Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τον διώξεις από το σπίτι. Τελικά τι πήρες?

ιταλικα μηχανακια

μαλλον εγινε το "παιδι παπα, διαολου εγγονι"

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πιστεψε με το εχω δει και αυτο, ή να βγαζει η μανα μπουκαλι johny σε παρτι γεννεθλιων 14 χρονων. για να μην αναφερω οτι εκει που μεγαλωσα πηγα σε αρκετα παρτι γεννεθλιων που γινονταν κανονικα μεσα σε μπαροκλαμπο. μιλαμε παντα για ανηλικα. 

Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες. Το να δίνει η κατά τ άλλα υπερπροστατευτική Ελληνίδα μάνα στα παιδιά ουίσκι μου ακούγεται από άλλο πλανήτη.

Κάτι που από την άλλη νομίζω συμβαίνει συχνά στη χώρα μας, είναι οι γονείς να δίνουν το κακό παράδειγμα στα παιδιά εμμέσως, μέσω άσχημων/απρόσεκτων συμπεριφορών, και να αποτελούν κακά πρότυπα, χωρίς απαραίτητα να έχουν συνείδηση ότι μεταφέρουν στα παιδιά τους κακές συνήθειες.

• Like 4
Δημοσ.

Αθωα παιδια, οτι και να κανετε θα καταληξετε να γινετε αυτο που ''θελουν'' οι γονεις σας .Αν δεν μοιασετε στον ενα , θα μοιασετε στον αλλο,η στην μανα τους , αν ειστε τελειως διαφορετικοι σαν χαρακτηρες θα οφειλετε στο οτι αυτοι σας εσπρωξαν να αναζητησετε την δικη σας ταυτοτητα. :P

Πρεπει να προσπαθησουμε παρα πολυ για να τους απογοητευσουμε , ειναι στο dna τους να νιωθουν περηφανοι για το δημιουργημα τους  :-D

Δημοσ.

Όλες τις μάρκες μου οτι ήταν καταυλακιώτες, και αν όχι Πυργιώτες τότε κάποιο κωλοχώρι Αργολίδας, Καλαμάτας....

Όρκ του Σάρουμαν

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες. Το να δίνει η κατά τ άλλα υπερπροστατευτική Ελληνίδα μάνα στα παιδιά ουίσκι μου ακούγεται από άλλο πλανήτη.

Κάτι που από την άλλη νομίζω συμβαίνει συχνά στη χώρα μας, είναι οι γονείς να δίνουν το κακό παράδειγμα στα παιδιά εμμέσως, μέσω άσχημων/απρόσεκτων συμπεριφορών, και να αποτελούν κακά πρότυπα, χωρίς απαραίτητα να έχουν συνείδηση ότι μεταφέρουν στα παιδιά τους κακές συνήθειες.

μπα εκει που μεγαλωσα ηταν η νορμα. απο τα 13 στα κλαμπομπαρα το παιδι κοινωνικοποιειται και μαθαινει να πινει. βοκτες πορτοκαλι και τσιγαρα κα τσιφτετελια πανω σε βαρελια. και μετα αναρωτιοντουσαν ολοι γτ στο πανεπιστημειο δεν μου εκανε καμια εντυπωση τπτ.

Πύργο ή σίγουρα κάπου Πελοπόννησο

χεχε εισαι διαβασμενος βλεπω

Δημοσ.

Ελληνικη επαρχια FTW! 

Γιατι οι περισσότεροι αποκαλούν την υπόλοιπη ελλάδα επαρχία την στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος του ΑΕΠ δεν βγαίνει στην αθήνα καθώς και το γεγονός ότι ετυμολογικά η λέξη επαρχία δεν σημαίνει (μια άλλη πόλη/μερος εκτός πρωτεύουσας)...

Επαρχία ειναι αυτό που βρίσκεται στις επαρχές απο κάτι (ενα σύνορο ας πουμε) κάθε νομός έχει την πρωτεύουσα του στα όρια του νομού ειναι η επαρχία του νομού, κάθε πόλη έχει τα όρια της οι ακρέες περιοχές της πόλης  (πχ ΒΠ,ΝΠ,ΔΠ,ΑΠ για αθήνα) ειναι η επαρχία της.

just for the record :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι οι περισσότεροι αποκαλούν την υπόλοιπη ελλάδα επαρχία την στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος του ΑΕΠ δεν βγαίνει στην αθήνα καθώς και το γεγονός ότι ετυμολογικά η λέξη επαρχία δεν σημαίνει (μια άλλη πόλη/μερος εκτός πρωτεύουσας)...

Τo bold είναι εσφαλμένο (fallacy συγκεκριμένα) διότι η Αττική είναι μόλις ένας Νομός (από τους 51) και έχει το 49% του ΑΕΠ.

http://www.investingreece.gov.gr/default.asp?pid=12&la=2

Δημοσ.

Η Αττική είναι μόλις ο ένας νομός (από τους 51) και έχει το 49% του ΑΕΠ.

http://www.investingreece.gov.gr/default.asp?pid=12&la=2

Εχει λιγότερο απο το μισό; και έχει λίγοτερο απο το μισό ενω παράλληλα ο πληθυσμός της αττικής ειναι πάνω απο τον μισό πληθυσμό της χώρας; δηλαδή ειναι παραπάνω άτομα και βγάζουν λιγότερο;  και τέλος η αττική όπως είπες είναι ΝΟΜΟΣ εκτός αν το πχ λάβριο μέγαρα κτλ δεν το λένε κάποιοι επαρχεία κτλ..

και τέλος αυτό με το ΑΕΠ το είπα με την έννοια το να λές ειρωνικά "επαρχία" μιας και τα κάνεις όλα "εσύ"  όχι ότι θα ήταν πάλι σωστό απλά θα είχε ενα πάτημα το σωστό ειναι να ακολουθείς την ετοιμολογία.. αλλιώς δεν μιλάς ελληνικά ..

Άσε που παλιότερα όταν είχαμε βιομηχανία σε αυτή την χώρα το ΑΕΠ της "επαρχίας" ηταν σαφώς μεγαλύτερο συνολικά και ενας απο τους λόγους που καταστράφηκε αυτή η χώρα ηταν η αθηνοκεντρική προσέγγιση απο τους πολιτικούς... (γιατι εκεί ηταν τα ψιφαλάκια )

Δημοσ.

Γιατί για τους Αθηναίους η Αθήνα είναι το κέντρο του κόσμου και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα είναι απλά η επαρχία της Αθήνας...  :whistle:   :ph34r:

Γνώμη σου.

Εχει λιγότερο απο το μισό; και έχει λίγοτερο απο το μισό ενω παράλληλα ο πληθυσμός της αττικής ειναι πάνω απο τον μισό πληθυσμό της χώρας; δηλαδή ειναι παραπάνω άτομα και βγάζουν λιγότερο;  και τέλος η αττική όπως είπες είναι ΝΟΜΟΣ εκτός αν το πχ λάβριο μέγαρα κτλ δεν το λένε κάποιοι επαρχεία κτλ..

και τέλος αυτό με το ΑΕΠ το είπα με την έννοια το να λές ειρωνικά "επαρχία" μιας και τα κάνεις όλα "εσύ"  όχι ότι θα ήταν πάλι σωστό απλά θα είχε ενα πάτημα το σωστό ειναι να ακολουθείς την ετοιμολογία.. αλλιώς δεν μιλάς ελληνικά ..

Άσε που παλιότερα όταν είχαμε βιομηχανία σε αυτή την χώρα το ΑΕΠ της "επαρχίας" ηταν σαφώς μεγαλύτερο συνολικά και ενας απο τους λόγους που καταστράφηκε αυτή η χώρα ηταν η αθηνοκεντρική προσέγγιση απο τους πολιτικούς... (γιατι εκεί ηταν τα ψιφαλάκια )

Άστο καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Αθηνοκεντρική προσέγγιση, πολιτικοί και ψηφαλάκια, βιομηχανία της επαρχίας και μπλα μπλα. Η ουσία είναι οτι ανέφερες λάθος πληροφορία και οχι μόνο δεν παραδέχεσαι το λάθος σου αλλά επιμένεις κάνοντας υπεκφυγές και βγαίνεις και offtopic. Η Αθήνα δημιουργήθηκε από τις ορδές ελλήνων που κατέβηκαν από τα χωρία και τις πόλεις εκτός Αθηνών από το 1850 και εγκαταστάθηκαν εδώ. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.

Δημοσ.

Γνώμη σου.

Άστο καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Αθηνοκεντρική προσέγγιση, πολιτικοί και ψηφαλάκια, βιομηχανία της επαρχίας και μπλα μπλα. Η ουσία είναι οτι ανέφερες λάθος πληροφορία και οχι μόνο δεν παραδέχεσαι το λάθος σου αλλά επιμένεις κάνοντας υπεκφυγές και βγαίνεις και offtopic. Η Αθήνα δημιουργήθηκε από τις ορδές ελλήνων που κατέβηκαν από τα χωρία και τις πόλεις εκτός Αθηνών από το 1850 και εγκαταστάθηκαν εδώ. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.

Το λαθος μου είναι; τελευταία φορά που θυμάμαι στο δημοτικό που κάναμε γεωγραφία η αττική ήταν νομός... (αλλά και να μην ήταν νομός όταν κάναμε αριθμιτική και βάζαμε τα σύβόλα μεγάλο μικρό το  το 48,7[ ] 51,3 θα το γράφαμε 48.7<51.3 = 48.7 ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ του 51,3 )

Μαρέσει που μου λες καλύτερα να μασάω παρα να μιλάω καλύτερα να τρως πίτσα παρά να πληκτρολογείς :P

EDIT: τώρα διάβασα και το άλλο άκυρο που γράφεις η αθήνα μεγάλωσε στα τέλη του 20 αιώνα.... το 1850 ήταν 3 και ο κούκος και είχαμε πρωτεύουσα το Ναύπλιο . edit 2 μέχρι το 34 αλλά τεσπα ο πληθυσμός της Αθήνας στα τέλη του 20 αιώνα μεγάλωσε πχ το 1894 με την ολυμπιάδα ήταν μόνο 140,000 κάτοικοι ενω όλη η ελλάδα ήταν 6-7 εκατομμύρια.

Και μαρέσει το "κατέβηκαν απο τα χωριά τους" που δείχνει ήδη το πως σκέφτεσαι..

Δημοσ.

:huh: 

https://el.wikipedia.org/wiki/Κατάλογος_νομών_Ελλάδας_ανά_πληθυσμό

3.761.810 / 10.964.020 = 34,31%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...