smask Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρόνια σε όλους και όλες.. Μια ερώτηση. Στο Spotlight αν βάλετε π.χ weather in Athens σας βγάζει αποτέλεσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρόνια σε όλους και όλες.. Μια ερώτηση. Στο Spotlight αν βάλετε π.χ weather in Athens σας βγάζει αποτέλεσμα; όχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλή χρόνια σε όλους και όλες.. Μια ερώτηση. Στο Spotlight αν βάλετε π.χ weather in Athens σας βγάζει αποτέλεσμα; Όχι, ούτε εμένα. Γενικά το spotlight δε το βλέπω να "δουλεύει" τόσο τέλεια σε τέτοιου είδους αναζητήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perisian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πέρασα εδώ και μια εβδομάδα το el capitan. Η μετάβαση έγινε σε macbook pro 2011 με 16gb ram από Mavericks. Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι θετικές. Γενικά ήμουν διστακτικός με τα τόσα bug και παράπονα χρηστών. Για τον ίδιο λόγο επέλεξα να μην περάσω καθόλου το yosemite. Όλες σχεδόν οι λειτουργίες του υπολογιστή είναι πιο γρήγορες. Οπότε υπάρχει διαφορά από Mavericks και Lion ακόμα και όχι μόνο από yosemite όπου το λειτουργικό βάρυνε. - Η γραμματοσειρά είναι ok - To safari είναι καλύτερο - Η εφαρμογή Photos έχει πλεονεκτήματα (πιο γρήγορη και αποτελεσματική) αλλά και μειονεκτήματα αφού κάποιες λειτουργίες δεν έχουν μεταφερθεί από το iphoto. Προσωπικά μου άρεσε η ταχύτητα και κάποιες λειτουργίες που έχει. - Το περιβάλλον είναι πιο όμορφο και λειτουργικό κατά την άποψη μου. Έχει γίνει βελτιστοποίηση χώρου η οποία θα εκτιμηθεί από υπολογιστές με μικρή οθόνη. - Όλες μου οι συσκευές δούλεψαν και βρήκα drivers. Δεν κατέβασα τους drivers από το scanner και το σκανάρισμα είχε κάποια θέματα που μπορεί να οφείλονται στην μη ανανέωση της εφαρμογής. Είδα επίσης ένα bug με μεγάλες εικόνες αλλά κρατάω τις παρατηρήσεις για αργότερα. - Η αναζήτηση spotlight είναι σίγουρα καλύτερη αλλά θα την ήθελα πιο γρήγορη και έξυπνη. Γενικά είμαι υπέρ αυτού του τρόπου αναζήτησης και είναι ένας τομέας που λειτουργούσε καλύτερα όταν έκανα τη μετάβαση από windows σε mac os. Επίσης οι προηγμένες αναζητήσεις καιρού κτλ δε λειτουργούν στην Ελλάδα. - Δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα με φακέλους με πολλά αρχεία, ίσα ίσα νομίζω πως ανοίγουν και λειτουργούν πιο γρήγορα από Mavericks. - Γρήγορα επίσης ανοίγουν και σκρολάρουν τα pdf αλλά για κάποιο λόγο το κείμενο είναι πιο θολό και δε λειτουργεί σωστά το double tap . Γενικά σε αυτήν την περίπτωση αναρωτιέμαι, γιατί Apple; - Μπορείς να στείλεις email με συνημμένα αρκετά GB με μια λειτουργία που υπάρχει από το yosemite. Πολύ καλή κατά τη γνώμη μου. - Το split view λειτουργεί καλά και ουσιαστικά είναι ένα full screen για δύο παράθυρα ταυτόχρονα. Θα μπορούσε φυσικά να γίνει και τριπλό split mode. Γενικά αν δε μου βγάλει κάποιο σοβαρό bug στο μέλλον νομίζω άξιζε η αναβάθμιση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoEone Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Έβαλα πρόσφατα τα El Capitan σε mbp 13"early 11 Γενικά πάει καλά,μια χαρά θα έλεγα [το μηχανημα ειναι "μαμά"] Το ΚΑΚΟ είναι οτι δεν βλέπει τις Νikon dslr σε tethered σύνδεση στο Ligtroom CC2015. Το γράφω για συνάδελφους φωτογράφους που δουλεύουν tethered να έχουν το νού τους!! Ακόμα δεν το βάζω στο κυρίως μηχάνημα μου..[ακόμα Mavericks εκει..] Για την ιστορία φταίει η Νίκον,δεν φταίει η Apple ούτε η Adobe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κατεβάζω την καινούρια version (10.11.3) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κατεβάζω την καινούρια version (10.11.3) ... me too Άντε να δούμε θα στρώσει επιτελους η αφύπνιση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Τι ειναι τουτο που μου βγαζει το little snitch ρε παλικαρια, απο τοτε που εβαλα 10.11.3 ? Τι προσπαθει να βγει προς τα 'εξω'; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εμένα δε μου έχει βγάλει κάποιο μήνυμα το little snitch πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Για κλείσε το Facetime ή και το Messages και δες αν θα σου το ξαναβγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Για κλείσε το Facetime ή και το Messages και δες αν θα σου το ξαναβγάλει. Μα δεν τα εχω ανοιχτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μα δεν τα εχω ανοιχτα! ΄Ισως ειναι επιλογη που έβγαλε μετα το update να στελνει δεδομενα για βελτίωση των εφαρμογων και του λειτουργικου.Τα επέλεξες μετα update κατα την επανεκκινηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 mentoras99 : Το google τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ΄Ισως ειναι επιλογη που έβγαλε μετα το update να στελνει δεδομενα για βελτίωση των εφαρμογων και του λειτουργικου.Τα επέλεξες μετα update κατα την επανεκκινηση? Οχι, εγω δεν επελεγα τιποτε. Βασικα δεν τα δουλευω ποτε, ουτε messages ουτε facetime. Μαλλον θα τα μπλοκαρω και δεν θα ξανασχοληθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μαλλον θα τα μπλοκαρω και δεν θα ξανασχοληθω.Και μετά από 2 μήνες θα ποστάρεις "το [τάδε] δεν μου δουλεύει. Λέτε να φταίει το El Capitan?" :D Καλύτερα πριν το μπλοκάρεις να κάνεις ένα google-άρισμα για να βεβαιωθείς τί ακριβώς είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα