xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Έτοιμη και η ομάδα( task force) που θα σφάξει ότι κινείται στην λατινική Αμερική! ~ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΡΙΚΑΖ ΓΚΟΡΙΛΑΖ ΚΟΜΑΝΤΟΣ~ Extreme Hairy Zeros μπαίνει όποιος θέλει.. Υπάρχει και discord κανάλι αν θέλετε. ---- Γενικά μιλάμε για ένα άθλιο παιχνίδι.. Το performance ελάχιστα έχει φτιάξει από την alpha και την closed beta.. Medium-high παίζω και τίποτα,μέχρι και low έχει fps drops,τουλάχιστον εγώ.. με την r9 280x και τον i5 2500k.. witcher 3 παίζω με κάνα 60αρη σχεδόν με ultra-high κάποιες ρυθμίσεις ο χειρισμός των οχημάτων παραμένει τραγικός.. Δηλαδή σε αυτή την εταιρία δε μπορούν με τίποτα να φτιάξουν χειρισμό αυτοκινήτων... θες WD1? Άθλιο..Θες crew?Άθλιο..Θες αυτό εδώ?Άθλιο.. Ακόμα και τα υπόλοιπα οχήματα,έχουν άσχημο χειρισμό.. Τα όπλα ακούγονται ακόμα ρηχά.. Εντάξει,οι τυπάδες που σκέφτηκαν να κάνουν αυτό με τις αστραπές είναι τρομεροί... Μόλις σας κάτσει καταιγίδα θα γελάτε..Είναι λες και κάποιος αναβοσβήνει κάποιον διακόπτη και από βράδυ γίνεται μέρα για 1sec.. το ΑΙ τραγικό,πολύ τραγικό..και των κακών και των συμπαικτών σου..Μόνο για το shot λειτουργούν σωστά.. Το παιχνίδι ήδη φαίνεται με 0 re-playability.. ένα RUN και τέλος.. Από μένα no buy σίγουρα,ειδικά στις τιμές που παίζει..Για 10€ ίσως να το πάρω.. Γενικά ένα παιχνίδι για μαξ ηλικία των 15 χρόνων 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Extreme Hairy Zeros Ok το όνομα απλά δεν υπάρχει 3
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ok το όνομα απλά δεν υπάρχει το όνομα είναι επικό που είχαμε κάνει στο advanced warfare.,συνδυασμός των nickname μας, extreme sniper- trichas- groundzero και όπου απλά τρολάρουμε,εμφανίζεται αυτή η τρομερή κλαν που λιώνει ότι βρει μπροστά της! 1
keravnos21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Επεσαν οι Server ? δεν μπορω να συνδεθω ....
Μαγειρας Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορω να κατεβασω το game..μου λεει νατσεκάρω Ίντερνετ και χωρο στο σκληρό και να ξανα προσπαθησω..τιποτα απο τα δυο δεν ισχυει..
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εγω το παιχνίδι το έσβησα για την ώρα , οταν φτιάξουν το perfiormace να τρέχει ανθρώπινα και πέσει λιγο η τιμή του ισως ξανα ασχοληθώ 1
Tzimaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εγω δεν μπηκα καν στον κοπο να το κατεβασω!!! 3
cpttony Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν, το παιχνίδι είναι μόνο αν έχεις παρέα (όπως ειπώθηκε). Μπήκα 1-2 παιχνίδια με αγνώστους και ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε. Οπότε ή με γνωστούς ή καθόλου. Καλύτερα να είχαν το Campaign όπως στο Future Solder. Τα προβλήματα με τα mechanics παραμένουν Απο θέματα performance δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
tommybertsen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το παιχνιδι δεν ειναι καν για online. Κανενα νοημα. Το παιχνιδι ειναι single player με επιλογη για co op. Αν διορθωθει η ΑΙ που ειναι για τα πανηγυρια, θα ειναι playable, αλλα και παλι , ενα ακομη χαμηλου ενδιαφεροντος παιχνιδι. Μου θυμισε just cause 3, με λιγο πιο "εκλεπτυσμενο" τροπο προσεγγισης των missions. Δεν βρηκα κατι που να πεις οτι, αυτο το παιχνιδι το αγοραζω με τα 1000. Ουτε για αστειο. Θα παιξω οσο παιξω στη ΒΕΤΑ. Μετα...Τρομπετα Απο τεχνικης αποψεως, ειναι ομορφο. Απο performance, βλεπω framedrops με το current setup , αλλα παιζω στα ultra. Σε πολλα σημεια κραταει σταθερο 60ρι (παιζω με frame limit).
tommybertsen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το παραχεσε ο τυπος απο πανω... Χειροτερο setup εχω απο αυτον και παιζω στο 80% του παιχνιδιου με solid 60. Αν βαλεις frame limit χωρις το vsync, βελτιωνεται πολυ το πραμα (με το vsync ηταν μια τραγωδια- χωρις frame limit τραγωδια ξανα, με το tearing να ειναι τραγικο). Επισης εκτος απο τα physics των αμαξιων , και τον κακο χειρισμο του ελικοπτερου, δεν ειναι τοσο χαλι ο χειρισμος. Το cover system θελει να το συνηθισεις (ειναι κατι σαν cover , οταν σκυβεις). Το πιστολιδι ειναι average. Το στορυ ειναι χιλιοειπωμενο. Η ΑΙ ειναι για τα πανηγυρια. Το co op εχει πλακα, αν παιζεις με δικους σου. Αν οχι , κλαφτα χαραλαμπε. 1
just getting started Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πάλι μια φορά που έπαιξα online συνάντησα πολύ καλά άτομα και την πλάκα μας καναμε και τις αποστολές κάναμε και συνεννοουμασταν μια χαρά. Αυτο που με προβληματίζει ειναι το αδιάφορο gameplay και τα κακά γραφικά. Πραγματικά μου φαίνεται άσχημο παιχνίδι, ειδικά για το performance που έχει.
tommybertsen Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δε ξερω αν βλεπουμε αλλο παιχνιδι , αλλα με τιποτα δεν ειναι κακα τα γραφικα του. Απλα το performance ειναι αγκαθι, γιατι θελει συστηματα πολυ δυνατα για να αποδωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα