Προς το περιεχόμενο

Unravel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το αγοράσω, το έχει πάρει κανείς ;

αν έχεις παίξει limbo και σου άρεσε, Ναι αξίζει όσων αφορά το platforming του και τους γρίφους.λίγο πιο αργό Ίσως Αλλά γενικά Πολύ όμορφο και ατμοσφαιρικό

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το limbo.Πολύ συναισθηματικό και με όμορφα μηνύματα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπήκε στο Origin Access και το κατεβάζω. Για όποιον δεν έχει νομίζω αξίζει για 4 ευρώ (ένα μήνα). Και παίζει και ότι άλλο θέλει μέχρι να λήξει.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το τσίμπησα στο πρόσφατο sale και θεωρώ πως το παιχνίδι είναι αρκετά καλό.

Εξαιρετική δουλειά σε γραφικά-ήχο-animation καταρχήν, από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχω δει. Τα puzzle έχουν επίσης ενδιαφέρον και για να βρεις όλα τα buttons θέλει αρκετό ψάξιμο. Από την άλλη το παιχνίδι γίνεται κάπως επαναλαμβανόμενο αφού οι μηχανισμοί παραμένουν ίδιοι σε όλη τη διάρκεια και δεν υπάρχουν εχθροί ούτε upgrades. Σε κάποια σημεία επίσης γίνεται κουραστικό αφού χάνεις τη μπάλα με τους κόμπους και το τι πρέπει να κάνεις. Ευτυχώς δεν είναι πολλά αυτά τα σημεία και τα checkpoints είναι κοντά.

Στη τιμή των 5€ για τις 7-8 ώρες του πιστεύω αξίζει. Από μένα 8/10.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απίστευτο παιχνίδι και must για όλους τους gamers. Τα γραφικά είναι όσο πιο αληθοφανή γίνεται. Έχει γίνει εξαιρετικη δουλειά και στο optimization επίσης. Μουσική gameplay puzzles και όλη η ιδιαιτεροτητα του παιχνιδιού το κάνουν ένα από τα καλύτερα indies των τελευταίων χρόνων. Κρίμα να έχει μόνο 3 σελίδες τέτοιο αριστούργημα.

Δημοσ.

Ενταξει, δεν το λες και τοσο indie οταν εχει την ΕΑ απο πισω. Τσπ το παιχνιδι εχει πολυ ομορφη ατμοσφαιρα, γραφικα ηχο κλπ, αλλα το gameplay του ειναι δυσκολουτσικο, σε καποια σημεια και εκνευριστικο

Δημοσ.

Ενταξει, δεν το λες και τοσο indie οταν εχει την ΕΑ απο πισω. Τσπ το παιχνιδι εχει πολυ ομορφη ατμοσφαιρα, γραφικα ηχο κλπ, αλλα το gameplay του ειναι δυσκολουτσικο, σε καποια σημεια και εκνευριστικο

Puzzle παιχνίδι είναι ευτυχώς που είναι δύσκολο μεγαλώνει και η διάρκεια του παιχνιδιού έτσι και υπάρχει και κάποιο challenge.

Δημοσ.

Δυσκολούτσικο δεν είναι. Εγώ κουραστικό το βρήκα και πολύ επαναλαμβανόμενο. Δεν είναι κάποια φοβερή αλλαγή όσο έπαιζες. Η μουσική ήταν όμορφη αλλά δεν μου έμεινε ενώ τα γραφικά ήταν όντως φωτορεαλιστικά. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα αλλά δεν το θεωρώ και must indie.

Δημοσ.

Εννοειται οτι το game ανηκει στο club των Inside, Limbo, LN, Brothers, Never alone κλπ. Οποιος γουσταρει τετοια παιχνιδια, πρεπει να δει και το unravel

Δημοσ.

Εννοειται οτι το game ανηκει στο club των Inside, Limbo, LN, Brothers, Never alone κλπ. Οποιος γουσταρει τετοια παιχνιδια, πρεπει να δει και το unravel

Το LN πιο είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...