Προς το περιεχόμενο

ipad disabled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν σου βγάζει αυτό το μήνυμα πατάς επαναφορά. Σβήνονται τα πάντα, περνάει την τελευταία έκδοση και μετά θα σου ζητήσει το apple id

Δεν έχει πουθενά σαν επιλογή επαναφορά. Ένα ok μου βγάζει ότι αποδέχομαι και καλά το μήνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει πουθενά σαν επιλογή επαναφορά. Ένα ok μου βγάζει ότι αποδέχομαι και καλά το μήνυμα.

Πατάς οκ και μετά πρέπει να έχει ενεργό το κουμπί της επαναφοράς στο itunes

Δημοσ.

Αυτα τα δοκιμασες ? :-(

Ναι τα δοκίμασα κια παίρνω το ίδιο μήνυμα. :/

Πατάς οκ και μετά πρέπει να έχει ενεργό το κουμπί της επαναφοράς στο itunes

Μετά είναι νεκρό. ξέρει κανείς ποια είναι η τελευταία έκδοση του itunes μήπως και θέλει κανά Update?

\

Δημοσ.

Μετά είναι νεκρό. ξέρει κανείς ποια είναι η τελευταία έκδοση του itunes μήπως και θέλει κανά Update?

\

Περίεργο...κατέβασε το τελευταίο iTunes, κράτα πατημένα τα power και home button να κάνει επανεκκίνηση το ipad. Όταν κάνει άσε το power και κράτα το home για να το βρει ο υπολογιστής (ενώ το έχεις συνδεμένο στο pc). Θα ανοίξει το iTunes, θα σου βγάλει το μήνυμα για λειτουργία ανάκτησης θα πατήσεις οκ και επαναφορά. Πρέπει να γίνεται, το έχω κάνει πολλές φορές!

Δημοσ.

\

12.1.2

Δημοσ.

Δε γίνεται τίποτα. Λέτε να παίζει ρόλο ότι στο appleid χρείαζεται confirmation στα στοιχεία πληρωμής της κάρτας μου; Θα μπορούσε να επηρεάσει την επαναφορά της συσκευής αυτό; Ωστόσο κάνει κανονικά logi το appleid απλά για να κατεβάσω μου λέει πως χρειάζεται confirm τα στοιχεία πληρωμής.

Δημοσ.

Δε γίνεται τίποτα. Λέτε να παίζει ρόλο ότι στο appleid χρείαζεται confirmation στα στοιχεία πληρωμής της κάρτας μου; Θα μπορούσε να επηρεάσει την επαναφορά της συσκευής αυτό; Ωστόσο κάνει κανονικά logi το appleid απλά για να κατεβάσω μου λέει πως χρειάζεται confirm τα στοιχεία πληρωμής.

Kανεις κατι λαθος.

Προσπαθησε ξανα να το βαλεις σε DFU mode.

Δημοσ.

Τώρα το δοκιμάζω σε 2ο pc

Παιδιά συγνώμη για τη ταλαιπωρία κάποιο σκάλωμα έφαγε το desktop και μετά το Ok νέκρωνε το σύμπαν στο itunes. Τώρα το δοκίμασα στο laptop και έχει ξεκινήσει και κάνει download software. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγνώμη για τη ταλαιπωρία.

Εμαφνίστηκε κανονικά η επιλογή για restore.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...