Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ουσια ειναι αχρηστος ο media player απο τη στιγμη που δεν υποστηριζει δισκους και φλασακια που ειναι διαμορφωμένα σε ntfs συστημα αρχειων.

Δημοσ.

Έχω μια sony 50w805bb συνδεδεμένη με hdmi και οπτική ίνα σε έναν pioneer vsx-422 ενισχυτή. Όταν παίζω ταινίες από τον player της τηλεόρασης τότε όσες είναι σε dts βγάζουν τον ήχο σε μορφή stereo,όσες είναι σε μορφή ac-3 παίζουν κανονικά. Όσες δοκιμές και πειράματα και αν έκανα δεν κατάφερα ποτέ να παίξει το κεντρικό κανάλι,οι ομιλίες ακούγονται πάντα stereo,μετά απο αναζήτηση που έκανα στο google διαπίστωσα ότι ορισμένες τηλεοράσεις δεν περνούν το dts μέσα από την οπτική ίνα ή το hdmi τους. Αν ξέρεις την λύση καλοδεχούμενη. Καμία παραπληροφόρηση,ασχολούμαι με το αντικείμενο εδώ και 15 χρόνια,το 2000 είχα ενισχυτή home cinema της sony που έπαιζε dolby surround. Κάνε μια αναζήτηση για να διαπιστώσεις το πρόβλημα.

Κατα 99% κάποια ρύθμιση θα φταίει από την τηλεόραση. Με μια samsung h6400 μια χαρά περνάει dts και ac3 σε έναν ενισχυτή Sony. Με hdmi arc λογικα θα περνάει και HD ήχο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

Καλα αφου επιμενετε θα μιλησω με δεδομενα,οριστε ενα τεστ του cnet:http://www.cnet.com/news/20-tvs-tested-which-sets-can-pass-surround-sound-to-a-sound-bar/

Γινεται για αλλο σκοπο αλλα δειχνει το προβλημα. Για οσους βαριουνται σε καποια φαση γραφουν:

A few things stood our from our testing. One is that DTS signals were downconverted to stereo PCM by every TV. So even in the best case scenario, TVs will downconvert surround sound to stereo for movies that only include a DTS soundtrack

So,η Sony που εχω το κανει αυτο,οι Samsung ισως οχι.

Δημοσ.

Καλα αφου επιμενετε θα μιλησω με δεδομενα,οριστε ενα τεστ του cnet:http://www.cnet.com/news/20-tvs-tested-which-sets-can-pass-surround-sound-to-a-sound-bar/

Γινεται για αλλο σκοπο αλλα δειχνει το προβλημα. Για οσους βαριουνται σε καποια φαση γραφουν:

A few things stood our from our testing. One is that DTS signals were downconverted to stereo PCM by every TV. So even in the best case scenario, TVs will downconvert surround sound to stereo for movies that only include a DTS soundtrack

So,η Sony που εχω το κανει αυτο,οι Samsung ισως οχι.

If you're looking for a TV that can pass a true 5.1 signal, then based on our results you'd be smart to stick to Sony, Toshiba, and Vizio models. Regardless of cost, all of the televisions from these three manufacturers that we examined were able to pass-through Dolby Digital 5.1 signals via their optical output

Εδώ γράφει ότι όλες οι Sony περνάνε κανονικα 5.1. Δεν ξέρω για τις προπερσινες samsung σειράς f αλλά ποτέ δεν είχα θέμα με την h σειρά που έχω για να περάσει dts/ac3 μέσω οπτικής.

Δημοσ.

Δυστυχως εννοουν το Dolby Digital το οποιο επισης ειναι 5.1, ολο τετοια τρελα κανει η sony, το ιδιο εκανε και με τον player στο ps4, εβαλε υποστηριξη ac-3 αλλα για DTS ουτε λογος,το κανουν σκοπιμα. Ευτυχως εχω ενα jailbrake ps3 και μεσω movian παιζω τα παντα. Εν των μεταξυ ο νεος player του ps4 δεν παιζει ουτε καν ενσωματωμενους υποτιτλους,πληρης απογοητευση..

Δημοσ.

Οταν η πιο φτηνη της τηλεοραση εχει media player τα τελευταια 5 χρονια που παιζει τα παντα, ειναι να απορεις γιατι δεν το ειχαν ενσωματωσει στο ps3/4.

Για τη Sony μιλάς; Αν ναι, δεν υποστηρίζει srt υπότιτλους και επίσης υποστηρίζει μόνο fat32 format. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά το κατέβασα αλλα έχει ένα πρόβλημα όταν πατάω στο laptop μου: "cannot access this media server. It is not allowing access from this ps4. Check the settings of the media server"

Εψάξα στο Internet αλλά δεν βρήκα καμιά λύση. Έχετε καμιά ιδέα πως να το φτιάξω?

Δημοσ.

ψιλοαχρηστο είναι προς το παρόν... δε παίζει υποτιτλους , ούτε καν τα βίντεο με ac3 ήχο (όλες μου οι ταινίες είναι έτσι) .Για μένα, προς το παρόν, αχρηστο!

Το Ps4  βλέπει το PC μου αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει μήνυμα: Cannot access this media server. It is not allowing access from this PS4. Check the settings of the media server. Τι πρέπει να κάνω; Ξέρει κανένας;

Πηγαινε στο sream (ροή) μετα more streaming options του  windows media player και βάλτο στο on 

Δημοσ.

Ρε παιδιά το κατέβασα αλλα έχει ένα πρόβλημα όταν πατάω στο laptop μου: "cannot access this media server. It is not allowing access from this ps4. Check the settings of the media server"

Εψάξα στο Internet αλλά δεν βρήκα καμιά λύση. Έχετε καμιά ιδέα πως να το φτιάξω?

Πηγαινε στο sream (ροή) μετα more streaming options του  windows media player και βάλτ

ο στο on (στο pc σου)

Wmp

Δημοσ.

Δυστυχως εννοουν το Dolby Digital το οποιο επισης ειναι 5.1, ολο τετοια τρελα κανει η sony, το ιδιο εκανε και με τον player στο ps4, εβαλε υποστηριξη ac-3 αλλα για DTS ουτε λογος,το κανουν σκοπιμα. Ευτυχως εχω ενα jailbrake ps3 και μεσω movian παιζω τα παντα. Εν των μεταξυ ο νεος player του ps4 δεν παιζει ουτε καν ενσωματωμενους υποτιτλους,πληρης απογοητευση..

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Οι παλιότερες τηλεοράσεις δεν είχαν υποστήριξη για dts πάρα μόνο ac3. Το ίδιο και κάποια media players. Απο τις περσινες και έπειτα υποστηρίζουν τα πάντα.

Δημοσ.

Είσαι πολύ λάθος. Μια χαρά περνάει dts και ac3 μέσω οπτικής με τον player της τηλεορασης. Μην παραπληροφορειτε τον κόσμο αν δεν έχετε ιδέα για κάτι.

Δεν μπορει να αποκωδικοποιησει (ο Player) DTS ηχο.

Χαιρω πολυ να το περασεις RAW μεσω οπτικης να το αποκωδικοποιησει η τηλεοραση. Αλλα δεν εννοουμε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...