Προς το περιεχόμενο

ipad disabled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς καμία ιδέα πως να ξεκλειδώσω ένα ipad το οποίο είναι disabled από πολλαπλές εισαγωγές λανθασμένου συνθηματικού. Έχω το appleid αλλά δεν έχω pc στο οποίο να έχει κάνει sync το ipad ποτέ. όταν κάνω τη διαδικασία με το παρατεταμένο home button μου λέει ότι το ipad πρέπει πρώτα να γίνει restore, αλλά επιδή δεν έχει γίνει sync σε αυτό το pc ποτέ δεν το αναγνωρίζει και δε με αφήνει να κάνω ούτε καν log in με το account μου; Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση μπορώ να το κάνω reset από το find my ipad?

Δημοσ.

είναι το πρώτο ipad και είναι αγορασμένο από τη Κίνα. Όχι δεν έχω απόδειξη πλέον. Δεν υπάρχει άλλος τρόπς πιστοποίησης ότι είμαι ο κάτοχος της συσκευής;

Δημοσ.

Βάλτο σε dfu και κάνε το restore από οποιοδήποτε pc... Πριν κανείς όλα αυτά απενετγοποιησε το find my iPad από το iCloud από κάποιον υπολογιστή...

Δημοσ.

το κάνω και μου λέει το itunes ανίχνευσε Ipad σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το ipad για να το ξαναχρησιμοποιήσετε με το itunes. Δε μου δίνει καν επιλογή να κάνω log in με apple id

Δημοσ.

το κάνω και μου λέει το itunes ανίχνευσε Ipad σε λειτουργία ανάκτησης. Πρέπει να επαναφέρετε αυτό το ipad για να το ξαναχρησιμοποιήσετε με το itunes. Δε μου δίνει καν επιλογή να κάνω log in με apple id

Mια χαρα, κανε restore/επαναφορα.

Δημοσ.

Μα πως θα κάνω restore αφού δεν με αφήνει να κάνω login δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και βγάζει σαν μήνυμα αυτό που έγραψα πιο πάνω..

Δημοσ.

Μα πως θα κάνω restore αφού δεν με αφήνει να κάνω login δεν αναγνωρίζει τη συσκευή και βγάζει σαν μήνυμα αυτό που έγραψα πιο πάνω..

Δοκιμασες να πατησεις επαναφορα αφοτου το εβαλες σε dfu mode?

Restore μπορεις να κανεις χωρις να κανεις login αν το εχεις βαλει σε dfu mode.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν σου βγάζει αυτό το μήνυμα πατάς επαναφορά. Σβήνονται τα πάντα, περνάει την τελευταία έκδοση και μετά θα σου ζητήσει το apple id

Δημοσ.

εμένα δεν με αφήνει το προσπαθώ μου βγάζει αυτό το μήνυμα και μετά είναι σαν νεκρό. Δε τη βλέπει τη συσκευή καθόλου. Θα δοκιμάσω πάλι τώρα εξουσιοδότησα το pc για χρήση με το apple id

Δημοσ.

Δες και εδω http://www.iphonehacks.com/2013/01/how-to-recover-a-locked-and-disabled-iphone-or-ipad.html

λεει οτι γινεται και χωρις pc, και χωρις itunes B)

Αυτα τα δοκιμασες ? :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...