Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σου χρεώσουν τελωνείο θα είναι πολύ κακή αγορά σαν σύνολο καθώς θα πληρώσεις μεταχειρισμένο mid 2014 σε τιμή καινούργιου 2015 και δεν νομίζω ότι αξίζει να το ρισκάρεις. Κάνε μία υποχώρηση στην χωρητικότητα 256gb π.χ (Τα 512 είναι υπερβολικά, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα) και πάρε ένα καινούργιο από σκρουτζ

Δημοσ.

Έχεις δίκιο αλλα 1300 που κανει το φτηνότερο μοντελο μου φαίνεται υπερβολή.

Το θεμα ειναι να ξέραμε τι γινετε με τελωνείο.

Εχει κ

Αλλα πάντως στο eBay ακομα σε πολυ χαμηλές τιμές.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο αλλα 1300 που κανει το φτηνότερο μοντελο μου φαίνεται υπερβολή.

Το θεμα ειναι να ξέραμε τι γινετε με τελωνείο.

Εχει κ

Αλλα πάντως στο eBay ακομα σε πολυ χαμηλές τιμές.

Σκεψου το αλλο, ωραια μια χαρα το παιρνεις με $1000 μαζι με τα $150 για το τελωνειο….  φτανει εδω, σε παιρνουν τηλ. απο το τελωνειο,

''θελουμε ενα 400αρι για να το εκτελωνισουμε''…. (επειδη ειναι macbook, αρα παει να πει οτι εχεις χρημα, ''αυτες ειναι σκεψεις των τελωνειακων'')  

οποτε σου εχει βγει πανω κατω οσο θα το επαιρνες σφραγισμενο, ολοκαινουργιο.

Οσο για τις χαμηλες τιμες βλεπε αμα εχουν εγγυηση…. αλλιως μακρια… 

Με το τελωνειο δεν μπορεις να ξερεις, διοτι αμα εχει ξυπνησει στραβα ο τελωνειακος την εκατσες την βαρκα… ή μπορει να εισαι τυχερος και να μην πληρωσεις παρα πολλα…..

ειναι 50-50…… αν νοιωθεις τυχερος, τοτε καντο…  :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να πάρω ένα MacBook που ειδα σε καλή τιμη eBay και ειναι το mgx92ll/a ενώ εχω δει

με τα ίδια specs στην Ελλάδα ειναι το mgx92gr/a.

Εχει άραγε ουσιαστικές διάφορες; Θα μπορω να γράψω ελληνικα;

Ευχαριστώ!

Εγώ θα έλεγα να πάρεις από τις αγγελίες. Μπορείς να βρεις πολύ καλά μηχανήματα και σε καλές τιμές. Μη μπλέξεις με ebay και εξωτερικό. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω εκανα το εξεις!  ο κολλητος μου ζει στην αμερικη κ μου εστειλε macbook pro 13" mid 2012 απο αμερικη χωρις να πληρωσω τελωνεια χωρις τπτ! μου το εστειλε με ταχυδρομειο στο ονομα της αδερφης του! πολυ ποιο οικονομικο κ με apple care! το ιδιο laptop εδω ελλαδα εκανε 1300 - 1500ε ασε που θα περιμενα κ κανα μηνα για να ερθει. απο αμερικη εκανε 3 weeks κ μου κοστισε 850ε με φορους κ με τα μεταφορικα. αν εχεις καποιον στην αμερικη προσπαθησε να κανεις αυτο!! αν θελεις help στειλε μ ενα pm!!!

Δημοσ.

εγω εκανα το εξεις!  ο κολλητος μου ζει στην αμερικη κ μου εστειλε macbook pro 13" mid 2012 απο αμερικη χωρις να πληρωσω τελωνεια χωρις τπτ! μου το εστειλε με ταχυδρομειο στο ονομα της αδερφης του! πολυ ποιο οικονομικο κ με apple care! το ιδιο laptop εδω ελλαδα εκανε 1300 - 1500ε ασε που θα περιμενα κ κανα μηνα για να ερθει. απο αμερικη εκανε 3 weeks κ μου κοστισε 850ε με φορους κ με τα μεταφορικα. αν εχεις καποιον στην αμερικη προσπαθησε να κανεις αυτο!! αν θελεις help στειλε μ ενα pm!!!

Τώρα ειδικά σώθηκες. Αυτες τις μέρες έστειλε η γιαγιά του γιου μου μια κάρτα γενεθλίων με ένα 10ευρω μέσα, και ήρθε μετά απο μιαμιση βδομάδα (ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ) και ήταν μόνο η κάρτα και έλειπε το 10ευρω. Και μου λες εσύ για ταχυδρομείο και μακ χαχα 

Δημοσ.

Η κατασταση ειναι ενα θεμα βεβαια, αν ηξερα για τα καπιταλ κοντρολ δε θα ειχα παραγγειλει τιποτα. οτι εγινε εγινε ομως.

Παραυτα ψωνιζω συχνα απο ebay, σε αυτες τις μερες ομως δε ξερει κανεις τι γινετε.

Δημοσ.

Τελικά ήρθε σε χρόνο ρεκορ 8 εργάσιμες μέρες, προφανως λόγω υπερ-μειωμενης κίνησης.

Δε πληρωσα δασμούς, ολα ΟΚ χωρίς πρόβλημα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

<p>Φίλε μου ασε τι σου λέει το τελωνείο του eBay... Όσο και να το πάρεις το τελωνείο που θα φας εδώ θα ειναι η διαφορά της τιμής με την Ελλάδα...δηλ το πήρες 1000 εδώ κανει 2000 θα πληρώσεις 1000 τελωνείο. Ετσι παει σε αυτα τα προϊόντα...</p>

<p>Ασε που δεν συμφέρει μα αγοράσεις πλέον έτος τι πως εχει παει η διαφορά ευρώ , δολάριο...μου κανει τρομερή εντυπώση που λες οτι δεν πλήρωσες τελωνείο...μα τρομερή εντύπωση....</p>

Δημοσ.

Ξαναλέω: ήρθε το μηχάνημα χωρις καμία επιπλέον επιβάρυνση, τελωνειακή ή άλλη.

Γενικά δεν ισχύουν πάντα όσα νομίζουμε οτι ισχυουν.

Αγοράζω χρόνια τωρα απο eBay κ το θεωρώ 100% αξιόπιστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...