamers, ουτε kinect και σαχλαμαρες οπως πριν δυο χρονια, εμ ηρθε ο spencer.... ωραια αφου συγκρινουμε συνεντευξεις που ειναι η αγαπη σας για το dark souls 3,το fallout 4? τα εδειξε η microsoft αυτο ειναι το προβλημα, για την ελλαδα υπαρχει μονο ps4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα