Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τι περισσότερες φορές που άκουσα τις συμβουλές τους χωρίς να το ψάξω ο ίδιος αποδειχθηκαν εντελώς fail, πχ. όταν έκανα στρατιωτική θητεία. Πλέον ακούω μεν τι μου λένε, αλλά αποφασίζω μόνος μου.

• Like 3
Δημοσ.

ουδεποτε τους ακουσα εκτος αν οντως συμφωνουσα με αυτα που λεγαν, μεχρι τωρα μου βγηκε μονο σε καλο. δεν τους μοιαζω ουτε στις συνηθειες ουτε στα πιστευω. και θεωρω οτι μπορω να διαφοροποιηθω ακομα πιο πολυ. στο μονο που θεωρω οτι ηταν 1000% σωστοι ειναι που δεν μας μαθαν (εμενα και την αδερφη μου) ποτε στα οινοπνευματωδη ποτα ως τροπο ζωης.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μου είπαν ποτέ τί θά'θελαν να γίνω.

Αλλά αφού έχω πιάσει τον daddy να μιλάει σε διάφορους για μένα και να καμαρώνει νομίζω αυτό λέει πολλά.

Μ'αγαπούν όπως είμαι κι εγώ θα τους αγαπώ όπως είναι κι εκείνοι, παρά τους άπειρους τσακωμούς μας.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μου είπαν ποτέ τί θά'θελαν να γίνω.

Αλλά αφού έχω πιάσει τον daddy να μιλάει σε διάφορους για μένα και να καμαρώνει νομίζω αυτό λέει πολλά.

Μ'αγαπούν όπως είμαι κι εγώ θα τους αγαπώ όπως είναι κι εκείνοι, παρά τους άπειρους τσακωμούς μας.

Αφού έχετε ίντριγκες δεν σε θέλει ο daddy, ψέματα σου λέει :P
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικώς θα έλεγα πως έχω σε εναν μεγαλο βαθμό τον τροπο σκέψης του πατερα μου οσον αφορα τον χειρισμο των καταστάσεων, αν και αυτο θα μπορουσε να ειναι λογω ιδιου επαγγελματος.

Κατατα σε καναδυο χρονικα σημεια αν τους είχα ακούσει σχετικα με αποφάσεις κλειδιά θα ήμουν ισως αρκετά καλύτερα τώρα. Τουλάχιστον εχω μονο τον εαυτο μου να κατηγορώ ή να επιβραβεύω τελικα.

Από κει και πέρα συνήθειες δεν έχω κρατήσει και ειδικα στα αυτοκίνητα νομιζω ειμαι το άκρως αντιθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ούτε τι άνθρωποι ήταν ούτε τι θέλανε για μένα γιατί δεν τους γνώρισα ποτέ.Μέναμε στο ίδιο σπίτι αλλά δε μιλάγαμε ποτέ οπότε ουσιαστικά μεγάλωσα μόνος μου.

Είμαστε απλοί γνωστοί και τίποτα παραπάνω.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι όνειρα είχαν - έχουν για μένα αλλά σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι πρέπει να είναι...:) Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα! :P

^Τρολαρεις ;

Γιατί να τρολάρει; Λίγοι έχουν μεγαλώσει έτσι;

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω μάλλον είναι νωρίς για να γνωρίζω αν είμαι αυτό που θέλουν....  αλλά πάντοτε τους ακούω γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς επαληθεύονται σε ότι μου πουν.

Παλιά μαλώναμε αλλά τώρα είμαστε και οι 3 ελπίζω σε ένα επίπεδο όπου ξέρουμε ο ένας τον άλλο και ξεπερνάμε αυτόματα τις όποιες διαφωνίες.

• Like 1
Δημοσ.

ποτέ δεν με συμβούλεψαν, η τουλάχιστο ποτέ δεν άκουγα τις συμβουλές τους. τις ποιο χρήσιμες συμβουλές τις πήρα απο τον αδερφό μου. τώρα το τι έγινα στην τελική δεν ξέρω αλλά την παλεύω.

Δημοσ.

Όταν είδα τον τίτλο του thread νόμιζα οτι ο ts ρωτούσε αν γίναμε αυτό που ονειρευόντουσαν για εμάς οι γονείς μας.

Τέλος πάντων, είμαι 95% copy/paste ο πατέρας μου, τον οποίον και έχασα πριν 13 χρόνια, παρά ταύτα μου έχει μείνει η συμπεριφορά του ο χαρακτήρας του η ιδιοσυγκρασία του η προσωπικότητα του ο σωματότυπος του και τελευταία δυστυχώς όλα τα προβλήματα υγείας που είχε και πέρασαν σε εμένα σε πολύ χειρότερο βαθμό. Βλέπω σε εμένα διάφορες συμπεριφορές κυρίως λόγω στεναχώριας και άγχους τις οποίες παρουσίαζε και ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός π.χ δημοτικό ή γυμνάσιο και τότε ως μικρό παιδί δεν μπορούσα να τις κατανοήσω. Αν δεν άκουγα τις συμβουλές του πατέρα μου σχεδόν πάντα την πατούσα, μιλάμε ήταν τόσο προβλέψιμος που π.χ μου έλεγε βάλε αυτό το ρούχο έξω γιατί θα κρυώσεις και σε 3 ημέρες παρουσίαζα συμπτώματα κρυώματος έτσι του είχα αρκετή εμπιστοσύνη.

Ευτυχώς δεν έμοιασα της μάνας μου.

Δημοσ.

Εφόσον μιλάμε για ενήλικους, ο σκοπός είναι να σε θέλει ο εαυτός σου και μόνο και να αναπτύξεις την δική σου προσωπικότητα. Αλλιώς δεν είσαι εντελώς ανεξάρτητος και προκαλούνται παθογένειες.

Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει "συνήθεια". Έλλειψη βούλησης και αυτοπαρατήρησης υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως ο τιτλος ειναι λιγο off, παρασυρθηκα λιγο στο κειμενο.  Και παλι ομως το να μοιασεις στο μπαμπα η στη μαμα σε τροπο σκεψης και συμπεριφορας ειναι κατι που πολλοι γονεις θελουν εμεσα.

Εγω τους εμοιασα σε μερικα πραγματα, οχι επειδη τους αντιγραφω αλλα επειδη μετα απο δικη μου σκεψη ειδα οτι ειναι σωστο.  Στα περισσοτερα ομως ειμαι ακριβος το αντιθετο.  Ενα παραδειγμα ειναι με τη θρησκεια, οι δικοι μου ειναι κανονικοι ελληνες χριστιανοι ενο εγω δεν...η οταν θελω να παρω ενα αυτοκινητο και μου λεει ο πατερας μου οτι δεν ειναι καλο για τον α η β λογο, με υπηρεαζει λιγο μεν αλλα στο τελος εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη στη δικη μου κριση.

Το καλυτερο απ' ολα ειναι να "αντιγραφεις" πετυχημενους ανθρωπους και ας πηγαινεις αντιθετα με αυτα που σου λενε οι δικοι σου γιατι στη τελικη σχεδον ολος ο κοσμος εχει παιδια αλλα σαν συνολο ο κοσμος ειναι λιγο χαλια, και για να υπαρξει ελπιδα για μια καλυτερη κοινωνια καλο θα ειναι η νεα γενια να μην αντιγραφει τη παλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...