Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πήρα ένα laptop HP 355 G2 με FreeDos. Ενώ bootαρω για να βάλω τα Windows 7. Μου βγάζει το εξής σφάλμα: 

Φόρτωση προγράμματος οδήγησης

Δεν βρέθηκαν προγράμματα οδήγησης συσκευής. Βεβαιωθείται ότι το μέσο εγκατάστασης περιέχει τα σωστά προγράμματα οδήγησης και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί "OK".

Νομίζω ότι είναι η SATA drivers που λείπουν αλλά ότι και να δοκίμασα δεν μπορώ να προχωρήσω! Καμιά ιδέα;

Υ.Γ. Δεν είχε κανένα cd μέσα στην συσκευασία!

Δημοσ.

το Cd που κάνεις boot είναι σε iso μορφή; με τι τπρόγραμμα το έγραψες στο cd; δοκιμασες να κάνεις εγκατάσταση με άλλη διανομή windows ή μόνο με αυτή που έχεις; τέλος τσέκαρε από τα bios αν έχει ανοιχτό το secure boot και κλείστο αν είναι ανοιχτό.

Δημοσ.

Eίχα πάρει λαπτοπ με freedos και έβαλα τα windows7, με usb stick, και λειτούργησαν κανονικά. Δοκίμασε το με usb. 

Δημοσ.

Με USB έχω δοκιμάσει! Δεν μπορώ να καταλάβω! Θα δοκιμάσω να το γράψω σε DVD μήπως και δουλέψει.

το εκανες Bootable?  η απλα αντεγραψες τα WIN εκει?

Δημοσ.

Με USB έχω δοκιμάσει! Δεν μπορώ να καταλάβω! Θα δοκιμάσω να το γράψω σε DVD μήπως και δουλέψει.

Πρώτα από όλα μην το βάζεις σε usb3,διάβασε το εγχειρίδιο να δεις ποιες είναι usb2 και βάλε το εκεί.

Το μήνυμα αυτό το βγάζει εκεί που επιλέγεις δίσκο εγκατάστασης επειδή ξεκινάει μεν από usb3 το ίδιο το laptop αλλά το πρόγραμμα εγκατάστασης δεν έχει οδηγούς για usb3 οπότε δεν βρίσκει τα αρχεία που θέλει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν το έχω κάνει bootable .. παλιά το έκανα, αλλα μετα το δοκίμασα χωρίς να το κάνω bootable σε ενα καλό 64gb φλασάκι και δουλεψε μια χαρά...

Αυτό που αναφέρθηκε πιο πανω για usb3, πολυ σημαντικο, και ξεχασα να το αναφέρω... σε usb3 port ΔΕΝ δούλευε. Ηθελε usb2 port.

Ισως να επαιζε κατι με τα drivers κτλ αλλα δεν το εψαξα ποτε. Απλα το εβαλα σε usb2 port και εκανα την εγκατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...