Προς το περιεχόμενο

Unravel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε για δες πώς αναστήθηκε το thread με το που κράκαραν το παιχνίδι XD XD

Αχαχαχ ακριβώς αυτό θα έγραφα μόλις.

Επίσης εξαιρετικό πιο πολύ απολαμβάνω τα συγκεκριμένα indie παρά αρκετές AAA παραγωγές.

Iσχύει, και εγώ μια από τα ίδια, ας πούμε για το 2017 μέχρι τώρα τα παιχνίδια που έχω αγαπήσει και περιμένω είναι όλα Indies, Το Little nightmares, το Night in the Woods, το Cuphead και αρκετά ακόμα.

Γιατί πολύ απλά τα Indie φτιάχνονται από άτομα που γουστάρουν αυτό που κάνουν και δεν είναι Ubisoft να βγάζουν παιχνίδια με το κιλό μπας και βγάλουν κανένα εκατομμύριο. 

Δημοσ.

Αχαχαχ ακριβώς αυτό θα έγραφα μόλις.

Iσχύει, και εγώ μια από τα ίδια, ας πούμε για το 2017 μέχρι τώρα τα παιχνίδια που έχω αγαπήσει και περιμένω είναι όλα Indies, Το Little nightmares, το Night in the Woods, το Cuphead και αρκετά ακόμα.

Γιατί πολύ απλά τα Indie φτιάχνονται από άτομα που γουστάρουν αυτό που κάνουν και δεν είναι Ubisoft να βγάζουν παιχνίδια με το κιλό μπας και βγάλουν κανένα εκατομμύριο.

Με αυτά ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό όποτε έχω χρόνο και το καθένα είναι ιδιαίτερο με τον τρόπο του. Η ubisoft Activision είναι εταιρία που αρμεγουν χρόνια τώρα τα ίδια franchises από τους ίδιους καταναλωτές που παίζουν τα ίδια και τα ιδια.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικα νεα λιγο που ειδα στο youtube δειχνει στα ιδια επιπεδα με το μοναδικο πρωτο. Μπραβο σιγουρα το καλυτερο παιχνιδι που παρουσιασε η EA σημερα.

Παιζεται και single και coop. Δεν γνωριζω αν τα levels ειναι ιδια σε coop και single μιας και στο coop εχει στιγμες που θελει 2 ατομα για να προχωρησεις. 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

Θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο αν το παιχνίδι φτιαχνόταν για co-op only όπως το A Way Out. Αλλά και πάλι θα τιμηθεί σε κάποια πτώση τιμής. Το πρώτο μου άρεσε, αλλά δεν τρελάθηκα κ όλα. βρήκα το gameplay αρκετά επαναλαμβανόμενο και κουραστικό. Το δεύτερο ελπίζω να προσφέρει μια φρεσκάδα ελέω co-op.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...