7nisiotis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 MAXED OUT SETTINGS Τα βλέπετε λογικά;index.html *δίνω και το αρχειάκι για περισσότερες λεπτομέρειες
Bigi444444 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 GRW_2017_02_03_13_26_47_480.jpg Ωπα, για μια στιγμή νόμισα ότι έβλεπα το risen.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά έχει cover system ή να το διαγράψω μια για πάντα?!
cpttony Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά έχει cover system ή να το διαγράψω μια για πάντα?! Αυτό που ήξερες από το Future Soldier, ξέχνα το. Είναι μια πολύ κακή απομίμηση/ αντιγραφή του Division. Δεν έχει dedicated κουμπί για να καλυφθείς. 1
melodystyle2003 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Benchmarks, από low μέχρι very high (4790k, 1060 3gb).
firepc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 πηραν το Division και αλλαξαν το backround της νεας υορκης και βαλαν τη Βολιβια. Γι αυτο και το παιχνιδι βγηκε τοσο γρηγορα
cpttony Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 πηραν το Division και αλλαξαν το backround της νεας υορκης και βαλαν τη Βολιβια. Γι αυτο και το παιχνιδι βγηκε τοσο γρηγορα Πρώτον, το Division βγήκε πέρυσι, η αλλαγή του background που λες μπορεί να σου ακούγεται εύκολη, αλλά επι της ουσίας είναι δύσκολη σε προγραμματιστικό επίπεδο. Δεύτερον, Division και GR αναπτύσσονται από διαφορετικά studios, Massive και Paris αντίστοιχα. Κοινά assets/ιδέες κλπ μπορεί να χρησιμοποιούν όπως γίνεται με τα CoDs για παράδειγμα, αλλά το κάθε ένα έχει το δικό του DNA. Τρίτον, σύμφωνα με τους developers είναι υπο ανάπτυξη 4+ χρόνια, δηλαδή ξεκίνησε η ανάπτυξή του περίπου απευθείας μετά το Future Soldier. Benchmarks, από low μέχρι very high (4790k, 1060 3gb). Έχω απορία πως βγάζεις περισσότερα frames από μένα στις ίδιες ρυθμίσεις....
icenex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Παντως και εμενα λιγο που το επαιξα μου εδωσε την εντυπωση reskin του division..Μπορω να πω οτι το βαρεθηκα μεσα σε 10-15 λεπτα.Δεν ξερω τι εγινε και δεν με κρατησε το παιχνιδι μου φανηκε πολυ ανουσιο..Τουλαχιστον στο division φαρμαρες items εδω ουτε καν ξερω αν παιζει κατι τετοιο.Ακομη και τα kills που εκανα δεν μου εδιναν ευχαριστηση.Ισως του δωσω αλλη μια ευκαιρια σημερα που εχω περισσοτερο ελευθερο χρονο μηπως βιαστηκα να βγαλω συμπερασματα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που ήξερες από το Future Soldier, ξέχνα το. Είναι μια πολύ κακή απομίμηση/ αντιγραφή του Division. Δεν έχει dedicated κουμπί για να καλυφθείς. Μάλιστα, δηλαδή η εταιρία με το καλύτερο cover system αποφάσισε να μην βάλει proper cover system στο νέο 3rd person shooter της. Genius! Thanx Cap αυτό χρειαζόμουν για να μην ξανά ασχοληθώ φέτος με Ubisoft ειδικά μετά το "For Honor" fail. Τα λέμε στο επόμενο FC or AC 2
cpttony Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μάλιστα, δηλαδή η εταιρία με το καλύτερο cover system αποφάσισε να μην βάλει proper cover system στο νέο 3rd person shooter της. Genius! Thanx Cap αυτό χρειαζόμουν για να μην ξανά ασχοληθώ φέτος με Ubisoft ειδικά μετά το "For Honor" fail. Τα λέμε στο επόμενο FC or AC https://www.youtube.com/watch?v=w5nB_CP8aQ4 vs https://www.youtube.com/watch?v=n7Bpn0gNnX0 Προσωπικά, το cover system του Future Soldier και Splinter Cell τα θεωρώ από τα καλύτερα. 1
GjokerR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Να πω την αλήθεια μ αρέσει η ιδέα του soft cover παραπάνω, βέβαια έχει σημασία αν θα την υλοποιήσουν καλά η όχι. Με το hard cover είχα κλάψει κάτι death στο spec-ops στο οποίο ήταν υλοποιημένο με τρόπο παρόμοιο του βίντεο από πάνω στο future soldier
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Θα κολλούσε το soft cover άμα ήταν multiplayer, το συγκεκριμένο looks rushed και lazy.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Έχει πλακίτσα με παρέα, μου αρέσει πολύ το περιβάλλον και οι ήχοι των όπλων είναι καλοί, αλλά nothing special νομίζω. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 μονο εγω το κανα unistall στα πρωτα λεπτα?Για την ακριβεια την στιγμη που οδηγησα...Ενα τοσο μεγαλο open world με ενα τοσο αισχρο συστημα οδηγησης...ας αντιγραφαν του Far Cry καλυτερα θα πηγαινε!Οχι physics δεν εχει ουτε καν αισθηση οτι οδηγας...Τα γραφικα τπτ το ιδιαιτερο ισως μονο το gameplay και οι επιλογες που δου δινει να αξιζουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα