Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

High/Ultra overall, και 60fps με ακατανόητες βουτιές με το σύστημα της υπογραφής. 

Ένα σωστά optimized game θα δούλευε άνετα. Παρόλα αυτά είναι playable και δεν ενοχλούν τα frame drops μιας και συμβαίνουν (συνήθως), κατά την οδήγηση!

Ποια είναι τα specs σου;

Δημοσ.

Σύστημα υπογραφής. Η επιδόσεις μου είναι παρόμοιες με αυτές που είχα στην ΒΕΤΑ τότε. Στα low @1080p παίζει σταθερά στα 60fps, με ελάχιστα drops.

Δημοσ.

Εγώ παρατηρώ ότι έχει drops πάντα. Απλά μικρότερα αν χαμηλώσω πολλά settings.

Αυτό θεωρώ ότι συμβαίνει επειδή το game είναι κακογραμμένο , και θέλει κάνα CPU από i7 και πάνω για να κρατάει τα FPS σταθερά (δε νομίζω να έχουμε θέμα από άποψη κάρτας γραφικών).

But then again , it's ubi :P 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα ειναι απαιτητικο παιχνιδι.

Ενταξει και το αποτελεσμα που σου δινει ειναι καλο παντως.

Οταν ανεβασα μνημες και επεξεργαστη ειδα αρκετη διαφορα παντως,αρα λογικο πχ ο 4590 να εχει προβληματα.

Σε μενα στα 4,6 παιζει στο 80-90% usage.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα το cpu utilization (μιας και στο BF παίζει αρκετά ψηλά διαρκώς) ή γενικότερα στο σύστημά μου, ίσως να είναι στην ΒΕΤΑ πάλι. Τέλος πάντων, έπαιξα 3-4 matches και το έσβησα..

Δημοσ.

Το shooting μοιάζει πολύ ψεύτικο. Τουλάχιστον όταν είχα παίξει τη beta στο βασικό παιχνίδι αυτή την αίσθηση μου έδωσε

Δημοσ.

Τερμάτισα το campaign συλλαμβάνοντας δυο υπαρχηγούς αντί για τέσσερις, ίσα κι ίσα για να τελειώνω με τον El Sueno λόγω βαρεμάρας. Ξεκίνησε πολύ καλά, σου δίνει αρκετή ελευθερία κινήσεων και τρόπο ολοκλήρωσης αποστολών αλλά μετά από τις πρώτες 5 ώρες ουσιαστικά επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα. Οι ίδιες και οι ίδιες αποστολές: σκότωσε αυτόν, άρπαξε τον άλλο, βάλε κοριούς, κλέψε το ελικόπτερο κτλ κτλ. Η ιστορία μοιάζει γραμμένη από 15χρονο, οι διάλογοι και το story telling για γέλια ενώ το voice acting απλά άθλιο για το budget του παιχνιδού. Οι υποτιθέμενοι "Ghosts" συμπεριφέρονται πιο πολύ σαν ανώριμοι χαβαλετζίδες παρά σαν κομάντος ειδικών αποστολών. 

Στα συν τα εξαιρετικά εφέ, ιδιαίτερα όταν έβρεχε.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει το αστρονομικό 60ευρω, πόσο μάλλον τα 100+ ευρώ για το παιχνίδι συν τα DLC.

6/10

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με αφορμή το δωρεάν weekend, έπαιξα 3-4 ώρες co-op με έναν φίλο και έχω την ίδια γνώμη με τον φίλο παραπάνω.

Όντως τα γραφικά είναι πολύ καλά και τρέχει σε μένα μια χαρά με όλα στο High. Το gameplay όμως είναι το πιστό open world της Ubi με μηδενικό σενάριο, ανύπαρκτους χαρακτήρες και τρελή επανάληψη στις αποστολές. Για μένα δεν αξίζει ούτε τζάμπα αλλά προσωπικά δεν αντέχω άλλο Ubi open world μετά από τόσα AC και Far Cry.

• Like 2
Δημοσ.

Όλα τα λεφτα είναι το ghost war pvp. Μόνο και μόνο για αυτό σίγουρη αγορά

αν θες το πουλαω εγω ολο το ubi acc μου με το παιχνιδι μεσα απο οταν αγορασα την 1070 και το εδινε δωρο, δεν εχω παιξει ουτε 2 ωρες

Δημοσ.

αν θες το πουλαω εγω ολο το ubi acc μου με το παιχνιδι μεσα απο οταν αγορασα την 1070 και το εδινε δωρο, δεν εχω παιξει ουτε 2 ωρες

το θελω για χβοχ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...