Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Fun με φίλους. Καλύτερα Just Cause μόνος. 5
jason97 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 παταω οκ αλλα δεν μου εμφανιζει κατι μετα
saxos55 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Fun με φίλους. Καλύτερα Just Cause μόνος. Νομίζω η καλύτερη περιγραφή του παιχνιδιού με 7 λέξεις.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Είναι λίγο κατάντια όταν χρειάζεσαι παρέα για να κανεις το SP fun. Το game είναι ένα upgrade για αυτούς που βαρέθηκαν να παίζουν το Division imo. Τουλάχιστον η Ubi βγάζει σχεδόν πάντα "betas" (απορώ γιατί) και γλιτώνουμε. 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 μετα την αθλια CB θα δοκιμασει και αυτην...ελπιζω οντως να φτιαξανε τπτ γτ ουτε με 10 ευρο δεν θα το αγορασω!
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 23.55GB η open beta! -- έχει denuvo ! Να βάλουμε στοίχημα πότε θα το σπάσουν το παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν χρειαζόταν Denuvo όταν solo δεν παίζεται 2
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 μαααα γιατιιιιιιιι τα λέτε αυτά; Η closed alpha ήταν τοοοοοοοοοοοοοοοοσο..χάλι με ελάχιστη βελτίωση στην closed beta.. Τώρα θέλω να δω πόσο διαφορετικό έγινε από την closed beta.. Είναι μακράν η χειρότερη εταιρία η ubi πλέον,μίλια πίσω έχει αφήσει την ΕΑ... Εδώ έχουν καταστρέψει το assassins creed,που αν βγει επόμενο,ακόμα το σκέφτομαι αν το πάρω.. Σιγά μην παίρνω και reskin παιχνίδια που τα κοστολογούν με 100% νέα τιμή..που απλώς κάνεις τα ίδια πράγματα σε ΟΛΑ,μόνο που αλλάζει το μοτίβο! Να μου πεις το for honor,νταξ άντε αλλάζει λίγο και το rainbow six,απλώς δεν είναι rainbox six το νέο ghost recon είναι reskin του division! nothing more nothing less. Αυτό εδώ το καταπληκτικό άρθρο που εμφανίστηκε το 2014 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο ορισμός όλων των από πάνω που είπα. Γιατί πολύ απλά,όλα τα παιχνίδια της θα μπορούσαν να έχουν τον ίδιο τίτλο, "UBISOFT game". Γιατί τίποτα δεν αλλάζει στα παιχνίδια της.. Καλά που δεν έχουν κάνει και το southpark έτσι,αλλά ποτέ δε ξέρεις..τέτοιο delay μπορεί να φτιάχνουν την πόλη ολόκληρη Οι αθεόφοβοι έβγαλαν open world με winter sports...όταν το είχα δει,ήμουν αγκαλιά με ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ..και σε λιγότερο από μήνα το έβαλαν να πωλείται με χαμηλότερη τιμή! Ubisoft Game: The Review (must read) 3
SPANK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τι ώρα ανοίγει η beta ? Αν και το παιχνίδι φαίνεται ενδιαφέρον το performance το κάνει άθλιο για να μην πω uplayable και εμένα τουλάχιστον με αποτρέπει οχι να το αγοράσω αλλα να ασχοληθώ και παραπάνω στην beta Αν και το παιχνίδι φαίνεται ενδιαφέρον το performance το κάνει άθλιο για να μην πω uplayable και εμένα τουλάχιστον με αποτρέπει οχι να το αγοράσω αλλα να ασχοληθώ και παραπάνω στην beta Στα medium settings φαινεται να παίζει καλύτερα αν και στο benchmarks δείχνει 60 fps αλλα στο παιχνίδι μέσα βλέπεις οτι δεν πάει ομαλά
SPANK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ναι μπορείς να μπεις κανονικά , οποιος θέλει να κάνουμε καμια ομάδα Spankoner ειναι το όνομα
efo355 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Επαιξα κανα μισαωρο... δεν με τράβηξε καθόλου. Θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία το βράδυ αλλιώς delete.
aOUaS88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Toυλαχιστον εχει φταιαξει το performance αρκετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα