prefuse Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 καλησπερα απο που αγοραζουμε μπαταριες για τα ups σε καλη τιμη;υπαρχουν διαφορες μιας φθηνοτερης συμβατης, απο την γνησια;πχ εχουν μεγαλυτερη διαρκεια ζωης οι γνησιες απο μια φθηνοτερη συμβατη;τι πρεπει να προσεξω αν αγορασω την φθηνη/συμβατη;το ups που εχω ειναι APC smart 750 και η μπαταρια του εχει τον κωδικο RBC48http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16842101233http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=RBC48
nick#18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εγω θα εβαζα συμβατη.. υπαρχουν αρκετες αξιολογες!
nodas_21greek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αδερφέ πήγαινε μια βόλτα Καρίτση στον Δήσιο, (αν είσαι από Αθήνα) και πάρε αντίχτοιχες csb. Θα είσαι μια χαρά
centouno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράζεις τις αυθεντικές του κατασκευαστή που πρακτικά δεν τις κατασκευάζει αυτός ;P Δεν έχει κάποια μαγική συνταγή η APC οι μπαταρίες αποτελούνται από πολύ απλά ηλεκτροχημικά κύτταρα και στο εμπόριο οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν τα ίδια στοιχεία. Συμβατές προτείνω και εγώ να πάρεις 30/40% χαμηλότερο κόστος και ναι μπορείς να βρείς συμβατές με περισσότερες αμπεροώρες(διάρκεια). Υ.Γ.: Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί ακόμη και αν πάρεις την πιο μίζερη επιλογή της αγοράς είναι να χυθεί λίγος ηλεκτρολύτης μέσα στο πλαίσιο του UPS σου σε βάθος χρόνου(συνήθως λίγο παραπάνω από τον ν χρόνο εγγύησης τους), πολύ σπάνιο και το αρχικό τους κόστος θα είναι σίγουρα μικρότερο του μισού των αυθεντικών οπότε απλά δεν τις ξαναπροτιμάς. Καμία ζημιά στο UPS ή στον υπολογιστή σου αν είχες κάτι τέτοιο κατά νου.
Roger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Η apc εχει στα ups της μπαταριες csb(γνησιες να τις βαφτισουμε,αντε να τις πουμε γνησιες)και ο Δησιος που προταθηκε εχει και αυτος csb. Δεν υπαρχουν συμβατικες και γνησιες μπαταριες,οι κατασκευαστες αλλαζουν.
Rod@X Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ...συν το αν πληρώσεις για γνήσιες, μπορεί να πέσεις σε ...μαϊμούδες! Τη πατησα με ¨γνήσιες¨ Nokia!
mentoras99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Χρονια αγοραζα 'αυθεντικες', για να ανακαλυψω οτι απλα βαζουν την σταμπα τους πανω οι κατασκευαστες, και ειναι μπαταριες αλλων! Απο τοτε, μονο 'συμβατες'!
Dare-Devil Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις το "καπέλο" των γνήσιων μπαταριών .Υπάρχουν τόσες εταιρίες που κατασκευάζουν μπαταρίες για UPS που είναι εξίσου αξιόπιστες ή και καλύτερες μερικές φορές με καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης . Έτσι και αλλιώς από όσο ξέρω η ΑPC δεν κατασκευάζει τις μπαταρίες . Πρόσεξε απλά η φθηνή που θα πάρεις να ναι ενώς αναγνωρισμένου κατασκευαστή . Μάρκες Εγώ σου προτείνω sunlight (ελληνικές) Δεν είναι καθόλυο τυχαία εταιρία και είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως . Mερικά απο τα έργα της . Εφεδρικές μπαταρίες στο Γερμανικό κοινοβούλιο . Εφεδρικές στην πιστα F1 Abu dabi, Αναβάθμιση μπαταριών σε υποβρύχια πολλών ναυτικών δυνάμεων ολλανδίας κορέας ιταλιας Ελλάδας Σιγκαπούρης κ.α Κατασκευάζει μέχρι και μπαταρίες για τορπίλες για λογαριασμό Γερμανικής εταιρίας. Το δεύτερο εμγαλύτερο εργοστάσιο μπαταριών μολύβδου στην Ευρώπη και βρίσκεται Ελλάδα φυσικά . Ενα έργο που τρέχει τώρα είναι η κατασκευη μπαταριών για πυρηνοκίνητο υποβρύχιο της Γαλλίας .Απο κει και πέραYuasa, CSB, Ultracell 1
surf80 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 εχουμε το ιδιο ups.To εχω περιπου 2 χρονια.Εσενα ποτε χρειαστηκε αλλαγη μπαταριας και πως το καταλαβες?
Dare-Devil Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 εχουμε το ιδιο ups.To εχω περιπου 2 χρονια.Εσενα ποτε χρειαστηκε αλλαγη μπαταριας και πως το καταλαβες? Όταν θα πέσει η αυτονομία της μπαταρίας ή πλέον δεν θα κρατάει καθόλου .
Roger Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις το "καπέλο" των γνήσιων μπαταριών . Υπάρχουν τόσες εταιρίες που κατασκευάζουν μπαταρίες για UPS που είναι εξίσου αξιόπιστες ή και καλύτερες μερικές φορές με καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης . Έτσι και αλλιώς από όσο ξέρω η ΑPC δεν κατασκευάζει τις μπαταρίες . Πρόσεξε απλά η φθηνή που θα πάρεις να ναι ενώς αναγνωρισμένου κατασκευαστή . Μάρκες Εγώ σου προτείνω sunlight (ελληνικές) Δεν είναι καθόλυο τυχαία εταιρία και είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως . Mερικά απο τα έργα της . Εφεδρικές μπαταρίες στο Γερμανικό κοινοβούλιο . Εφεδρικές στην πιστα F1 Abu dabi, Αναβάθμιση μπαταριών σε υποβρύχια πολλών ναυτικών δυνάμεων ολλανδίας κορέας ιταλιας Ελλάδας Σιγκαπούρης κ.α Κατασκευάζει μέχρι και μπαταρίες για τορπίλες για λογαριασμό Γερμανικής εταιρίας. Το δεύτερο εμγαλύτερο εργοστάσιο μπαταριών μολύβδου στην Ευρώπη και βρίσκεται Ελλάδα φυσικά . Ενα έργο που τρέχει τώρα είναι η κατασκευη μπαταριών για πυρηνοκίνητο υποβρύχιο της Γαλλίας . Απο κει και πέρα Yuasa, CSB, Ultracell Μπραβο πληροφορηση,σου βγαζω το καπελο,και συμπληρωνω οτι ειναι απο τις καλυτερες μπαταριες στον κοσμο. Παρα πολλα ups που της ειχα βαλει,με αρκετα ζορια και μεγαλα φορτια υποστηριξης και ξαναερχονταν μεσα για αλλαγη σε 5 με 6 χρονια βασει sn μηχανηματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα