Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας εξαγοράς της εταιρείας Ouya, από τη Razer, γνωστή στο χώρο του hardware, σύμφωνα με πληροφορίες που ανέβηκαν σε ιστοσελίδα που είχε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, και οι οποίες αποσύρθηκαν λίγα λεπτά μετά.

Η εταιρεία Ouya κατασκευάζει την ομώνυμη βιντεοκονσόλα παιχνιδιών που βασίζεται στην πλατφόρμα του Android, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα project συγκέντρωσης χρημάτων από το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας KickStarter,συγκεντρώνοντας 8 εκατομμύρια δολάρια. Έχοντας στόχο να φέρει τα παιχνίδια του Android στην τηλεόραση σας μέσα από μια όμορφη συσκευή κονσόλα, ο ενθουσιασμός από το κοινό ήταν όπως φαίνεται εφήμερος, έχοντας να αντιμετωπίσει τα μεγαθήρια του χώρου όπως τη Sony, τη Microsoft και τη Nintendo.

Η ιστορία έδειξε ότι το κοινό εξακολουθεί να προτιμά τα πιο ολοκληρωμένα παιχνίδια των κονσολών νέας γενιάς έναντι των κλασσικών παιχνιδιών του Android που μάθαμε να παίζουμε στο smartphone ή το tablet μας. Οι μειωμένες πωλήσεις της κονσόλας των $99, είχαν ως αποτέλεσμα η εταιρεία να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αποστέλλοντας επιστολή προς τους επενδυτές πριν μερικούς μήνες, ενημερώνοντας τους για την ανάγκη πώλησης της εταιρείας.

Η είδηση θα ανανεωθεί μόλις υπάρξουν νεώτερα για τη συμφωνία.

Link.png Site: TheVerge

Ενημέρωση 29/7: Η Razer επιβεβαίωσε την εξαγορά της Ouya

Δημοσ.

δηλαδη μαζεψε 10 φορες παραπανω απο οσα υποστηριζε οτι χρειαζοταν στο kickstarter και μετα ειδε οτι δεν ειναι συμφερουσα ( ;  )και ξεπουλειται  ; 

αυτοι που προσφεραν οικονομικα στο kickstarter πηραν τιποτα ή @@ ; 

8,596,474$ δια 63,416 backers = 135,5 περιπου , οχι 99$

αν δηλαδη πηρε και ο καθε δοτης απο ενα το πηρε 36,8%  πιο ακριβα απο τα 99$

Δημοσ.

προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το ouya...δεν έχω δοκιμάσει να παίξω κανένα game μιας και η αγορά έγινε αποκλειστικά για το kodi (xbmc) το οποίο παίζει άψογα στη συσκευή.

• Like 2
Δημοσ.

προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το ouya...δεν έχω δοκιμάσει να παίξω κανένα game μιας και η αγορά έγινε αποκλειστικά για το kodi (xbmc) το οποίο παίζει άψογα στη συσκευή.

Πλέον βέβαια σε αυτά τα χρήματα έχουν κυκλοφορήσει κάμποσα mini pc που κάνουν αυτό και πολύ περισσότερα :)

Δημοσ.

Ειμαι κάτοχος Ouya αλλά εγώ και πολλοί άλλοι το πήραμε μόνο για XBMC, δεν έπαιξα ούτε ένα παιχνίδι. Αν ήθελα παιχνιδομηχανή (που δεν ήθελα) θα έπαιρνα κάτι άλλο.

Τοτε ήταν πολύ καλύτερο από raspberry και άλλα android players που υπήρχαν, τωρα δεν ξερω. Δεν ξαναασχολήθηκα από τότε, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

...λογικά την εξαγοράζει για να την κλείσει... να την θέση εκτός αγοράς με...κομψό τρόπο! Το έχουμε ξαναδεί το έργο...

Δημοσ.

"...λογικά την εξαγοράζει για να την κλείσει... να την θέση εκτός αγοράς με...κομψό τρόπο! Το έχουμε ξαναδεί το έργο..."

Δεν νομίζω , κάτι θέλει η RAZER ... ή καμιά πατέντα ή καμιά μαγιά για να φτιάξει ποιο αναβαθμισμένη παιχνιδομηχανή. Το "σβήσιμο" το κάνουν οι δυνατές εταιρίες σε μελλοντικούς "ανταγωνιστές"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...