cpttony Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ωραίο φαίνεται, και ευελπιστώ να μην μοιάσει στο The Division!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Βασικά φαίνεται παρα πολύ καλο αλλα δεν εμπιστεύομαι την ubisoft ούτε για να μου αδειάσει το βόθρο οποτε ας βγούν reviews και βλέπουμε. 3
Sprou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ωραίο φαίνεται, και ευελπιστώ να μην μοιάσει στο The Division! Συμφωνώ ειδικά στην επανάληψη..ενα στοιχείο το οποίο με οδηγεί κατευθείαν στο uninstall..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 δεν εμπιστεύομαι την ubisoft ούτε για να μου αδειάσει το βόθρο
Oroku Saki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ειναι multiplayer μονο σαν το Division η θα εχει και single player campgain?
La_MoRt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Φαίνεται πολύ καλό αναμονή να βγει να δούμε εντυπώσεις.
cpttony Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ειναι multiplayer μονο σαν το Division η θα εχει και single player campgain? Σαν tο Division θα είναι.. απ' ότι έχω καταλάβει!
GjokerR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Σαν tο Division θα είναι.. απ' ότι έχω καταλάβει! Νομίζω οτι είναι ποιο κοντά σε payday η λογική του πως είναι το multiplayer του
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εγώ από ότι βλέπω θα είναι κανονικό Campaign σε open world κόσμο και θα έχει co-op μέχρι 4 άτομα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Που να μην είχε ανοίξει ο ίδιος το thread με info...anyways είμαι περίεργος πως θα λειτουργεί το friendly AI σε solo... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2016 από {TDi}Dj2k..infc 1
cpttony Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Όσο και να θέλουν να κυκλοφορήσει σε 9 μήνες, δεν το βλέπω έτοιμο. Μ' αρέσει που είναι υπο ανάπτυξη 3 χρόνια. Σε ξένα forums, άτομα που το είδαν στην Ε3, μίλησαν για launch title σε PS3, XBOX 360. Στο booth της M$ το build δεν έτρεχε σε ΧΟ, αλλά σε PC με specs/ρυθμίσεις XO.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Όσο και να θέλουν να κυκλοφορήσει σε 9 μήνες, δεν το βλέπω έτοιμο. Μ' αρέσει που είναι υπο ανάπτυξη 3 χρόνια. Σε ξένα forums, άτομα που το είδαν στην Ε3, μίλησαν για launch title σε PS3, XBOX 360. Στο booth της M$ το build δεν έτρεχε σε ΧΟ, αλλά σε PC με specs/ρυθμίσεις XO. Απίθανο άμα χρησιμοποιεί την Snowdrop που μάλλον αυτή είναι, όλα τα games τους ίδια φαίνονται.
cpttony Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Απίθανο άμα χρησιμοποιεί την Snowdrop που μάλλον αυτή είναι, όλα τα games τους ίδια φαίνονται. Το 'ψαξα λίγο. Το παιχνίδι είναι υποανάπτυξη από το 2012. Περίπου την ίδια περίοδο ξεκίνησε και το Division, με την Snowdrop να αναπτύσσετε παράλληλα με αυτό (Division). To Wildlands φαίνεται να χρησιμοποιεί μηχανή ιδιοκτησίας της Ubisoft Paris. Highly unlikely. Alledgedly the game has been in development for 3 years. Snowdrop alledgedly was developed alongside The Division, so when Wildlands started development, Snowdrop was most likely in a pretty rudementarary and highly unstable state that would be extremely difficult for an external team to work with (As the Snowdrop team was most likely just working on features as the Division Team requested them). 1
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Και στον τομέα του gameplay διαβάζω πως είναι πολύ πίσω και με προβλήματα. Ε για ubisoft μιλάμε, η αναβολή είναι η έτοιμη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα