Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νιώθω ένα ρίγος από την τιμή που μου έγινε! :-D

Δυστυχώς εμένα μέσα στο uplay μου γράφει expired..(αφού έχει ξεκινήσει το preload της)

5LuubTN.png

• Like 1
Δημοσ.

νιώθω ένα ρίγος από την τιμή που μου έγινε! :-D

Δυστυχώς εμένα μέσα στο uplay μου γράφει expired..(αφού έχει ξεκινήσει το preload της)

Εμένα δεν μου το εμφανίζει καν στο Uplay, έκανες τίποτα πέραν απο το να ανοίξεις το mail??

@Tzini_Gr Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Κώλε, ζηλεύω!! :P :)

είμαι εκλεκτός απλά!

Εμένα δεν μου το εμφανίζει καν στο Uplay, έκανες τίποτα πέραν απο το να ανοίξεις το mail??

@Tzini_Gr Ευχαριστώ!

όχι,πάτησα εκεί που έλεγε το email,συνδέθηκε μετά στο account από firefox και μπουμ!

Το θέμα ποιό είναι,ότι μέσα στα παιχνίδια εκεί στο library,έδειχνε από παλιότερες δοκιμαστικές που μου είχαν δώσει το παιχνίδι,και είχε μείνει,εννοείται με την επισήμανση expired..Το οποιό έχω ακόμα :-( ..

Φοβάμαι να μην είναι τόσο ζωα που δεν το πρόβλεψαν αυτό..

Παρασκευή 11 η ώρα το πρωί θα μπορούμε να το κατεβάσουμε?

έχει ξεκινήσει το preload

• Like 1
Δημοσ.

όχι,πάτησα εκεί που έλεγε το email,συνδέθηκε μετά στο account από firefox και μπουμ!

Το θέμα ποιό είναι,ότι μέσα στα παιχνίδια εκεί στο library,έδειχνε από παλιότερες δοκιμαστικές που μου είχαν δώσει το παιχνίδι,και είχε μείνει,εννοείται με την επισήμανση expired..Το οποιό έχω ακόμα :-( ..

Φοβάμαι να μην είναι τόσο ζωα που δεν το πρόβλεψαν αυτό.

Δοκίμαα και Mozilla και Edge... τίποτα όμως...

Δημοσ.

Παρασκευή 11 η ώρα το πρωί θα μπορούμε να το κατεβάσουμε?

Μπορείς να το κατεβάσεις από τώρα. Το παιχνίδι θα είναι playable στη 1 το μεσημέρι Παρασκευής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...