Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 GTX1080 Gameplay: (Downgrade τρελό και το παιχνίδι δείχνει απίστευτα βαρετό, pass..)
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εμένα μου φαίνεται μια από τα ίδια. Αδιάφορο μου φαίνεται θα περάσει.
Tzini_Gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 παλι καλα που δεν εκανα καμια προπαραγγελια να κλαιω τα λευτακια μου :"(
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Τα έχουμε πει για τις προλαραγγελιες. Ειδικά για ubisoft παιχνίδια, μακριά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 GTX1080 Gameplay: (Downgrade τρελό και το παιχνίδι δείχνει απίστευτα βαρετό, pass..) χαχαχαχαχα... τί είναι αυτή η μπούρδα; Ακριβώς μια από τα ίδια..σα να το έβγαλαν από το προηγούμενο παιχνίδι και να μας το έδωσαν. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ pre-alpha λέει στο βίντεο ότι είναι..δηλαδή πόσα λείπουν από αυτά που είχαμε δει; Επίσης δε γίνεται όλα τα παιχνίδια να είναι open world,φτάνει δε κολλάει σε όλα.. Και φαίνεται βαρετό,είναι βαρετός και αυτός που μιλάει στο βίντεο,εμπειρία ζωής τα 16 λεπτά! Ο τύπος λύσσαξε με το GTA5 να τα συγκρίνει... κλαίω με όσους το περίμεναν πως και πώς! το μόνο που ελπίζω είναι να μπορείς να αλλάξεις την ώρα όπως το fc και να παίζεις μόνο βράδυ! και επίσης κλαίω και με αυτό εδώ!Ποιός δουλεύει ποιον;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πιστεύω ο αριθμός το ατόμων που ακόμα μασάνε ubisoft bs έχει μειωθεί, δεν λέω κάποτε έβγαζε αρκετά ποιοτικά games αλλα τα τελευταία χρονια μέτρια στην καλύτερη οποτε θα πρέπει να εκπλησσόμαστε μονο όταν βγάζει καλά games και όχι όταν βγάζει μούφες. Προσωπικά είχα μια ελπίδα γιατί μου αρέσει πολύ το series και τα βιβλία αλλα δεν υπάρχει ίχνος από τακτική στο game, τελείως GTA και προτιμώ GTA από αυτό.Γενικά όλα τα Tom Clancy τρώνε τρελό γύρισμα σε arcade φάση και δεν λέει μια imho. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τα animations μου φαίνονται περίεργα; Το χρώμα στο δέρμα του παίχτη; Δεν ξέρω τι ακριβώς και μου κάνει εντύπωση, γιατί και άλλα έχουμε δει κατά καιρούς, αλλά μοιάζει σαν τριτοκλασσάτο για Ubisoft... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ακόμα ένα game στην λίστα τους που δεν έχει καμια σχέση με προηγουμενη E3, τουλάχιστον τα υπόλοιπα φέτος φαίνονται να είχαν "realtime" gameplay, τώρα πως θα τρέχουν είναι άλλο θέμα. Tbh μονο το For Honor έμεινε που έχω μια ελπίδα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αντί να κοιτάμε ποιο παιχνίδι θα βγάλουν φόλα, κοιτάμε ποιο παιχνίδι θα πιάσει τελικά. 2
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ακόμα ένα game στην λίστα τους που δεν έχει καμια σχέση με προηγουμενη E3, τουλάχιστον τα υπόλοιπα φέτος φαίνονται να είχαν "realtime" gameplay, τώρα πως θα τρέχουν είναι άλλο θέμα. Tbh μονο το For Honor έμεινε που έχω μια ελπίδα. Και μάλλον θα την χάσεις και αυτήν σύντομα
Bigi444444 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τα animations μου φαίνονται περίεργα; Το χρώμα στο δέρμα του παίχτη; Δεν ξέρω τι ακριβώς και μου κάνει εντύπωση, γιατί και άλλα έχουμε δει κατά καιρούς, αλλά μοιάζει σαν τριτοκλασσάτο για Ubisoft... Προσωπικά μου θύμισε παιχνίδι δεκαετίας σε αρκετά σημεία.Τα animations ήταν σίγουρα ένα από αυτά.Δεν ξέρω αν προσέξατε τα λάμα πώς έτρεχαν...Μιλάμε ούτε budget παιχνίδι του 2005 από indie studio τέτοιο χάλι!
cpttony Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Προσωπικά μου θύμισε παιχνίδι δεκαετίας σε αρκετά σημεία.Τα animations ήταν σίγουρα ένα από αυτά.Δεν ξέρω αν προσέξατε τα λάμα πώς έτρεχαν...Μιλάμε ούτε budget παιχνίδι του 2005 από indie studio τέτοιο χάλι! Το έγραψα παραπίσω, όλοι όσοι το είδαν live στην Ε3, μιλούσαν για launch τίτλο στην προηγούμενη γενιά! Να υπενθυμίσω ότι ο τίτλος είναι υπο ανάπτυξη αμέσως μετά το Ghost Recon Future Soldier (που έφαγε και αυτό τις αλλαγές του από το E3 demo 2010 και το τελικό παιχνίδι). Μήπως προοριζόταν για PS3/XBOX 360 και το μετέφεραν στις νέες? Κάτι ανάλογο που έπαθε το Rainbow Six Patriots που από κλασσικό R6 με campaign κατέληξε, online παιχνίδι? Μήπως και αυτό ήταν με campaign και το γύρισαν σε online coop? Άρε nUBISOFT, πως κατέληξες έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα