Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Τωρα που το ειπες το εχω επιθυμησει ενα Splinter Cell.. Tα εσπαγε το Blacklist..

Chaos Theory η Pandora Tomorrow περιμενα να ακουσω -_-

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το γνωρίζω Ghost απλά δεν θυμάμαι ποτε shared universe, still Sam rocks! :) Βασικά είναι το μοναδικό series που κράτησε μια ποιότητα μέχρι και στο τελευταίο game.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει παίξει λίγο shared universe στο Endwar και στο HAWX  που οι Ghosts ήταν unit (αν και στο wiki λέει ότι δεν είναι η Ghost Recon, έχει μέλη και από εκεί) και έκαναν cameo αντίστοιχα.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Θα σηκωθεί ο Tom από τον τάφο με αυτά που κάνει η Ubisoft...Τουλάχιστον δεν του αλλάξανε την φωνή, ακόμα.

ε κοίτα,στο νέο splinter cell που θα βγάλουν...θα είναι στην Βολιβία μόνο..με crossIP το ghostrecon!
Μπορεί να πεταχτεί κ κάνας άκυρος ασασίνος όσο άκυρος ήταν ο Μετζάη ένα πράγμα.

Και ίσως όλο αυτό να το ονομάσουν τελικά splinter cell: the lock down :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To ξεκινησα σημερα να δω τι λεει. Τα βαζω ολα ultra στην αρχη βλεπω κατω απο 60fps και αρχιζω να συγκρινω να βρω τις ιδανικες. Κατεληξα στις παρακατω

Spoiler

GRW_2018_04_19_21_55_28_065.png

Spoiler

GRW_2018_04_19_21_55_42_117.png

Spoiler

GRW_2018_04_19_21_55_48_433.png

Spoiler

GRW_2018_04_19_21_55_52_917.png

Και με reshade ιδου το αποτελεσμα

Spoiler

GRW_2018_04_19_21_12_47_362.png

Spoiler

GRW_2018_04_19_21_22_48_690.png

Και ενα benchmark

Spoiler

GRW_2018_04_19_21_39_55_810.png

Πιστευω το far cry 5 με το ιδιο reshade εχει καλυτερα γραφικα και ειναι πολυ πιο ελαφρυ. Στο ghost δεν μου αρεσαν πολυ τα χορτα. Το gameplay του ομως οπως και η ιστορια δειχνουν πολυ ενδιαφεροντα. 

Επεξ/σία από Praetorian
image dump. Ένα spoiler ανά image
Δημοσ.

μάλλον ανάποδα τα εννοείς..

gameplay δεν έχει νόημα αν δεν έχεις παρέα να σπας πλάκα και το στορυ πιο βαρετό και ρηχό πεθαίνεις

είχα κατεβάσει την οπεν μπετα λιγο πριν βγει, έπαιξα ένα 2ωρο online μετα το tutorial και μετα έφαγε κατ ευθείαν uninstall

μόνο για κανένα benchmark κάνει το παιχνιδι

Δημοσ.

Και εγώ έπαιξα παραπλεύρως για λίγο, μετά delete.

Ποια ιστορία;  Ποιο gameplay που κατεβαίνεις τις ραχούλες με το αυτοκινητάκι σαν να ήτανε ισιάδες ;  :lol: Ποια ΑΙ και ποια λογική που κάνεις engage με τους δικούς σου και σκοτώνουν τον εχθρό μέσα από τοίχους; Απορώ με τις πωλήσεις του game... Λογικά για το co-op που έχει φάση, καθώς είχα δοκιμάσει και εγώ κάνα 2ωρο στην BETA. Γραφικά έχει αρκετά καλά πάντως. 

Αλλά ,heybro, ενθουσιάζεσαι εύκολα θαρρώ :P Έτσι είχα ενθουσιαστεί το 1998 με το Heretic II :P 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, just getting started είπε

μάλλον ανάποδα τα εννοείς..

gameplay δεν έχει νόημα αν δεν έχεις παρέα να σπας πλάκα και το στορυ πιο βαρετό και ρηχό πεθαίνεις

είχα κατεβάσει την οπεν μπετα λιγο πριν βγει, έπαιξα ένα 2ωρο online μετα το tutorial και μετα έφαγε κατ ευθείαν uninstall

μόνο για κανένα benchmark κάνει το παιχνιδι

Σαν single player με ιστορια καρτελ κτλ ειναι μια χαρα. Μακρια απο multi. Σιγουρα εχει καποια θεματα αλλα overall χθες κανα 3ωρο το απολαυσα. Το far cry 5 ειναι σε αλλο επιπεδο. Τα γραφικα του wildlands παντως ειδικα με τη βροχη δειχνουν πολυ ομορφα. Το χορτο σε καθαρη μερα δεν μου αρεσε.

4 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Και εγώ έπαιξα παραπλεύρως για λίγο, μετά delete.

Ποια ιστορία;  Ποιο gameplay που κατεβαίνεις τις ραχούλες με το αυτοκινητάκι σαν να ήτανε ισιάδες ;  :lol: Ποια ΑΙ και ποια λογική που κάνεις engage με τους δικούς σου και σκοτώνουν τον εχθρό μέσα από τοίχους; Απορώ με τις πωλήσεις του game... Λογικά για το co-op που έχει φάση, καθώς είχα δοκιμάσει και εγώ κάνα 2ωρο στην BETA. Γραφικά έχει αρκετά καλά πάντως. 

Αλλά ,heybro, ενθουσιάζεσαι εύκολα θαρρώ :P Έτσι είχα ενθουσιαστεί το 1998 με το Heretic II :P 

Εχει θεματα αλλά ενταξει μια χαρα παιζεται και το συστημα αναβαθμισης και μαχης μου αρεσαν πολυ. Ναι ενθουσιαζομαι αν ενα παιχνιδι δεν μου αρεσει θα φαει κατευθειαν delete δεν το δινω δευτερη ευκαιρια.

Δημοσ.

Ναι, αλλά σε ένα παιχνίδι δεν είναι μόνο τα γραφικά. Νιώθω απλά ότι τα γραφικά φαίνεται να καθορίζουν το αν θα σου αρέσει το gameplay , και αυτό δεν είναι σωστό. Υπάρχουν παιχνίδια με αδιάφορα γραφικά και το gameplay τους, σενάριο κλπ, είναι τρομερά. Πχ πολλά adventure. 

Δυστυχώς το παιχνίδι του thread,  δεν είναι Ghost Recon. Έχοντας παίξει κάποιους παλαιότερους τίτλους, αυτό είναι άλλο ένα συνονθύλευμα της ubisoft που χρησιμοποιεί το όνομα ενός καλού τίτλου. 

Πάρα πολύ φοβάμαι ότι θα μας κάνει κάνα open world splinter cell και θα χτυπιόμαστε.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...