Despotas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Κυκλοφορεί 9/2 τελικά: http://www.ign.com/articles/2015/12/14/unravel-price-release-date-announced 4
SpirosKerkyra Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Φαίνεται πολύ όμορφο, σαν το Οri το στυλ του μου θυμίζει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κυκλοφόρησε στο Origin. Περιττό να πω ότι έχει κι' αυτό Denuvo.
Oroku Saki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το παιχνιδι βγηκε , Χρησιμοποιει Denuvo. Πως θα το αγορασουμε αφου δεν εχει βγει retail και δεν δεχονται paysafe καρες απο Ελλλαδα?
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Στο Steam θα μπει; Όχι. Το κάνει publish η ΕΑ. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το παιχνιδι βγηκε , Χρησιμοποιει Denuvo. Πως θα το αγορασουμε αφου δεν εχει βγει retail και δεν δεχονται paysafe καρες απο Ελλλαδα? κανονικά με τις κάρτες από τις τράπεζες μας,με paypal ή revolut ή moneysafe 1
Oroku Saki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλα οσοι ομως χρησιμοποιουσαμε μονο paysafe για online αγοες οπως εγω τι κανουμε? Δεν θελω να το ρισκαρω να χρησιμοποιησω την καρτα απο την τραπεζα. Ειναι πολυ επικινδυνο.
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλα οσοι ομως χρησιμοποιουσαμε μονο paysafe για online αγοες οπως εγω τι κανουμε? Δεν θελω να το ρισκαρω να χρησιμοποιησω την καρτα απο την τραπεζα. Ειναι πολυ επικινδυνο. Δεν είναι καθόλου επικίνδυνο όταν ξέρεις από που αγοράζεις. Και στην τελική αν έχεις μεγάλα ποσά μέσα και φοβάσαι για κάτι τέτοιο βγάλε μια prepaid ή άνοιξε έναν άλλο λογαριασμό για τις αγορές μόνο. Λύσεις υπάρχουν. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Pretty plz stop quoting it. Έλεος. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Unravel Looks Absolutely Stunning In 4K, Showcasing Some Of The Best Visuals We’ve Ever Seen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα