Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Ναι, αλλά σε ένα παιχνίδι δεν είναι μόνο τα γραφικά. Νιώθω απλά ότι τα γραφικά φαίνεται να καθορίζουν το αν θα σου αρέσει το gameplay , και αυτό δεν είναι σωστό. Υπάρχουν παιχνίδια με αδιάφορα γραφικά και το gameplay τους, σενάριο κλπ, είναι τρομερά. Πχ πολλά adventure. Δυστυχώς το παιχνίδι του thread, δεν είναι Ghost Recon. Έχοντας παίξει κάποιους παλαιότερους τίτλους, αυτό είναι άλλο ένα συνονθύλευμα της ubisoft που χρησιμοποιεί το όνομα ενός καλού τίτλου. Πάρα πολύ φοβάμαι ότι θα μας κάνει κάνα open world splinter cell και θα χτυπιόμαστε. Δεν εχω παιξει προηγουμενα ghost recon δυστυχως. Προφανως δεν ειναι μονο τα γραφικα και παιζω και αρκετα adventures. Οτι ειναι αχταρμας με πολλα πραγματα ειναι αδικο δεν εχεις. Απλα το ολο story με τα καρτελ δειχνει και αληθινα βιντεο σε κανει να θες να το παιξεις. Τα αρνητικα τα αφηνουμε στην ακρη σε τετοιες περιπτωσεις εκτος αν ειναι μεγαλα. Splinter cell εχω στην ακρη το blacklist ουτε gameplay δεν εχω δει θα τιμηθει. Splintel cell και open world δεν πανε μαζι. Linear και stealth μονο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Έπαιξα και στο free σβ/κο, αλλά και πάλι δεν με κράτησε. Συνήθως γουστάρω τα open world αλλά το ΑΙ (squad και εχθρών) με εκνευρίζει.
privateer Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 To single σε coop που το επαιξα ηταν πολύ καλο. Σιγουρα όμως μονος καποιος προς στο τελος θα βαρεθεί. Οσο αφορα το Multi για εμενα είναι ότι καλυτερο υπαρχει στο xbox αυτή την στιγμη. Θελει και αυτό όμως να εισαι σε ομαδα.
Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Τελείωσα την πρώτη περιοχή του yuri με τη 1 νεκροκεφαλή και πήγα κατευθείαν στου Mateo με τις 4 και βλέπω ότι είναι σχετικά βατες πέρα από τα αεροπλάνα που θέλει μόλις βγουν να τα ρίξεις αλλιώς σε παιδεύουν λίγο.
Razor333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 21 ώρες πριν, Heybro είπε To ξεκινησα σημερα να δω τι λεει. Τα βαζω ολα ultra στην αρχη βλεπω κατω απο 60fps και αρχιζω να συγκρινω να βρω τις ιδανικες. Κατεληξα στις παρακατω Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και με reshade ιδου το αποτελεσμα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Απόκρυψη περιεχομένων Και ενα benchmark Απόκρυψη περιεχομένων Πιστευω το far cry 5 με το ιδιο reshade εχει καλυτερα γραφικα και ειναι πολυ πιο ελαφρυ. Στο ghost δεν μου αρεσαν πολυ τα χορτα. Το gameplay του ομως οπως και η ιστορια δειχνουν πολυ ενδιαφεροντα. Διαφωνω, βλαστηση, θαμνοι, δεντρα, βραχια ειναι πολυ πιο πλουσια στο wildlands, παιζω μια το ενα μια το αλλο και το far cry μου φαινεται ξεραΐλα και αδειο. Επισης το εκοψες αρκετα, εκοψες σκιες, εκοψες turf effects, εκοψες god rays, εκοψες hbao+.
Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, Razor333 είπε Διαφωνω, βλαστηση, θαμνοι, δεντρα, βραχια ειναι πολυ πιο πλουσια στο wildlands, παιζω μια το ενα μια το αλλο και το far cry μου φαινεται ξεραΐλα και αδειο. Επισης το εκοψες αρκετα, εκοψες σκιες, εκοψες turf effects, εκοψες god rays, εκοψες hbao+. Έχω reshade ρε συ ρίχνει 10fps κοντά. Για αυτό έριξα ρυθμίσεις. Παίζω σε 2560x1080 αν τα ανεβάσω τέρμα έχω 55fps σε σημείο. Η 1080ti και ζορίζεται. Όπως το έχω με terrain very high και God rays enhanced εβαλα shadows medium προτιμώ να βάλω terrain very high παρά shadows είμαι πολύ ευχαριστημένος με το καθαρό 75αρι που έχω. Όταν βρέχει έχει απίστευτα γραφικά. Το απολαμβάνω όπως και να έχει. Το far cry 5 μέσα στο δάσος είναι επικό ρε συ τι άδειο. H Dunia κάνει θαύματα.
Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, tommybertsen είπε Από βίντεο που είδα στο YouTube δεν πιάνει 70 σταθερά ούτε σε full HD η συγκεκριμένη κάρτα. Και το reshade κόβει αλλα 10fps.
tommybertsen Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Πλάκα κάνω ντε Πάντως στο συγκεκριμένο τα settings επηρεάζουν την απόδοση. Στο AC, ελάχιστα πράγματα άλλαζαν... Στο FC5 δεν ξέρω...
Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, tommybertsen είπε Πλάκα κάνω ντε Πάντως στο συγκεκριμένο τα settings επηρεάζουν την απόδοση. Στο AC, ελάχιστα πράγματα άλλαζαν... Στο FC5 δεν ξέρω... Έτσι ακριβώς. Far cry 5 low VS ultra έχουν 5 7fps διαφορά. Το wildlands τρώει πόρους. Το terrain δείχνει εξαιρετικά στο very high τα shadows meh medium είναι κομπλέ hbao+ δεν βλέπω τρελή διαφορά και το tur τρώει fps για πλάκα.
Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, Razor333 είπε Διαφωνω, βλαστηση, θαμνοι, δεντρα, βραχια ειναι πολυ πιο πλουσια στο wildlands, παιζω μια το ενα μια το αλλο και το far cry μου φαινεται ξεραΐλα και αδειο. Επισης το εκοψες αρκετα, εκοψες σκιες, εκοψες turf effects, εκοψες god rays, εκοψες hbao+. Για να συγκρινουμε
Heybro Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μετά από 15 ώρες παιχνιδιού μπορώ να πω ότι το παιχνίδι όταν βρέχει έχει γραφικαρες. Πραγματικά δεν ξεχωρίζεις αν είναι αληθινή εικόνα ή παιχνιδιού. Το terrain στο very high επίσης εντυπωσιακο. Με 75αρι σταθερό το παιχνίδι είναι απολαυστικό. Λίγο χαλάει το immersion που πχ περνεις αμάξι και μπαίνουν αυτόματα μετά οι squad. Όπως και με μηχανή έρχονται αυτόματα. Δεν γίνονταν αλλιώς. Στο far cry έχουν κάνει καλύτερη δουλειά στα 2 φιλαράκια που έχεις. Κάθομαι να παίξω κάνα 2ωρο και κλείνω 4 5 ώρες για πλάκα. Overall το παιχνίδι είναι πολύ καλό με δυνατούς κακους στα documents έχουν ρίξει δουλειά και φαίνεται και η ιστορία καρτέλ ναρκωτικά είναι σαν να παίζω στο narcos. Μπράβο στην ubisoft μαζί με το far cry θα με κρατήσουν για 100 110 ώρες σίγουρα όπως βλέπω για 100%.
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Πολυ ομορφο παιχνιδι τελικα λεω θα παιξω καμια ωρα και κλεινω 4 5 χωρις να το καταλαβω.
vatanen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Έχω εδώ και καιρό έχω θέμα με το παιχνίδι, το οποίο για κάποιο λόγο δεν βλέπει το μικρόφωνο του headset(razer kraken usb) και όποτε δεν μπορώ να μιλήσω. Χθες σύνδεσα μια Webcam που έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και πάλι τα ίδια. Το μικρόφωνο το βλέπουν κανονικά και τα Windows αλλά και το battlefield 1 που έχω δοκιμάσει. Είχα επικοινωνήσει κάποια στιγμή με ubisoft αλλά δεν μου βρήκαν κάποια λύση. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το θέμα; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από vatanen
tommybertsen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Αν έχεις windows 10 , προσπάθησε το εξής (εφόσον τα windows βλέπουν το headset). Πήγαινε στα sound settings , εδώ: Spoiler Κλίκαρε το κυκλωμένο και επέλεξε ξεχωριστά (όσο τρέχει το παιχνίδι), την πηγή από την οποία θες να έχεις ήχο. Spoiler Δες μήπως αυτό στο λύσει το θέμα σου. Το λέω γιατί αν δεν μιλάς με discord/teamspeak/skype etc, ο κάθε client συμπεριφέρεται διαφορετικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα