music_lover Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Απο τα σχολια στο blog της sony προκυπτει οτι ο Player: 1.Δεν υποστηριζει υποτιτλους 2.Δεν υποστηριζει ηχο DTS 3.Δεν αναγνωριζει συστημα αρχειων ntfs Ελπιζω να τα παει καλυτερα μεσω dlna.. 1
pcos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 καιρος ηταν, αν και σαν το pc δεν υπαρχει καλυτερος player!
NECROFILOS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ολα αυτα (και πολλα παραπανω) τα παιζει τα τελευταια χρονια μεχρι και η πιο φθηνη τηλεοραση... ψιλοαχρηστο αφου δεν υποστηριζει και εξωτερικους σκληρους δισκους (και φλασακια) NTFS. Θετικο σιγουρα για οσους εχουν παλιες τηλεορασεις.Για εμενα αχρηστο καθως δεν προκειται να ανοιγω και το PS4 για να δω μια ταινια, οταν η ιδια η TV μου εχει καλυτερη υποστηριξη.
music_lover Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν εχεις ενισχυτη και ταινιες με ηχο dts τοτε εχεις προβλημα γιατι ο player των τηλεορασεων ενω αναγνωριζει τον ηχο dts,δεν τον περναει μεσα απο την οπτικη ινα η το hdmi καλωδιο προς τον ενισχυτη. Δηλαδη ο player των τηλεορασεων μετατρεπει το dts σε stereo. Για να το αποφυγεις αυτο πρεπει να χρησιμοποιησεις εξωτερικο player συνδεδεμενο με τον ενισχυτη και οχι τον ενσωματωμενο της τηλεορασης. Αν ο player της Sony δουλευει σωστα μεσω dlna τοτε λυνεις αυτο το προβλημα.
mistac75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το Ps4 βλέπει το PC μου αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει μήνυμα: Cannot access this media server. It is not allowing access from this PS4. Check the settings of the media server. Τι πρέπει να κάνω; Ξέρει κανένας;
clouzo1979 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αχρηστο.δεν παιζει τιποτα .αντε για καμια σειρα το πολυ.ουτε pc δεν χρησιμοποιω με την lg μου.παιζει τα παντα απο σκληρο k dts και 3d.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εμένα προσωπικά το μόνο που με είχε "χαλάσει" (πριν) ήταν που δεν μπορούσαν να αναπαράγω μουσικά αρχεία, ώστε να "πετάξω" μέσα το PS4 ένα "τιγκαρισμένο" CD και να 'χω για ώρες μουσική ν' ακούω.Άρα τώρα, μια χαρά θα ακούω μουσικούλα - επιτέλους!Όσο αφορά τις ταινίες και υπότιτλους, οκ...ωραίο που επιτέλους το ενσωμάτωσαν, αλλά ούτως ή άλλως (και να το 'χαν αρχικά ενσωματώσει) δεν μου χρησιμεύει ιδιαίτερα, αφού έχω 4ΤΒ εξωτερικό δίσκο ΜΟΝΙΜΑ συνδεδεμένο με την LG τηλεόρασή μου και προφανώς βλέπω απευθείας τις HD ταινίες μου απ' τον Player της τηλεοράσεως...
king2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν εχεις ενισχυτη και ταινιες με ηχο dts τοτε εχεις προβλημα γιατι ο player των τηλεορασεων ενω αναγνωριζει τον ηχο dts,δεν τον περναει μεσα απο την οπτικη ινα η το hdmi καλωδιο προς τον ενισχυτη. Δηλαδη ο player των τηλεορασεων μετατρεπει το dts σε stereo. Για να το αποφυγεις αυτο πρεπει να χρησιμοποιησεις εξωτερικο player συνδεδεμενο με τον ενισχυτη και οχι τον ενσωματωμενο της τηλεορασης. Αν ο player της Sony δουλευει σωστα μεσω dlna τοτε λυνεις αυτο το προβλημα. Είσαι πολύ λάθος. Μια χαρά περνάει dts και ac3 μέσω οπτικής με τον player της τηλεορασης. Μην παραπληροφορειτε τον κόσμο αν δεν έχετε ιδέα για κάτι. 2
Apostol. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ούτε υπότιτλους.Ωραία. Εδώ η Sony Tv που έχω τα παίζει όλα χώρίς παράπονο και τους υπότιτλους άριστα. Αυτά για dts παραπάνω είναι λάθος, μια χάρα περνάει η δικιά μου (μέσω οπτικής) και dts και dolby στον εξωτερικό αποκωδικοποιητή. Μια ερώτηση μόνο γιατί δεν ξεκαθαρίζεται στο άρθρο: Χρειάζεται και αυτό όπως τις tv dlna για να διαβάσει αρχεία από το δίκτυο, ή άπλως ανοίγει μια ip στο δίκτυο και βλέπει shared drives?
Apostol. Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εμένα προσωπικά το μόνο που με είχε "χαλάσει" (πριν) ήταν που δεν μπορούσαν να αναπαράγω μουσικά αρχεία, ώστε να "πετάξω" μέσα το PS4 ένα "τιγκαρισμένο" CD και να 'χω για ώρες μουσική ν' ακούω. Άρα τώρα, μια χαρά θα ακούω μουσικούλα - επιτέλους! Όσο αφορά τις ταινίες και υπότιτλους, οκ...ωραίο που επιτέλους το ενσωμάτωσαν, αλλά ούτως ή άλλως (και να το 'χαν αρχικά ενσωματώσει) δεν μου χρησιμεύει ιδιαίτερα, αφού έχω 4ΤΒ εξωτερικό δίσκο ΜΟΝΙΜΑ συνδεδεμένο με την LG τηλεόρασή μου και προφανώς βλέπω απευθείας τις HD ταινίες μου απ' τον Player της τηλεοράσεως... Σωστό αυτό που λές αλλά δεν θα ήταν ωραίο το εξής: Κατεβάζεις μια ταινία και υπότιτλο και εκεί που παίζεις ps4 ανοιγείς τον player μπαίνεις στο share του σκληρου σου και πατάς play. Θα μου πείς τώρα firstworldproblems αλλά μερικές φόρες βαριέμαι να κάνω αυτήν την διαδικασία βγάλε βάλε σκληρο από το Pc στην τηλεόραση.
music_lover Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Είσαι πολύ λάθος. Μια χαρά περνάει dts και ac3 μέσω οπτικής με τον player της τηλεορασης. Μην παραπληροφορειτε τον κόσμο αν δεν έχετε ιδέα για κάτι. Έχω μια sony 50w805bb συνδεδεμένη με hdmi και οπτική ίνα σε έναν pioneer vsx-422 ενισχυτή. Όταν παίζω ταινίες από τον player της τηλεόρασης τότε όσες είναι σε dts βγάζουν τον ήχο σε μορφή stereo,όσες είναι σε μορφή ac-3 παίζουν κανονικά. Όσες δοκιμές και πειράματα και αν έκανα δεν κατάφερα ποτέ να παίξει το κεντρικό κανάλι,οι ομιλίες ακούγονται πάντα stereo,μετά απο αναζήτηση που έκανα στο google διαπίστωσα ότι ορισμένες τηλεοράσεις δεν περνούν το dts μέσα από την οπτική ίνα ή το hdmi τους. Αν ξέρεις την λύση καλοδεχούμενη. Καμία παραπληροφόρηση,ασχολούμαι με το αντικείμενο εδώ και 15 χρόνια,το 2000 είχα ενισχυτή home cinema της sony που έπαιζε dolby surround. Κάνε μια αναζήτηση για να διαπιστώσεις το πρόβλημα.
xterm Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Συνεχίζεις, ΟΛΕΣ οι συγχρονες ΤV περνανε αυτουσιο το ψηφιακό σήμα που δέχονται από κάποια είσοδο πχ hdmi στην oπτική τους εξοδο, φυσικά το configuραρεις μέσα από τα εκάστοτε settings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα