Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα τις προτασεις σας για 2καρτο σμαρτφοουν μεχρι 200€. Kατα προτιμηση απο σκρουτζ αλλα κ οποια αλλη προταση ειναι δεκτη. 

Δημοσ.

φιλε με 50 ευρω παραπάνω πας σε ανώτερης κλάσης κινητό το lg g2

Απο εκεί και πέρα :

1)Huawei p8 lite dual(215)

2)Moto g 2nd gen (160 ευρω)

3)Moto x(200 ευρω)

4)Asus zenfone 2(200 ευρω)

Δημοσ.

Παιδια θελω να ειναι δικαρτο! Δεν ειναι για μενα!! Μια θεια μου θελει να παρει δωρο στην κορη της κινητο κ μου ειπε μεχρι 200 € το πολυ!! 

Δημοσ.

Παιδια θελω να ειναι δικαρτο! Δεν ειναι για μενα!! Μια θεια μου θελει να παρει δωρο στην κορη της κινητο κ μου ειπε μεχρι 200 € το πολυ!! 

Από android τότε ουσιαστικά μια επιλογή. Μοτο 2ης γενιάς.

Δημοσ.

android :huawei p8 lite dual

Moto g

windows: lumia 640 dual

παρε το Huawei p8 lite ότι πρέπει να για κορίτσι, είναι και πανέμορφο κινητό

Δημοσ.

εχω το 640 εδω και 2 μερες και ειναι αψογο..η μπαταρια πεφτει 3% σε 20 λεπτα βλεποντας σειρες online..δε κολλαει πουθενα και εχει καταπληκτικη οθο η.. Το μονο αρνητικο ειναι οτι θελει λιγο χρονο μεχρι να το μαθεις.

το moto g αν και καλο ειναι πολυ ασχημο για εμενα και για αυτο δεν το επελεξα.

• Like 1
Δημοσ.

εχω το 640 εδω και 2 μερες και ειναι αψογο..η μπαταρια πεφτει 3% σε 20 λεπτα βλεποντας σειρες online..δε κολλαει πουθενα και εχει καταπληκτικη οθο η.. Το μονο αρνητικο ειναι οτι θελει λιγο χρονο μεχρι να το μαθεις.

το moto g αν και καλο ειναι πολυ ασχημο για εμενα και για αυτο δεν το επελεξα.

Θα συμφωνησω σε αυτα που λες...ο οθονη του 640 βεβαια ειναι απλα καλη...και φυσικα απο αποψη μπαταριας το moto g 2014 ειναι κατω του μετριου...εχουν μεγαλη διαφορα σε αυτο το κοματι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...