xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 νιώθω ένα ρίγος από την τιμή που μου έγινε! Δυστυχώς εμένα μέσα στο uplay μου γράφει expired..(αφού έχει ξεκινήσει το preload της) 1
cpttony Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 νιώθω ένα ρίγος από την τιμή που μου έγινε! Δυστυχώς εμένα μέσα στο uplay μου γράφει expired..(αφού έχει ξεκινήσει το preload της) Εμένα δεν μου το εμφανίζει καν στο Uplay, έκανες τίποτα πέραν απο το να ανοίξεις το mail?? @Tzini_Gr Ευχαριστώ! 1
SlackulatoR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Έχω και εγώ 3 invites για την beta, όποιος θέλει π.μ το ubisoft username του.
jason97 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Παρασκευή 11 η ώρα το πρωί θα μπορούμε να το κατεβάσουμε?
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Κώλε, ζηλεύω!! είμαι εκλεκτός απλά! Εμένα δεν μου το εμφανίζει καν στο Uplay, έκανες τίποτα πέραν απο το να ανοίξεις το mail?? @Tzini_Gr Ευχαριστώ! όχι,πάτησα εκεί που έλεγε το email,συνδέθηκε μετά στο account από firefox και μπουμ! Το θέμα ποιό είναι,ότι μέσα στα παιχνίδια εκεί στο library,έδειχνε από παλιότερες δοκιμαστικές που μου είχαν δώσει το παιχνίδι,και είχε μείνει,εννοείται με την επισήμανση expired..Το οποιό έχω ακόμα .. Φοβάμαι να μην είναι τόσο ζωα που δεν το πρόβλεψαν αυτό.. Παρασκευή 11 η ώρα το πρωί θα μπορούμε να το κατεβάσουμε? έχει ξεκινήσει το preload 1
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 ^ εγω πως εκανα preload και μου το κατεβασε σε 1 1/2 ωρα? :/
sigp226 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 παιδια και εγω εχω 2 invite,οποιος θελει pm το username 1
cpttony Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 όχι,πάτησα εκεί που έλεγε το email,συνδέθηκε μετά στο account από firefox και μπουμ! Το θέμα ποιό είναι,ότι μέσα στα παιχνίδια εκεί στο library,έδειχνε από παλιότερες δοκιμαστικές που μου είχαν δώσει το παιχνίδι,και είχε μείνει,εννοείται με την επισήμανση expired..Το οποιό έχω ακόμα .. Φοβάμαι να μην είναι τόσο ζωα που δεν το πρόβλεψαν αυτό. Δοκίμαα και Mozilla και Edge... τίποτα όμως...
JohnVani18 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Έχω και εγώ 3 invites για την beta, όποιος θέλει π.μ το ubisoft username του.JohnVani18 αν υπάρχει ακόμη.
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Παρασκευή 11 η ώρα το πρωί θα μπορούμε να το κατεβάσουμε? Μπορείς να το κατεβάσεις από τώρα. Το παιχνίδι θα είναι playable στη 1 το μεσημέρι Παρασκευής.
solidsnake222 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα θα του είμαι ευγνώμον αν κάποιου του περίσσευε ένα inv Ευχαριστώ
SlackulatoR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχω μια ακόμη, αλλά χρειάζομαι username από uplay για να στείλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα