xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Για να ρωτάς. στο μυαλό μου να σαι! Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω. Τελεια ουτε γιαυτο μου δωσαν beta key ουτε για το for honor μπραβο ubi εμένα και alpha μου χαν στείλει πάντως και το είχα σιχαθεί το παιχνίδι.. Τώρα είπα να το δοκιμάσω μπας άλλαξε τίποτα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Damn bots. Crash στο intro, crash στο loading screen, φοβάμαι μπας και την τρίτη φορα καώ, Ubisoft revenge?! μαπα το καρπουζι απο perfomance παιδες Seriously?! Που να μην έπεφτε το downgrade του αιώνα...
Atallos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 παιδια τι χαλια γραφικα ειναι αφτα? Wat Εγω πανεμορφο το βρισκω το game
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ωραια γραφικα αλλα εχει πατωσει σε perfomance
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Ubi "Support" (πώς τα κατάφερε έτσι; )
noFEARgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Το παιχνίδι σαν παιχνίδι τι λέει ; Κάνει την έκπληξη η ubisoft η μία από τα ίδια; (Αν και ξέρω την απάντηση αλλά λέμε )
firepc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ιδιο division μου φαινεται. Ιδιο στιλ, ιδιο μενου, ιδια κηνηση Ολα ιδια
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μονος τρόπος για stable 60fps είναι όλα off. Pass. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μονος τρόπος για stable 60fps είναι όλα off. Pass. Skull turns one thing to "off": the game. 1
aOUaS88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ειναι το perfomance οτι να ναι..θυμιζει λιγο mafia κ οταν καβαλας οχημα εκει γινεται το ελα να δεις
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 thanks sto tolis78 Για το Inv.Λογικα απο εδω μεσαειναι το παλικαρι.!! 1
gildo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 thanks sto tolis78 Για το Inv.Λογικα απο εδω μεσαειναι το παλικαρι.!! Τιποτα φιλε μου.Ενω επαιξα την alpha χωρις κανενα προβλημα,σημερα μου βγαζει your graphics does not support directx 11 features!!Eκανα update τους drivers στην 960 αλλα τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα