Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο εμένα δεν φορτώνει η σελίδα για να στείλεις invites? Κάνω log in και ενώ είμαι ήδη μέσα ξαναζητάει log in... Και δεν το κάνει ποτέ.

Δημοσ.

Μόνο εμένα δεν φορτώνει η σελίδα για να στείλεις invites? Κάνω log in και ενώ είμαι ήδη μέσα ξαναζητάει log in... Και δεν το κάνει ποτέ.

Συνέχισε την προσπάθεια το έκανε και σε μένα αλλά τελικά τα κατάφερα!

Δημοσ.

Συνέχισε την προσπάθεια το έκανε και σε μένα αλλά τελικά τα κατάφερα!

Χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο;

EDIT: Εντάξει μπήκε.

Δημοσ.

Skull turns one thing to "off": the game. :lol:

Κανονικά, έτρεξα το bench, φόρτωσα campaign να επαληθεύσω fps και τέλος.

Βασικά άμα δεν έχετε 970 και πάνω μην μπείτε καν στον κόπο, εκτος φυσικά άμα αντέχετε να παίξετε με σκιές κτλ όλα στο off(όχι low, off) που looks like shite. Μιλάω για 60fps πάντα εννοείτε.

p.s. νταβατζιλίκι un-skippable intros?! Επίσης από ποτε οι devs την είδαν χαλια μουτρες movie stars?! Τουλάχιστον ας βάζαν κάνα γκομενάκι μπας και πουλήσουν. Classic Ubicrap...

p.s.2. Τουλάχιστον έχει και ένα καλο η φάση, τα παραδείγματα με τις διαφορες αναμεταξύ στα graphic options, αν και μυρίζει λίγο marketing i like it.

Δημοσ.

Πολη καλο παιχνιδι!αλλα....

Ubisoft game (beta) χωρις nvidia driver= fps drop4ever:D.Max settings δεν εχει lag αλλα κανει random fps drops.Απο 60+ fps ριχνει μεχρι κ 45 40 vsync off, με vsync on 60 55 45 37.

Δημοσ.

Πως γινεται στην alpha να παιζει σε medium high τελεια και τωρα να το εκαναν μπαρουτι.Απο οτι  διαβασα και αλλοι με 960 εχουν το ιδιο προβλημα με not support d11 features.

Δημοσ.

^το εχεις πει ισα με 3 φορες,για να μην απαντα κανεις σημαινει οτι δεν εχουμε πλεον διαθεσιμες προσκλησεις,αν ηταν θα ειχες παρει...

και να παρεις τζαμπα θα μπεις...θα δεις ειναι ωραιοτατο 30αρι fps και θα πας για αλλα

Δημοσ.

ναι,θα σε περιμενουν με ανοιχτες αγκαλιες να τους σκασεις τα ευρουλακια σου χΔ

στο reddit παντως υπαρχουν ατομα λιγα βεβαια πους τους τρεχει σχετικα καλα,και εντυπωση μου κανει οτι η χρηση του cpu της κυμενεται απο ~60%-100%

μηπως εχει να κανει με το optimization στον cpu?

Δημοσ.

Λοιπόν, τελείωσα το main story (μέχρι εκεί που σε αφήνει).

Πρώτη εντύπωση ήταν το downgrade σε σχέση με τις παρουσιάσεις σε Ε3 προηγούμενων ετών. Το customization αρκετά καλό, θύμιζε αυτό το Division. Εμένα σαν παιχνίδι, έχοντας παίξει τουλάχιστον 2 φορές το Future Soldier έχω να πω ότι μου άρεσε, αν και στην αρχή που πρωτοπαρουσιάστηκε ξίνισα με το online, τώρα το συνήθισα :P. Περνά ωραία η ώρα με παρέα. Έτσι το έπαιξα. Εγώ και ένας φίλος προσπαθήσαμε να το παίξουμε "σοβαρά", stealth, real life και μπορώ να πω ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά.... Καθόμουν εγώ ψηλά σαν overwatch (κλασσικά για όποιον ξέρει :P) και κάλυπτα την διείσδυση  του στο εκάστοτε outpost. Έχει μια μικρή επαναληπτικότητα στις αποστολές.

Ο τεχνικός τομέας, παρατήρησα καλό CPU usage, γύρω στο 65-80%, κακό optimization στα γραφικά... Στα high και δεν μπορούσα να πιάσω τα 40fps, και που κατέβασα ανάλυση το πράγμα δεν βελτιώθηκε δραματικά (~5 frames παραπάνω είδα). Και οι τεράστιες διαφορές ανάμεσα σε low-med-high δεν είδα. Τα physics του παιχνιδιού είναι πολύ "back to basics", δηλαδή και ο πιο αρχάριος προγραμματιστής τα κάνει. π.χ Δεν είναι δυνατόν να πέφτουμε απο το βουνό 5 στροφές παρακάτω, και το όχημα να μην έχει ούτε γρατζουνιά. Σε άλλες περιπτώσεις το collision ήταν ανύπαρκτο. Και όταν οδηγούσες ήταν πολύ ευαίσθητο, πατούσες το "d" και γυρνούσε το αυτοκίνητο 90 μοίρες.

Με λίγα λόγια... Το Division στο σύμπαν του Ghost Recon με στοιχεία από Watch_Dogs, Far Cry και λίγο από το DNA του Ghost Recon.

Ήθελα και να ήξερα. Ποιο έγινε αντιγραφή ποιανού. Το Division του GR ή το GR του Division :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...