Vector2D Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μια φορα ακολουθησα κάποιες οδηγίες από το PageSpeed Insights για δήθεν περισσότερη ταχύτητα και μου συνέβη το αντίθετο.Η γνώμη μου είναι πως δεν πιστες να δίνει και πολύ έμφαση το google στο PageSpeed Insights διότι πάντα στις πρώτες σελίδες θα βγείς με το να ποστάρεις καθημερινά στο site σου και να έχεις μοναδικό υλικό Πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Αυτά που ζητάει η Google για να σε "ανεβάσει" δεν είναι στατικά. Κάθε λίγο αλλάζουν. Ακόμα και 1χρόνος θεωρώ ότι είναι 'παλιές τεχνικές σεο'. Κρίμα! γιατί ότι βιβλία βγαίνουν για SEO έχουν λίγη ζωή... μετά αχριστεύονται. (Μου πρότειναν ένα βιβλίο του 2004. Ενταξ! έκλαψα) Λεπόν, αυτά που ζητάει η Google σήμερα(6/2015) είναι: Μοναδικό περιεχόμενο Συμμετοχή στο Site (συχνά άρθρα, οι χρήστες να σχολιάζουν/κλικαρουν... γενικά να δείχουν ότι θέλουν) Ποιοτικά Backlinks Mobile Friendly > Yeap! πρόσφατα άλλαξε ο αλγόριθμος της Google και επιβραβεύει τα Mobile Friendly sites. 1
maldboyGR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Αυτά που ζητάει η Google για να σε "ανεβάσει" δεν είναι στατικά. Κάθε λίγο αλλάζουν. Ακόμα και 1χρόνος θεωρώ ότι είναι 'παλιές τεχνικές σεο'. Κρίμα! γιατί ότι βιβλία βγαίνουν για SEO έχουν λίγη ζωή... μετά αχριστεύονται. (Μου πρότειναν ένα βιβλίο του 2004. Ενταξ! έκλαψα) Λεπόν, αυτά που ζητάει η Google σήμερα(6/2015) είναι: Μοναδικό περιεχόμενο Συμμετοχή στο Site (συχνά άρθρα, οι χρήστες να σχολιάζουν/κλικαρουν... γενικά να δείχουν ότι θέλουν) Ποιοτικά Backlinks Mobile Friendly > Yeap! πρόσφατα άλλαξε ο αλγόριθμος της Google και επιβραβεύει τα Mobile Friendly sites.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα