thelos257 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπερα σας σημερα μου κολλουσε ο υπολογιστης μου που του ειχα βαλει windows 8.0 pro with media center ετσι αφου ειχα τα recovery του ειπα να του περασω ξανα τα αυθεντικα του windows. Το προβλημα ηταν σαν να ειχε ιο κολλουσε δεν κουνουταν το ποντικι κουνοταν αλλα μετα απο ωρα εκανε ρεσταρτ και μονο του ετσι ειπα ας το κανω φορματ το κανω. Παω να περασω τα Office 2013 μου πεταξε ερρορ αφου τελιωσε η εγκατασταση ειπα οκ νο προβλεμ το ξανα τρεχω και παλι τα ιδια μετα ειπα να περασω το usb tv turner μου το crypto redi pc 50a βαζω τα drivers του μια χαρα εχω αλλο προβλημαααααα δεν μ το ανοιγει στο media center μου λεει πως δεν μπορει να κατεβασει το playreco κατι τετοιο. Τι να κανω ρε παιδια ;; Τα windows ειναι 7 home premium χωρις το sp1 να κανω τις ενημερωσεις λετε και θα στρωσουν ολα ; Το pc ειναι dell studio xps 8100 12gb ram 1tb hdd nvidia 210gt γραφικα Μπορειτε να μ βρειτε και τον νεο οδηγο για το intel rapid τεχνολογια ;
SPANK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καταρχάς βάλε το hdsentinel και δές την υγεία του δίσκου
thelos257 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καταρχάς βάλε το hdsentinel και δές την υγεία του δίσκου Καλησπερα ολα ειναι αριστα λεει 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα