La_MoRt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Έχει κανείς καμία ιδέα πως να ξεκλειδώσω ένα ipad το οποίο είναι disabled από πολλαπλές εισαγωγές λανθασμένου συνθηματικού. Έχω το appleid αλλά δεν έχω pc στο οποίο να έχει κάνει sync το ipad ποτέ. όταν κάνω τη διαδικασία με το παρατεταμένο home button μου λέει ότι το ipad πρέπει πρώτα να γίνει restore, αλλά επιδή δεν έχει γίνει sync σε αυτό το pc ποτέ δεν το αναγνωρίζει και δε με αφήνει να κάνω ούτε καν log in με το account μου; Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση μπορώ να το κάνω reset από το find my ipad?
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ^ Παρε ενα τηλ την apple και θα σου πει..... φυσικα να εχεις και την αποδειξη αγορας ετοιμη....
La_MoRt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 είναι το πρώτο ipad και είναι αγορασμένο από τη Κίνα. Όχι δεν έχω απόδειξη πλέον. Δεν υπάρχει άλλος τρόπς πιστοποίησης ότι είμαι ο κάτοχος της συσκευής;
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αυτο το δοκιμασες ? http://www.engadget.com/2014/02/11/how-to-fix-an-ipad-thats-been-disabled-after-entering-the-wrong/
taslikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Βάλτο σε dfu και κάνε το restore από οποιοδήποτε pc... Πριν κανείς όλα αυτά απενετγοποιησε το find my iPad από το iCloud από κάποιον υπολογιστή...
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δες και εδω http://www.iphonehacks.com/2013/01/how-to-recover-a-locked-and-disabled-iphone-or-ipad.html λεει οτι γινεται και χωρις pc, και χωρις itunes
haHa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 πως το βάζω σε dfu mode? Μετα κανε restore και δεν θα εχεις κανενα προβλημα αφου εχεις το apple id.
La_MoRt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 το κάνω και μου λέει το itunes ανίχνευσε Ipad σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το ipad για να το ξαναχρησιμοποιήσετε με το itunes. Δε μου δίνει καν επιλογή να κάνω log in με apple id
haHa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 το κάνω και μου λέει το itunes ανίχνευσε Ipad σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το ipad για να το ξαναχρησιμοποιήσετε με το itunes. Δε μου δίνει καν επιλογή να κάνω log in με apple id Mια χαρα, κανε restore/επαναφορα.
La_MoRt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μα πως θα κάνω restore αφού δεν με αφήνει να κάνω login δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και βγάζει σαν μήνυμα αυτό που έγραψα πιο πάνω..
haHa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μα πως θα κάνω restore αφού δεν με αφήνει να κάνω login δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και βγάζει σαν μήνυμα αυτό που έγραψα πιο πάνω.. Δοκιμασες να πατησεις επαναφορα αφοτου το εβαλες σε dfu mode? Restore μπορεις να κανεις χωρις να κανεις login αν το εχεις βαλει σε dfu mode. 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 το κάνω και μου λέει το itunes ανίχνευσε Ipad σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το ipad για να το ξαναχρησιμοποιήσετε με το itunes. Δε μου δίνει καν επιλογή να κάνω log in με apple id Όταν σου βγάζει αυτό το μήνυμα πατάς επαναφορά. Σβήνονται τα πάντα, περνάει την τελευταία έκδοση και μετά θα σου ζητήσει το apple id
La_MoRt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 εμένα δεν με αφήνει το προσπαθώ μου βγάζει αυτό το μήνυμα και μετά είναι σαν νεκρό. Δε τη βλέπει τη συσκευή καθόλου. Θα δοκιμάσω πάλι τώρα εξουσιοδότησα το pc για χρήση με το apple id
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μα πως θα κάνω restore αφού δεν με αφήνει να κάνω login δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και βγάζει σαν μήνυμα αυτό που έγραψα πιο πάνω.. Δες και εδω http://www.iphonehacks.com/2013/01/how-to-recover-a-locked-and-disabled-iphone-or-ipad.html λεει οτι γινεται και χωρις pc, και χωρις itunes Αυτα τα δοκιμασες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα