Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι,

Αρχές Ιούλη θα γίνει παραγγελία κομμάτι - κομμάτι για να φτιαχτεί ακόμα ένας υπολογιστής. Παρακάτω είναι η φόρμα συμπληρωμένη. Δώστε τα φώτα σας. Απλά και λιτά για να γίνει και η αγορά. Παρακαλώ περιμένω και το χρήστη Millennium να αναφέρει την γνώμη του :).

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 για τον πύργο + 250 για την οθόνη.

Χρήση υπολογιστή : θα έχει πάνω linux, windows και windows server, με διαφορες λειτουργίες και gaming κανένα fps για να ξελαμπικάρουμε από την δουλειά.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Πολλά και διάφορα με αρκετή μνήμη. GNS πχ.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι χρειάζομαι από 24 και πάνω.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? τα έχω βρει τα περιφερειακά, είναι εκτός budget

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Από όποιο επιθυμείτε.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα θα στηθεί.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι.

Για το αν θα κάνω oc θα γίνει περίπου μετά το καλοκαίρι, κάπου Νοέμβρη και όχι τώρα. Έχω καταλήξει στο κουτί το Ethnoo το Luxe.   Δώστε μου μερικές ιδέες για συνθέσεις με αυτό το κουτί.

Δημοσ.

Υπάρχει καλύτερη οθόνη από την Dell μέχρι 250 ευρώ;
Επίσης χρειάζομαι τόσα watt τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Τι γνωμη να σου πω φιλε.Θα κανεις SLI/CF? 

Nα βαλεις και μια καλη ψυκτρα.Απο καρτα αν δεν το βιαζεσαι κοιτα προς R300.

Ναι λογικά θα βάλω κ άλλη μία κάρτα γραφικών για sli. Στο προσεχές μέλλον.

Επειδή οι τιμές είναι χρηματιστήριο και επειδή το pc πρέπει να αγοραστεί μέχρι το πολύ τέλη Ιούλη.

να μου κάνεις μία σύνθεση να μου πεις την γνώμη σου.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...