Hal9000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Η χθεσινή παρουσίαση της Microsoft στα πλαίσια της έκθεσης E3 2015, έκρυβε αρκετές παρουσιάσεις παιχνιδιών και όχι μόνο, όμως η ανακοίνωση μιας νέας έκδοσης του Minecraft ειδικά για το σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας της Microsoft, το Hololens, δημιούργησε σίγουρα αίσθηση.Στο demo, ο χρήστης, φορώντας τα Hololens, μπορεί να κάνει μια μίξη του πραγματικού περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται, με το εικονικό που προσφέρει το δημοφιλές παιχνίδι, το οποίο εστιάζει στη δημιουργικότητα και την οικοδόμηση, επιτρέποντας στους παίκτες να χτίσουν διάφορες κατασκευές από κύβους, μέσα σε ένα τρισδιάστατο κόσμο. Όπως μπορείτε να δείτε στο demo το οποίο ήταν σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρον από τη δική μας πρώτη επαφή με τα Hololens, ο χρήστης είναι σε θέση να παίξει το παιχνίδι στον τοίχο του, και στη συνέχεια να το μεταφέρει σε μια άλλη επιφάνεια όπως ένα τραπέζι. Κάνοντας χρήση των χειρονομιών που υποστηρίζει η συσκευή αλλά και των φωνητικών εντολών, μπορούμε να προχωρήσουμε σε αλλαγές των οικοδομών που έχουμε δημιουργήσει στο παιχνίδι, έχοντας την εντυπωσιακή δυνατότητα να εστιάσουμε σε ολόκληρη την κατασκευή ή να την υψώσουμε έτσι ώστε να δούμε πράγματα τα οποία δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Δυστυχώς η Microsoft δεν προχώρησε σε κάποια ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει η πορεία των Hololens στην αγορά, με την τελευταία ενημέρωση να αναφέρει ότι αυτή θα γίνει περίπου στο ίδιο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των Windows 10. Πάντως όλα δείχνουν ότι το Minecraft θα είναι από τους πρώτους τίτλους που θα διατεθούν για τη συσκευή, με νέες πληροφορίες να αναμένονται στο μεγαλύτερο συνέδριο του παιχνιδιού, το MineCon το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, στις 4 και 5 Ιουλίου. Υπενθυμίζουμε ότι η Microsoft, είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Minecraft μετά την εξαγορά της εταιρείας Mojang τον περασμένο Σεπτέμβριο με το ποσό των 2 δισ. δολαρίων.
nemo23 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 εντυπωσιακό! Δυστυχώς θα φτάσουμε σε σημείο να μπερδέψουμε τα video games με την πραγματικότητα. Σκεφτείτε να παίζει κάποιος need for speed για καμία ώρα και μετά να πάει για ψώνια. 5
GrandGamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Όντως εντυπωσιακό, ειδικά για μένα που είμαι Minecraft player. Παρόλα αυτά η Sony εξαύλωσε όλη την E3 χτες. Final Fantasy 7 remake. 1
el97639 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 απο τις λιγες φορες που εχω μεινει με το στομα ανοικτο. για το hololens ομως και εχει και αλλα video πολυ πιο εντυπωσιακα. Για το minecraft ειμαστε 2015 και ασχολουμαστε με χοντροπιξελομενα γραφικα της δεκαετιας του 90? αν ειναι τοσο καλο οσο δειχνει θα παει απατο το oculus.
GrandGamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αν ειναι τοσο καλο οσο δειχνει θα παει απίστευτο είναι το oculus. Το Oculus δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Αυτό είναι AR, το Oculus VR.
Hellraiser76 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εσυ θα παθεις συγκοπικο επεισοδιο αν δεν πεταξεις τη τρολια σου για τη Sony σε καθε thread που αφορα το XBOX ...
vagelisda Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Οποιος το έβλεπε live επαθε κολουμπρα με το hololens ,ηταν σοκαριστικο ,λες και πηδηξαμε χρόνια μπροστά . Συμμερίζομαι αυτους που ειναι τρελλοι μέ FF 7 ,αλλα η Microsoft εδωσε ρέστα . 3
Xander Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πραγματικά απίστευτη τεχνολογία το hololens μου θυμίζει πολύ το παιχνίδι που έπαιζε ο τύπος στην ταινία Her. είμαι περίεργος να δω πόσο θα κοστίζει όταν βγει για το κοινό. Μόνο εγώ πιστεύω ότι δεν θα αντέχεις πάνω από μια δύο ώρες παιχνίδι με αυτή τη μάσκα στο κεφάλι σου? ps: αυτού του τύπου τις παρουσιάσεις ποιος τις ξεκίνησε? είναι δεκαοχτώ άτομα και ο ένας δίνει τον λόγο στον άλλο. είμαι ο Γιώργος και θα δώσω τον λόγο στην Λυδία, γεια σας είμαι η Λυδία θα πω δύο ατάκες και θα δώσω τον λόγο στον Πάτρικ. Γειά σας είμαι ο Πάτρικ και back to you Λυδία.
michael92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 απο τις λιγες φορες που εχω μεινει με το στομα ανοικτο. για το hololens ομως και εχει και αλλα video πολυ πιο εντυπωσιακα. Για το minecraft ειμαστε 2015 και ασχολουμαστε με χοντροπιξελομενα γραφικα της δεκαετιας του 90? αν ειναι τοσο καλο οσο δειχνει θα παει απίστευτο είναι το oculus. Το hololens δεν παίζει να είναι καλύτερο από το oculus. AR isn't there yet...
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγω κάτι πιξελαρες είδα ! Το παιχνίδι που διαλέξανε φταίει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα