mynam3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ψάχνω ένα smartphone με android αυστηρά μέχρι τα 80€ και να είναι από Κίνα. Θα παει ως δώρο σε άνθρωπο που δεν είχε επαφή ποτέ με smartphones οπότε θα του φανεί χλιδή, μέχρι να το μάθει κλπ. Υπάρχει κάποιο σε αυτά τα λεφτά όσο το δυνατόν με περισσότερη αξιόπιστια; Mονο το Cubot s200 έχω δει μέχρι στιγμης.
Athens44 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 δε με αφορα,αλλα γιατι να ειναι απο κινα? με 80 ευρω βρισκεις αξιολογα κινητα ειδικα για καποιον που δε εχει ασχοληθει ξανα με android....οποτε θα του φανει μια χαρα σε εκεινον αυτο! ανετα μπορεις να βρεις πιθανως και σφραγισμενα απο αγγελιες εδω μεσα....με 80 ευρω! δε θα ειναι 5" μα οκ....
dialer1453 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-8GB.html Καλύτερη ποιότητα, εγγύηση, καμία αναμονή, γρηγορότερο κτλ κτλ Θα το καταευχαριστηθεί, ειδικά την εμπειρία χρήσης που προσφέρει.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5983566/Microsoft-Lumia-532-Dual-8GB.html Καλύτερη ποιότητα, εγγύηση, καμία αναμονή, γρηγορότερο κτλ κτλ Θα το καταευχαριστηθεί, ειδικά την εμπειρία χρήσης που προσφέρει. Σιγα την εμπειρία χρήσης των windows και σιγά την ποιότητα της microsoft....Έχω δουλέψει το 535 του αδερφού μου και είχα thl t6s και lenovo s668t και ήταν και τα 2 παντού καλύτερα απο το microsoft. Επίσης τα doogee εισάγονται και επίσημα απο την ΟΕΒΕ electric στην ελλάδα. Ρίξε μια ματιά στο myphone...Είναι κορυφαία τα κινητά.... 1
dialer1453 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μάλλον δεν το δούλεψες αρκετά. Δεν υφίσταται κάποια σύγκριση μεταξύ του Lumia και του ντούγκι. Το ένα είναι επώνυμο κινητό με ταχύτατο λειτουργικό και σοβαρή ποιότητα κατασκευής και το άλλο είναι ...ντούγκι. Αυτά τα βγάλαν για να τα πουλάν στην Ινδία και στη Μαδαγασκάρη, μη τσιμπάτε με ότι κινεζοσαβούρα βλέπετε επειδή φαίνεται να έχει δήθεν καλά χαρακτηριστικά.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πρώτα πρώτα λείπουν πολλές εφαρμογες απο τα windows, είναι πιο πολύπλοκο απο το android και ο άνθρωπος είπε οτι θέλει android απο κίνα...Και ξαναλέω σιγά την ποιότητα κατασκευής του microsoft....και τα doogee είναι "κινέζικα" δυστυχώς, ενώ τα microsoft ιαπωνικά ξέρω γω... 1
dialer1453 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καμία βασική δε λείπει και όλο αυξάνονται, ειδικά με τα 10 θα γίνει χαμός, η πολυπλοκότητα είναι υποκειμενική, προσωπικά μου φαίνεται πιο απλό και τέλος μάλλον ο άνθρωπος θεωρεί ότι δεν παίρνει νορμάλ τηλέφωνο με αυτά τα λεφτά γι αυτό λογικά κοιτάει Κίνα. Ευτυχώς γι αυτόν, παίρνει και μάλιστα άψογο.
KwstasXt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 http://www.vickmall.com/doogee-dg310-smartphone-android-4-4-mtk6582-quad-core-5inch-ram-1gb-rom-8gb.html 78$ αρα καπου στα 70 ευρω. 1
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πολύπλοκα τα WP σε σχέση με το android? Ok το ακούσαμε και αυτό! Έβαλα το πατέρα μου που δεν έχει πιάσει ποτε smartphone στα χερια να δουλέψει για κάποιο διαστημα WP και android για να αποφασίσει τι τον βολεύει περισσότερο ωστα να να κάνει την αγορά και σε λιγότερο από 3 ώρες το android δεν το ξαναέπιασε στα χέρια του! 1
newsformobiles Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μπες εδώ -> http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices βάλε την τιμή που θέλεις και πάρε ότι σου αρέσει. Απλώς κοίτα το μαγαζί να είναι αξιόπιστο.
arisg90 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το Doogee DG750 που παιζει στα 79.99$ με κουπονι στο αξιοπιστο Gearbest ειναι εξαιρετικη επιλογη.Πολυ ομορφο,ταχυτατο και κατασκευη απο μεταλλο. 1
mynam3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το νημα εξ αρχης δημιουργηθηκε για Android και οχι για WP. Eυχαριστω τον φιλο που εκανε κι αυτος με την σειρα του την προταση για κατι τετοιο. Θα κοιταξω να παρω καποιο εκ των doogee αφου τα "σκαλισω" λιγο στο γειτονικο φορουμ για 2η και 3η γνωμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα