ilouko Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ο αυθεντικός φορτιστής του iPhone 6 καίει παρα πολυ όταν φορτίζω το κινητο. Ειναι ο φορτιστής που είχε στο κουτί το τηλεφωνο. Μήπως έχει κάποιο θέμα; Το κινητο φορτίζει μια χαρά. Απο το 3GS και μετά είχα πάντα iPhone κινητά σε κανένα μοντέλο δεν έκαιγε τόσο πολυ. Πως τσεκάρω αν ειναι οκ ο φορτιστής;
poihths Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 κοιτα γενικώς καίνε τωρα ειδικα το καλοκαιρι πολυ... όταν λες καιει παρα πολυ τσουρουφλάει; δεν μπορεις δηλ ούτε να το ακουμπησεις;
Expertr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ειναι λογικο να καιει.φορτιζει αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια σε σχεση με το 5s για αυτο και αργει πολυ περισσοτερο 1
vdeseris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ειναι λογικο να καιει.φορτιζει αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια σε σχεση με το 5s για αυτο και αργει πολυ περισσοτερο Αυτό που λες δεν ισχύει και θα σου πω ένα απλό παράδειγμα. Πολλοί φορτίζουν τα power banks που έχουν με τον φορτιστή του κινητού τους. Αυτά έχουν μπαταρίες 10.000+ mah. Θα έπρεπε να έχουν καεί πολλοί φορτιστές κάτι που φυσικά δεν γίνεται. Επίσης το 5S έχει σχεδόν 1600mah και το 6άρι 1800mah. Μικρή διαφορά. Τον ίδιο φορτιστή βάζει η apple και στο ipad mini που έχει μπαταρία 4500mah. (για τα mini 2 και 3 δεν ξέρω τι βάζει). Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει η apple στον 1Α φορτιστή όταν όλοι βάζουν πλέον 2Α. Πάντως όπως ειπώθηκε τώρα το καλοκαίρι είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται. 1
Expertr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Ειναι λογικο να καιει.φορτιζει αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια σε σχεση με το 5s για αυτο και αργει πολυ περισσοτερο<br /> Αυτό που λες δεν ισχύει και θα σου πω ένα απλό παράδειγμα. Πολλοί φορτίζουν τα power banks που έχουν με τον φορτιστή του κινητού τους. Αυτά έχουν μπαταρίες 10.000+ mah. Θα έπρεπε να έχουν καεί πολλοί φορτιστές κάτι που φυσικά δεν γίνεται. Επίσης το 5S έχει σχεδόν 1600mah και το 6άρι 1800mah. Μικρή διαφορά. Τον ίδιο φορτιστή βάζει η apple και στο ipad mini που έχει μπαταρία 4500mah. (για τα mini 2 και 3 δεν ξέρω τι βάζει). Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει η apple στον 1Α φορτιστή όταν όλοι βάζουν πλέον 2Α. Πάντως όπως ειπώθηκε τώρα το καλοκαίρι είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται.<br /> <br />Ισχυει για τον λογο που λες.<br /> Οτι θα ηταν καλυτερα αν ηταν 2Α<br /> ...Δεν ειπα κατι για τα mah εγω.<br />
vdeseris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 <br /> Ισχυει για τον λογο που λες.<br /> Οτι θα ηταν καλυτερα αν ηταν 2Α<br /> ...Δεν ειπα κατι για τα mah εγω.<br /> Ειναι λογικο να καιει.φορτιζει αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια σε σχεση με το 5s για αυτο και αργει πολυ περισσοτερο Αυτό σχολίασα.
mr ok21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μην σε απασχολει που καει. Κι εγω τωρα που εχω το 5s ...καει σε μεγαλο βαθμο οταν το φορτιζω.. Δεν ξερω τι φταει γιατι κι εγω σε αλλα μοντελα οπως 4 και το 5 που ειχα δεν εκαιγε σε τετοιο βαθμο...παντως δεν εισαι ο μοναδικος....
ramarg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μην αγχώνεσαι.Εφόσον είναι αυθεντικός και δουλεύει κανονικά μην σε απασχολεί. Εμένα πάλι οι καινούριος δεν καίει,αλλά τα παλαιότερα ac adaptors που έχω από iphone 4 και 3GS αυτά ναι βράζουν αν τα χρησιμοποιήσω. Μήπως χρησιμοποιείς παλιό ac adaptor και δεν κατάλαβες ότι τα μπέρδεψες ? Γιατί είχε βγει και πρόγραμμα αντικατάστασης για τα παλιά ac adaptors..
Tolisappletehnology Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 <p>Όταν λες παρά πολύ ;;; Πάνω απο 60 Κελσίου ;<br /> Τότε έχεις θέμα νομίζω ... Πάρε τηλ στην Apple θα σε κατατοπίσουν.<br /> Και απο άδειο που το φόρτισα πολλές φορές δεν ζεσταίνεται τόσο ..<br /> Πχ ο φορτιστής του iPad ζεσταίνεται πολύ περισσότερο (λογικό )</p>
ramarg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 <p>Όταν λες παρά πολύ ;;; Πάνω απο 60 Κελσίου ;<br /> Τότε έχεις θέμα νομίζω ... Πάρε τηλ στην Apple θα σε κατατοπίσουν.<br /> Και απο άδειο που το φόρτισα πολλές φορές δεν ζεσταίνεται τόσο ..<br /> Πχ ο φορτιστής του iPad ζεσταίνεται πολύ περισσότερο (λογικό )</p> Ίσως δεν του ξαναέτυχε και απλά υπερβάλλει.. Εαν είναι υπερβολική η θερμοκρασία το καταλαβαίνεις γιατί σύντομα θα κιτρινίσει το πλαστικό του φορτιστή και μπορεί να εμφανίσει σκασίματα-ραγίσματα στο πλαστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα