Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Αν έχεις windows 10 , προσπάθησε το εξής (εφόσον τα windows βλέπουν το headset).

Πήγαινε στα sound settings , εδώ:

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.ce666b4993b6ec2f83681716b49834c5.png

Κλίκαρε το κυκλωμένο και επέλεξε ξεχωριστά (όσο  τρέχει το παιχνίδι), την πηγή από την οποία θες να έχεις ήχο.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.fbf60097ca116ea9827ab8a42daf4c88.png

Δες μήπως αυτό στο λύσει το θέμα σου. Το λέω γιατί αν δεν μιλάς με discord/teamspeak/skype etc, ο κάθε client συμπεριφέρεται διαφορετικά. 

Δυστυχώς πάλι τα ίδια 

• Sad 1
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, vatanen είπε

Δυστυχώς πάλι τα ίδια 

Έχεις δοκιμάσει άλλο headset (αν σου βρίσκεται κανένα από φίλο πχ) με το παιχνίδι; Αν κατάλαβα καλά, το in-game σύστημα δεν δουλεύει. Μήπως ευθύνεται κάποια ρύθμιση από το uplay ή in-game ρύθμιση;

Το μικρόφωνο από τα windows είναι φουλ ένταση; Δες μήπως υπάρχει σαν headset αλλά ΚΑΙ σαν headphones (εμένα το βγάζει έτσι το δικό μου headset - είναι bluetooth), έτσι ώστε να επιλέξεις το headset. 

Spoiler

image.png.961b8c06dad361c6d72dd18f192ce48d.png

Επίσης σιγουρέψου πως οι εντάσεις είναι οκ - δες το volume mixer για ευκολία αν και θα πρέπει στο προηγούμενο μενού που σε έστειλα να τις έχεις τσεκάρει.

Spoiler

image.png.938e4d790343485ffa24f8e7599bf7d5.png

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.
22 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Έχεις δοκιμάσει άλλο headset (αν σου βρίσκεται κανένα από φίλο πχ) με το παιχνίδι; Αν κατάλαβα καλά, το in-game σύστημα δεν δουλεύει. Μήπως ευθύνεται κάποια ρύθμιση από το uplay ή in-game ρύθμιση;

Το μικρόφωνο από τα windows είναι φουλ ένταση; Δες μήπως υπάρχει σαν headset αλλά ΚΑΙ σαν headphones (εμένα το βγάζει έτσι το δικό μου headset - είναι bluetooth), έτσι ώστε να επιλέξεις το headset. 

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.961b8c06dad361c6d72dd18f192ce48d.png

Επίσης σιγουρέψου πως οι εντάσεις είναι οκ - δες το volume mixer για ευκολία αν και θα πρέπει στο προηγούμενο μενού που σε έστειλα να τις έχεις τσεκάρει.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.938e4d790343485ffa24f8e7599bf7d5.png

Έχω δοκιμάσει το headset που προανέφερα και μια webcamera που έχει μικρόφωνο. Τις εντάσεις τις έχω τσεκάρει και μου κάνει εντύπωση που ποτέ δεν εμφανίζεται το εικονίδιο του ήχου τη στιγμή που μιλάς. Έχω δοκιμάσει και να είναι μόνιμα ανοιχτό και με το πλήκτρο για να μιλάς, άλλαξα κιόλας το πλήκτρο αργότερα αλλά τίποτα. Είναι σα να μην βλέπει το παιχνίδι μικρόφωνο ενώ στα Windows όταν έχω ανοιχτό το παιχνίδι μπορώ να κάνω ρυθμίσεις σχετικά με το παιχνίδι 

Δημοσ.

Νομίζω ότι έχοντας κάνει όλα τα παραπάνω, είναι θέμα παιχνιδιού πλέον;

Το μόνο που μένει να κάνεις είναι επανεγκατάσταση, αλλά βλέποντας το μέγεθος, δεν φαντάζει και πολύ καλό σαν λύση 😛 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Νομίζω ότι έχοντας κάνει όλα τα παραπάνω, είναι θέμα παιχνιδιού πλέον;

Το μόνο που μένει να κάνεις είναι επανεγκατάσταση, αλλά βλέποντας το μέγεθος, δεν φαντάζει και πολύ καλό σαν λύση 😛 

Έκανα ένα verify files χθες αλλα τιποτα. Και να σκεφτείς ότι και πριν κάνω φορματ πριν από περίπου ένα μήνα πάλι τα ίδια είχα. Το μόνο που μένει είναι να βρω κανα headset με audio jack μηπως δεν με παει το usb 😅

Δημοσ.

Αν είχα το παιχνίδι (το είχα παίξει σε free weekend), θα το έβαζα για να δω αν παίζει πρόβλημα πχ με το bluetooth headset που έχω. Για τα USB δεν έχω ιδέα, αφού νομίζω ότι ουσιαστικά ακυρώνουν την κάρτα ήχου σου και έχει δική του, ενσωματωμένη (ίσως αυτό να μην αρέσει στο uplay και γενικά στο game)

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Μαγειρας είπε

Τι λεει ρε μάγκες το game σαν story;Ωραιο ειναι δε λεω αλλα ειμαι level 12 και αρχίζω να Βαριεμαι...

Αν βαριεσαι απο τωρα παρατα το απλα. Το παιχνιδι ειναι μεγαλο και επαναλαμβανομενο. Αν σου αρεσουν ομως οι ιστοριες με ναρκωτικα ειναι μια χαρα. Απο gameplay κανεις τα ιδια και τα ιδια μεχρι το τελος. Το fallen ghosts dlc ειναι αρκετα καλυτερο απο το main game. Το παιχνιδι ομως σε κραταει με τα τοπια του την ομορφια του και με ποντικι ειναι απολαυστικο στην στοχευση και γενικα η ολη εμπειρια κορυφαια. Το παιχνιδι ειναι μεγαλο θελει πανω απο 70 ωρες για 100%. Αν πας για main missions μονο θα κανεις κατω απο 40. 

• Like 1
Δημοσ.

εγω αντιμετωπίζω αλλο θεμα με το παιχνιδι. πηρα την οθονη ultra wide και λεω αντε να το δοκιμασω στο 21:9. το ανοιγω βαζω την αναλυση 2560χ1080 και μου το κανειθ χαλια το game τα γραφικα ειναι λες και ειναι 1024 η αναλυση και με το μεταφερει ολο το game προς τα δεξια κανει δηληδα aim με το οπλο και αντι να το βλεπω στο κεντρο της οθονηςς το βλεπω τερμα δεξια

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Virus200 είπε

εγω αντιμετωπίζω αλλο θεμα με το παιχνιδι. πηρα την οθονη ultra wide και λεω αντε να το δοκιμασω στο 21:9. το ανοιγω βαζω την αναλυση 2560χ1080 και μου το κανειθ χαλια το game τα γραφικα ειναι λες και ειναι 1024 η αναλυση και με το μεταφερει ολο το game προς τα δεξια κανει δηληδα aim με το οπλο και αντι να το βλεπω στο κεντρο της οθονηςς το βλεπω τερμα δεξια

Δεν φαινεται ετσι? Απο μονο του ειναι 21:9 το παιχνιδι δεν χρειαζονταν να κανεις κατι δες στις ρυθμισεις να εχεις 2560χ1080.

GRW-2018-04-19-22-28-52-442.png&key=982d

GRW-2018-04-20-16-19-10-457.png&key=47bb

GRW-2018-04-21-00-37-58-806.png&key=24d0GRW-2018-04-21-02-23-36-343.png&key=2091

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Virus200 είπε

ουτε καν μακαρι να φαινοταν ετσι. το μονο που βαζω ειναι την αναλυση 2560χ1080 και το κανει χαλια

Κανε ενα default ρυθμισεις. Βαλε vsync και οσα fps εχεις την οθονη σου. Πρωτη φορα διαβαζω τετοιο θεμα στο παιχνιδι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να τσιμπήσω το παιχνίδι σαν δώρο απο το Division 2. Το μόνο "πρόβλημα" μου είναι αν αξίζει το pvp του που είδα ότι έβγαλαν και αν έχει matchmaking για το co-op. Αν δλδ για να παίξω βρίσκει και μόνο του κόσμο ή αν πρέπει να κάνω εγώ invite κάποιον. Επίσης αν έχει όρεξη κανεις ναι παίξει μαζί ας στείλει pm!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...