islas canarias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα MacBook που ειδα σε καλή τιμη eBay και ειναι το mgx92ll/a ενώ εχω δει με τα ίδια specs στην Ελλάδα ειναι το mgx92gr/a. Εχει άραγε ουσιαστικές διάφορες; Θα μπορω να γράψω ελληνικα; Ευχαριστώ!
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα MacBook που ειδα σε καλή τιμη eBay και ειναι το mgx92ll/a ενώ εχω δει με τα ίδια specs στην Ελλάδα ειναι το mgx92gr/a. Εχει άραγε ουσιαστικές διάφορες; Θα μπορω να γράψω ελληνικα; Ευχαριστώ! Ποσο καλη ? Nαι μπορεις να γραψεις ελληνικα.
georgeadams Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ελληνικά θα μπορείς να γράψεις. Το λειτουργικό σύστημα των Mac υποστηρίζει ελληνική γραφή. Απλώς θα πρέπει να θυμάσαι πως πχ το Ψ είναι στο C, το Ω είναι στο V κλπ, μιας και το πληκτρολόγιο του δε θα έχει τυπωμένους τους ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα του.
islas canarias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το bidding ξεκινάει απ τα 700$ Αν θυμαμαι καλα. Σ οτι αφορά τελωνείο το eBay χρεώνει και 150$ Import charges, τωρα αν θα είχε κ εδω τελωνείο θεμα δε ξερω. Καμία άλλη διαφορά ουσίας; Καλώδιο μετασχηματιστή ξέρουμε τι κοστίζει (μιας κ θα πρέπει ν αλλάξει απ το αμερικανικό);
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Για μεταχειρισμένο μιλάς; Τιμή buy it now δεν έχει; Τα ελληνικά είναι το λιγότερο, αν θες κολλάς και αυτοκόλλητα στο πληκτρολόγιο. Θα χρειαστείς κι ένα ανταπτοράκι για το ρεύμα. Αλλά δες αν σε συμφέρει τελικά, ανάλογα που θα φτάσει το σύνολο (τιμή, μεταφορικά, φόροι)
islas canarias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ειναι μονο bidding. Ίδιο μοντέλο 1779 εδω όποτε ειναι θεμα ποσό θα ανεβεί τελικα. Τωρα ειναι 820 $ συν 150 import charge
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ειναι μονο bidding. Ίδιο μοντέλο 1779 εδω όποτε ειναι θεμα ποσό θα ανεβεί τελικα. Τωρα ειναι 820 $ συν 150 import charge New or used item ?
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Warranty παιζει ? (προφανως απο apple care plan) 1
islas canarias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παίζει οχι οτι εμπιστεύομαι διεθνής εγγυήσεις. Αλλα τεσπα με το eBay/PayPal τα χω καλα σε περίπτωση που βγει κάτι ελαττωματικό, εχω γυρίσει κάμποσες φορές προϊόντα θελει δε θελει ο πωλητής. Αναλαμβάνει το eBay, σε προστατεύει σαν αγοραστή έως ένα βαθμό. Όποτε αυτο δεν ειναι θεμα για μενα δε το φοβάμαι καθόλου.
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παίζει οχι οτι εμπιστεύομαι διεθνής εγγυήσεις. Αλλα τεσπα με το eBay/PayPal τα χω καλα σε περίπτωση που βγει κάτι ελαττωματικό, εχω γυρίσει κάμποσες φορές προϊόντα θελει δε θελει ο πωλητής. Αναλαμβάνει το eBay, σε προστατεύει σαν αγοραστή έως ένα βαθμό. Όποτε αυτο δεν ειναι θεμα για μενα δε το φοβάμαι καθόλου. Άλλο αυτό κι άλλο η εγγύηση! Αν πάθει κάτι στο 3μηνο τι θα κάνεις; Θα το γυρίσεις στον πωλητή; Είναι σημαντικό να έχει εγγύηση! 1
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ^ +1 Σε αυτο που λεει ο Ζio επισης το θεμα ειναι μην στο κρατησουν στο τελωνειο στην Ελλαδα και σου ζητανε κανα 300αρι-400αρι για εκτελωνισμο. (εκτος απο τα $150 που αναφερεις) 1
islas canarias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Λογικά θα ανέβει αρκετά η τιμή...Ναι συνήθως ετσι ειναι δεν εχει ομως περιορισμό, κ τωρα να έληγε, όσο ειναι ειναι. Τωρα στα 820$ και μένουν 11 ώρες, αν θελει κανεις άλλος κανενα προβλημα. Item number 221797487368 Για δείτε κιόλας λεπτομέρειες. ^ +1 Σε αυτο που λεει ο Ζio επισης το θεμα ειναι μην στο κρατησουν στο τελωνειο στην Ελλαδα και σου ζητανε κανα 300αρι-400αρι για εκτελωνισμο. (εκτος απο τα $150 που αναφερεις) Αυτο ναι ειναι θεμα αλλα δε ξερω πως μπορω να το ελέγξω. Σε άλλες περιπτώσεις μου έχουν στείλει πράγματα σαν "δώρο" χωρις θεμα. Σε ευκαιρία εχει αλλο ένα με 100$ λιγότερο αλλα με 128 δίσκο αντί 512. 2 μέρες ακόμα Εντέλει εχει AppleCare μέχρι 2017
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα