Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έβαλα τώρα λίγο στο free weekend του steam.Το μόνο που μπορώ να πω είναι το εξής: πόσο κακό παιχνίδι;Πόσοοοοο;Εάν δεν είχα δει καθόλου υλικό, μου έκλεινες τα μάτια στα εισαγωγικά του logo και μετά μου έλεγες ποιό παιχνίδι είναι αυτό, θα ορκιζόμουν ότι έπαιζα ένα μέτριο παιχνίδι του 2007.Νομίζω ότι θα πρέπει λίγο να αναθεωρήσουμε τις επιλογές μας εάν θέλουμε να βλέπουμε ποιοτικά παιχνίδια.Δεν θα πω στον καθένα τι θα κάνει, που θα ρίξει τα λεφτά του για να παίξει, αλλά είναι τουλάχιστον λυπηρό να βλέπεις αξιόλογα παιχνίδια να τα τρώσει η αφάνεια και κάτι τέτοιες απαράδεκτες χαζαμερικανιές να πουλάνε εκατομμύρια σε λίγους μήνες.Τουλάχιστον μετά να μην κλαψιαρίζουμε.Εμείς οι ίδιοι οδηγούμε την βιομηχανία όλο και προς τα κάτω.

• Like 2
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει δεν ειναι τοσο ασχημο.Εχω δει και αρκετα χειροτερα.

Το χαλαει το αρκετα κλισε αμερικανια στορυ.

Κατα τα αλλα ωραια γραφικα εχει,ωραιο ανοιχτο κοσμο,καλουτσικο combat κατ εμε.

Απλα ειναι αδιαφορο το single και εαν δε σε πιασει να ασχοληθεις με τα mission κτλ που ειναι οντως επαναλαμβανομενα,τοτε οντως στο μισαωρο το βαριεσαι.

Αξιζει εαν εχεις παρεα να το παιξεις online.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε τα γραφικά του τα θεωρώ ωραία.Ούτε κατά διάνοια.Και ας παίζω συνήθως παιχνίδια παλαιότερα της 5ετίας, οπότε εντυπωσιάζομαι σαφώς ευκολότερα από έναν που παίζει όλα τα σύγχρονα.Αλλά τέλος πάντων, δεν είναι εκεί το κυρίαρχο πρόβλημά του.Ειλικρινά είχα την αίσθηση ότι είχα να κάνω με ένα μέτριο και αδιάφορο παιχνίδι δεκαετίας.Πώς να σε κρατήσει αυτό το παιχνίδι να παίξεις τις αποστολές του, πραγματικά δηλαδή.Στο online δεν ξέρω τι κάνει, αλλά στο sp, είναι καουραστικά αδιάφορο.Και επίσης έχει ενοχλητικά απούσα αλληλεπίδραση με οτιδήποτε στον κόσμο του.Κάκιστος και τζούφιος ήχος.Ατσούμπαλη κίνηση στα αυτικίνητα και αντίστοιχο animation σε ότι κινείται και δεν συμμαζεύεται.

Και αυτό το παιχνίδι εάν θυμάμαι καλά ξεπέρασε το μύριο σε όλες τις πλατφόρμες μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του ή κάνω λάθος;

Δημοσ.

Αν δε θεωρεις τα γραφικα του ωραια,τοτε ποιανου παιχνιδιου θεωρεις?

Εγω απο οσα εχω παιξει τωρα τελευταια,απο τα καλυτερα στο θεμα του οπτικου αποτελεσματος ειναι.

Το οτι ειναι κουραστικο,ειναι.Δε διαφωνω σε αυτο.

Εμενα μου εκατσε και το επαιξα ολο και συνεχιζω που και που και το παιζω για κανα random μαζεμα οπλου κτλ.

Δημοσ.

Το game ήταν top seller UK και πούλησε καλά τις πρώτες μέρες, μετά πέθανε. Βασικά είναι ακριβώς όπως το είπε ο Dante στο προηγούμενο post του που είναι η κλασσική συνταγή open-world Ubisoft. Αν και τα παραπάνω screens αμφιβάλλω να είναι από in-game τα graphs είναι όντως καλά και γενικά η Ubisoft σε αυτόν το τομέα τα πάει καλά αλλα είναι ανούσιο όταν το gameplay είναι τόσο repetitive, χίλιες φορες τα προηγούμενα, απλά ποιος έχει χρόνο για planning και executing missions το 2017....έχει μείνει κανένα άλλο series που δεν έχει χαντακώσει η Ubi?! Αμφιβάλλω, εδώ το South Park 2 και πάλι έχει θέμα.

Η Ubisoft θα μπορούσε να κρατήσει ένα series ατόφιο για αυτό που είναι για τους old-school fans ώστε τουλάχιστον να τους έχει "ικανοποιημένους" και ας είναι όλα τα αλλα κλασσικά open-world action busy work for the masses. Αλλα επειδή δεν είναι καθόλου consumer/fan/user friendly δεν προσπαθούν καν να give a fuck, τουλάχιστον σε αυτό το part :D

Δημοσ.

Μπα τετοια γραφικα εχει οντως ingame.Γκρινιαζουν οτι ειναι βαρυ,αλλα πχ το GTA που εχει απειρως χειροτερα γραφικα,τρεχει average 20 fps παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω σε 1080Ρ ultra το παιζω παντως.Προσωπικα το θεωρω παιχνιδι στα top 5 με το καλυτερο οπτικο αποτελεσμα (απο οσα εχω παιξει φυσικα).

Δημοσ.

Ειπαμε μονο Ghost War. Single ουτε 20 λεπτα δεν εχω παιξει. Θα το παιξω σε coop βεβαια οποτε οσο και βαρετο να είναι θα την παλεψουμε. Τα γραφικα είναι εξαιρετικα παντως.

Δημοσ.

Δεν ξέρω, τέτοια γραφικά στα 1440p που παίζω δεν τα είδα.Αλλά και σαν τα παραπάνω να είναι, δεν τα θεωρώ τίποτα ιδιαίτερο.Μόνο ο χαρακτήρας σου ήταν λεπτομερέστατα απεικονισμένος.Τα υπόλοιπα όλα τα βλέπουμε από το 2007 με το crysis...Αυτοκίνητα, κτίρια, npcs κλπ ήταν 10 χρόνια πίσω.Σαν τα απλά αυτοκίνητα στα nfs τα λίγο παλιότερα που είχαν 100 πολύγωνα, ενώ το δικό σου και των αντιπάλων σου είχε 10.000 ξέρω 'γω.

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...