perisian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Να αναφέρω και ένα bug που το έχω συναντήσει αρκετές φορές για να είναι σύμπτωση. Πολλές φωτογραφίες με σχετικά μεγάλη ανάλυση υπό συνθήκη δε φορτώνονται σωστά στην προεπισκόπηση όταν πατάω space. Άλλες φορές εμφανίζεται το ίδιο φαινόμενο όταν κάνω zoom στο Preview. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μετά από sleep δεν συνδέεται αυτόματα στο Wi-Fi, απο 10.7 είχα να το πάθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Να αναφέρω και ένα bug που το έχω συναντήσει αρκετές φορές για να είναι σύμπτωση. Πολλές φωτογραφίες με σχετικά μεγάλη ανάλυση υπό συνθήκη δε φορτώνονται σωστά στην προεπισκόπηση όταν πατάω space. Άλλες φορές εμφανίζεται το ίδιο φαινόμενο όταν κάνω zoom στο Preview. Για τι ανάλυση λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perisian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Για παράδειγμα σε φωτογραφίες 12 MPixel (4000x3000) περίπου. Τον υπολογιστή τον έχω χρόνια και αυτό το παρατήρησα μετά από την αναβάθμιση στο El Capitan. Το πρόβλημα όμως δεν το βγάζει μόνο με φωτογραφίες από την φωτογραφική μου (η ανάλυση της οποίας θεωρείται φυσιολογική) αλλά και σε φωτογραφίες που κατεβάζω από το internet και έχουν σχετικά μεγάλη ανάλυση. Επίσης δεν το εμφανίζει πάντα. Μπορεί να έχει να κάνει και με την κάρτα γραφικών μου (Intel 3000) του macbook 2011 αλλά ξανά λέω πως το φαινόμενο το παρατήρησα μόνο όταν εγκατέστησα το el capitan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασα με μία photo ανάλυσης 6752 × 3803 και είναι όλα οκ, σφαίρα. Mε κάρτα Nvidia 760. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perisian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασα με μία photo ανάλυσης 6752 × 3803 και είναι όλα οκ, σφαίρα. Mε κάρτα Nvidia 760. Και εμένα μου λειτουργεί τις περισσότερες φορές σωστά. Δεν το κάνει πάντα. Κατά τα άλλα έχεις παρατηρήσει κανένα bug στο λειτουργικό; Τι μηχάνημα έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 7000 x 7000 σφαίρα κι εμενα σε macbook 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και εμένα μου λειτουργεί τις περισσότερες φορές σωστά. Δεν το κάνει πάντα. Κατά τα άλλα έχεις παρατηρήσει κανένα bug στο λειτουργικό; Τι μηχάνημα έχεις; Δεν έχω επίσημο της Apple αλλά Hackintosh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά έχει κανεις ιδέα γιατί κατά τη διάρκεια clean install και αφού έχω επιλέξει το hdd για εγκατάσταση, όταν πάει να ξεκινήσει μου βγάζει error "this copy of the Install OS X El Capitan application can't be verified. It may have been corrupted or tampered with during downloading". Είναι κατεβασμένο από app store 2-3 φορές, με διαφορετικά usb καθώς και με διαφορετικούς τρόπους δημιουργίας bootable usb (DiskMaker/terminal). Έψαξα και στο google, κάτι λένε για την ώρα αλλά μια χαρά είναι η ώρα μου.. edit.. Το βρήκα.. ήταν η ώρα τελικά. Στο δικό μου ήταν μια χαρά. Στο άλλο όμως με τον καινούριο δίσκο δεν ήταν ΟΚ. Οπότε άνοιξα terminal από το install usb και έκανα update την ώρα.. ότι να'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κανείς το θέμα με το caps lock που απενεργοποιείται όταν αλλάζεις γλώσσα; Το έχω σε 2 Mac με 10.11.3. Και τα 2 έχουν ορθογράφο iStorm (αν παίζει κάποιο ρόλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmad Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κανείς το θέμα με το caps lock που απενεργοποιείται όταν αλλάζεις γλώσσα; Το έχω σε 2 Mac με 10.11.3. Και τα 2 έχουν ορθογράφο iStorm (αν παίζει κάποιο ρόλο). Έχω και εγώ το ίδιο θέμα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στον αρθρογράφο, αλλά το έχω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πολλά προβλήματα με την εναλλαγή γλώσσας στο el capitan. Εκτός από το θέμα μην απενεργοποίηση του caps lock υπάρχει και αυτό που γυρίζει συνεχώς την γλώσσα σε αυτήν που έχεις ορίσει ως γλώσσα συστήματος. Πολύ εκνευριστικό να μην θυμάται τις τελευταίες επιλογές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κανείς το θέμα με το caps lock που απενεργοποιείται όταν αλλάζεις γλώσσα; Το έχω σε 2 Mac με 10.11.3. Και τα 2 έχουν ορθογράφο iStorm (αν παίζει κάποιο ρόλο). και εγω εχω το ιδιο θεμα χωρις τον ορθογραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mountzouris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παιδες 2 ερωτηματα?Εχει κανενας θεματα με τον safari παλι?Μου εξαφανισε το εικονιδιο με τα downloads διπλα απο τον καδο ανακυκλωσης. Πως το επαναφερω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δύσκολα να στο εξαφάνισε ο Safari. Μήπως το έσυρες κατά λάθος με το ποντίκι μακρυά από το Dock; Τελοσπάντων, μπορείς να βρεις το φάκελο downloads στο Finder και να τον σύρεις στο dock για να τον επαναφέρεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα