WalkerSW Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μια χαρά καρτα ειναι... Αν δεν σε ενοχλει το 3.5 + 0.5 θεμα με την vram που εχει βουήξει ο τοπος..... και το γεγονος οτι στο skroutz υπαρχουν GTX970 μεχρι και 60Ε φθηνοτερες
Red Scorpion Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μια χαρά καρτα ειναι... Αν δεν σε ενοχλει το 3.5 + 0.5 θεμα με την vram που εχει βουήξει ο τοπος..... και το γεγονος οτι στο skroutz υπαρχουν GTX970 μεχρι και 60Ε φθηνοτερες Εξήγησέ μου λίγο αυτό με το vram γιατί δεν ξέρω και πολύ καλά από αυτά...
WalkerSW Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Εξήγησέ μου λίγο αυτό με το vram γιατί δεν ξέρω και πολύ καλά από αυτά... http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-Discloses-Full-Memory-Structure-and-Limitations-GTX-970 Παρολη την κοροιδία απο μερους nv ομως συνεχίζω να πιστευω οτι τουλαχιστον μεχρι την ελευση των καινουργιων AMD ειναι προτιμότερη απιλογή απο τις 290 - 290Χ
Red Scorpion Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-Discloses-Full-Memory-Structure-and-Limitations-GTX-970 Παρολη την κοροιδία απο μερους nv ομως συνεχίζω να πιστευω οτι τουλαχιστον μεχρι την ελευση των καινουργιων AMD ειναι προτιμότερη απιλογή απο τις 290 - 290Χ Έγινε, θα το κοιτάξω! Για GTX 980 δεν είμαι, δεν το σηκώνω καν οικονομικά, για GTX 960 δε λέω να πάω γιατί θέλω να είμαι σίγουρος ότι δε θα κολλάει πουθενά η κάρτα οπότε το σκέφτομαι για GTX 970 σε περίπτωση βέβαια ελαττωματικού προϊόντος και φυσικά, πίστωσης. Ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια!! Θα γράψω τα αποτελέσματα στο μέλλον...
Red Scorpion Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εκτός από την κάρτα γραφικών, όλος ο υπόλοιπος υπολογιστής ελέγχθηκε και δεν βρέθηκε πρόβλημα, οπότε σίγουρα η κάρτα θα φταίει. Τώρα μένει να ελεγχθεί και αυτή, η οποία βρίσκεται στο μαγαζί απ' όπου την πήρα. Σε λίγες μέρες θα ξέρω... 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 καλο θα ηταν να εβαζες την καρτα σε κανενα αλλο Pc φιλου ωστε να εβλεπες τι θα κανει...
Red Scorpion Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Έγινε τεχνικός έλεγχος σε όλο το σύστημα και δεν βρέθηκε κάποιο ελάττωμα. Έγινε και ξεχωριστός έλεγχος στην κάρτα και πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται... Θα αρχίσω αν είναι να το ψάχνω μόνος μου, όπως είπες και συ AETOLOFITIS θα την βάλω αλλού και αν δω ότι δεν έχει κάτι τότε θα βάλω στο σύστημα μου άλλη κάρτα να δω τι θα κάνει. Τέτοιες δοκιμές τέλος πάντων θα αρχίσω να κάνω! Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν, καλή σας συνέχεια!
skopelmix Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Xαζό αυτο που θα πώ αλλά ας το πάρει το ποτάμι,ελπίζω να συνδέεις και το 8pin και το 6pin με διαφορετικό pcie καλώδιο απο το psu
Red Scorpion Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ένα καλώδιο είναι μόνο που στο τέλος χωρίζεται σε δύο και κουμπώνουν πάνω στην τροφοδοσία της κάρτας. Και πλέον μπορώ να σας πω πως η κάρτα πάει μια χαρά όπου και να τη βάλω, ίσως δεν είχε κουμπωθεί κάτι καλά την πρώτη φορά. Βγήκαν και νέα drivers από την amd και δεν έχω θέμα πλέον. Του χρόνου πάντως θα πάω για GTX 970...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα