thanossnht Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Έχω αγοράσει αυτές τις μέρες αυτό εδώ το στικάκι και θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να μεταφέρουμε αρχεία από το στικάκι στο κινητό και το ανάποδο γιατί ενώ το έχω συνδέσει στο κινητό δεν μου το εμφανίζει πουθενά. Επίσης αναρωτιέμε αν συνδέοντας το στικάκι στο κινητό και από την άλλη σε ένα usb αν το κινητό θα μπορούσε να φαρτίσει.
voldemort Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει αυτές τις μέρες αυτό εδώ το στικάκι και θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να μεταφέρουμε αρχεία από το στικάκι στο κινητό και το ανάποδο γιατί ενώ το έχω συνδέσει στο κινητό δεν μου το εμφανίζει πουθενά. Επίσης αναρωτιέμε αν συνδέοντας το στικάκι στο κινητό και από την άλλη σε ένα usb αν το κινητό θα μπορούσε να φαρτίσει. Μολις βαλεις το στικακι στο κινητο θα σου το αναγνωρισει ως απωθηκευτικο χωρο ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να το κανεις φορματ απο το κινητο πρωτα.Μολις το κανεις(θα ανοιξει ως μια sd π.χ)και θα μπορεις να γραφεις απο και προς και το αναποδο το στικακι με το κινητο.ΠΡΟΣΟΧΗ να μην εχεις δεδομενα μεσα. Φανταζομαι android εχεις. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2015 από voldemort
thanossnht Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 πες τι κινητο εχεις samsung galaxy s4 mini Μολις βαλεις το στικακι στο κινητο θα σου το αναγνωρισει ως απωθηκευτικο χωρο ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να το κανεις φορματ απο το κινητο πρωτα.Μολις το κανεις(θα ανοιξει ως μια sd π.χ)και θα μπορεις να γραφεις απο και προς και το αναποδο το στικακι με το κινητο.ΠΡΟΣΟΧΗ να μην εχεις δεδομενα μεσα. Φανταζομαι android εχεις. Όταν το βάζω δεν μπορώ να το δω μετά με κανένα τρόπο ούτε στον αποθηκευτικό χώρο στις ρυθμίσεις του android το δείχνει ώστε να μπορέσω να το κάνω φορματ μεσα απο το κινητό
voldemort Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Οταν βαζεις το στικακι,κατεβασε την επανω μπαρα οπου ρυθμιζεις την φωτεινοτητα. Καπου λεει για αποθηκευτικο χωρο σαν notification. Eαν πατησεις επανω του λογικα θα σου ζητησει να το κανεις φορματ αφου ακομη δεν μπορει να το αναγνωρισει στους αποθηκευτικους χωρους. Εμενα αυτο μου κανει σε καθε φλασακι καινουριο και ειμαι μια χαρα.
grayfox669 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πας στα Settings του κινητου σου κ στο Storage πρεπει κατω απο το SD Card να σου εμφανίζει το USB Storage. Απλα υπαρχει περιπτωση να σου το εχει και σαν 2o SD Card. Υπ' οψην, τα κινητα αναγνωριζουν μονο FAT32 file system στικακια.
newsformobiles Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 samsung galaxy s4 mini Όταν το βάζω δεν μπορώ να το δω μετά με κανένα τρόπο ούτε στον αποθηκευτικό χώρο στις ρυθμίσεις του android το δείχνει ώστε να μπορέσω να το κάνω φορματ μεσα απο το κινητό Το κινητό σου δεν υποστηρίζει OTG, λυπάμαι -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2378402
thanossnht Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ, όποτε τελικά δεν λειτουργεί από όσο είδα και όπως είπε και ο newsformobiles.
mp44christos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ, όποτε τελικά δεν λειτουργεί από όσο είδα και όπως είπε και ο newsformobiles. μονο με root και custom kernel... 1
voldemort Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 μονο με root και custom kernel... Και παλι ομως απο ξενα sites που διαβασα δεν συνισταται διοτι η γραμμη φορτισης δεν σηκωνει τα volts για otg. Ισως προκληθει βλαβη.Ετσι καταλαβα τουλαχιστον εγω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα