Dimrx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καταρχήν καλός σας βρήκα. Το πρόβλημα... Μετά από την ατυχή κίνηση κατά την διάρκεια του Φορμάτ να σβήσω κατά λάθος τον εξωτερικό σκληρό που ήταν κρυπτογραφημένος με Bitlocker, ψάχνω εδώ κ αρκετό καιρό να βρω ένα πρόγραμμα που να μπορέσει να μου επαναφέρει τα χαμένα μου αρχεία, όποιος γνωρίζει κάποιο, ας μου δώσει τα φώτα του γιατί δεν με βλέπω να βγάζω άκρη... χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει το GetDataBack Simple Portable, M3 Bitlocker Recovery κ άλλα δυο τα οποία δεν τα θυμάμαι.
La_MoRt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Από μένα Πηγή: Recuva κάνε deep scan το οποίο θα πάρει πολλές ώρες και αν δεν στα επαναφέρει κατέβασε το hiren το οποίο κάνοντας boοt σε ένα μηχάνημα θα κάνεις mount τον εξωτερικό και θα βρείς ότι έχασες.
Dimrx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Χρησιμοποίησα το Recuva έκανα deep scan αλλά μου βρήκε μόνο 3 αρχεία (3.5GB) κ αυτά FLV...??? Ο σκληρός πριν το φορμάτ ήταν καλυμμένος περίπου στο 80% (450G) κ κρυπτογραφημένος με Bitlocker Κ ένα άλλο πρόγραμμα που είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πάλι κάτι FLV μου είχε βρει... τι παίζει??? Πάω να δω κ το hiren... Αυτό να βάλω Ghost USB Boot Hiren ??
Dimrx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Όποιος ξέρει την διαδικασία απ το Hiren, λίγο τα βήματα γιατί έχω χαθεί,
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Διάβασε εδώ και δοκίμασε με ποιο τρόπο θα έχεις το αποτέλεσμα που ψάχνεις: Πηγή: Hirens tutorial for recovering lost data
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα