Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ένα bug είναι και θα περάσει.<br />

Μην ανατρέχετε στο παρελθόν σε αλλά λάθη άλλων τηλεφώνων πχ iPhone. Δεν θα επαναφέρει το data toggle αυτό.<br />

Πάντως ένας χρήστης στο GSMarena έγραψε από κάτω από την είδηση σχόλιο:<br />

"No need for factory reset, just try to Reset the current view of the Quick Settings and it will be back again".<br />

<br />

Δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη Reset quick Settings στο S6. Στο S5 νομιζω υπαρχει (χωρις να ειμαι σιγουρος).

Αλλωστε και απο την αλλη, αν υπηρχε, θα μου το ελεγαν στο τηλ που καλεσα τεχνικη υποστηριξη samsung.

Το μονο που ειπαν ειναι απλα υπομονη λιγο ακομα. Φανταζομαι 1-2 μερες.

Παντως ολο το μενου κοιταξα και πουθενα δεν βρηκα reset quick settings που λεει.

Με εξτρα apk ισως ναι. Ετσι θα γινει δουλεια, αλλα δεν ειναι το ζητουμενο.γιατι το apk θα κανει καινουργιο εικονιδιο, δεν θα επαναφερει αυτο που χαθηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει fix σε αυτο το link http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/help/missing-data-toggle-t3133339/page10

Υπάρχει ξεχωριστό apk για αρκετά toggles.

υπαρχει το fix έχει φτιαχτει ήδη απο χρήστη μη παραπλανάτε το κόσμο με το τίτλο...

μάλιστα υπάρχει και fix για το hotspot

Επεξ/σία από poihths
  • Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο είναι να χαθεί ένα quick toggle και το ίδιο να καεί το wifi κατά την διάρκεια της αναβάθμισης πχ;(ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε) Όλοι κάνουν ψιλοχαζομάρες και λογικό είναι, αυτό που πραγματικά όμως δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως τα τζιμάνια της CM που δεν βγάζουν λεφτά από αυτό είναι πάντα updated στο τσακ μπαμ και οι εταιρίες που βγάζουν λεφτά από τα κινητά που πουλάνε δεν μπορούν να προσφέρουν ώρες ώρες τα απλά πράγματα.

Δημοσ.

Κι εμενα χάθηκε και νομιζω απο οταν αλλαξα ενα theme... ενταξη ειναι αστείο αλλα δεν ειναι δα και τοσο τραγικό, όπως με αλλα μου κινητά που φευγαν στο σερβις που εκλειναν απο υπερθερμανση πχ...

Δημοσ.

Εμένα έγινε το ίδιο σε Galaxy Alpha.

Έκανα επαναφορά των προτιμήσεων στα quick settings επανεκκίνηση του κινητού και το έδειξε και πάλι.

Δημοσ.

Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι. Το πολύ πολύ να το ξεχάσετε και να χρεωθείτε για τα δεδομένα λίγο παραπάνω.... :mad: :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...