_filippos_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 έχει θεματάκια με τις συσκευές που συνδέονται με USB. Μετά απο sleep mode απλα δεν αναγνωρίζονται (όχι όλες, ορισμένες) κ χρειάζεται reboot.
mentoras99 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ενα πραγμα που παντα μου ελειπε σε σχεση με τα windows, ειναι ενας ευκολος-αμεσος τροπος σαν αυτον των windows, για maximize window. Πατας το -οσο πιο αντιστοιχο να το πεις-εικονιδιο, και σε παει full screen! Οχι, δεν θελω full screen. Θελω κατι σαν τα windows, να πατω εκει, και να πιανει ολη την οθονη, εκτος απο το dock. Τοσο δυσκολο ειναι να γινει; 3
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Έχουν ακούσει μπινελίκι και από εμένα ουκ ολίγον για το συγκεκριμένο που άλλαξαν από το Yosi κ μετά..
belkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Έχουν ακούσει μπινελίκι και από εμένα ουκ ολίγον για το συγκεκριμένο που άλλαξαν από το Yosi κ μετά.. το update που ερχεται τι νεο εχει ?
gRim Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ενα πραγμα που παντα μου ελειπε σε σχεση με τα windows, ειναι ενας ευκολος-αμεσος τροπος σαν αυτον των windows, για maximize window. Πατας το -οσο πιο αντιστοιχο να το πεις-εικονιδιο, και σε παει full screen! Οχι, δεν θελω full screen. Θελω κατι σαν τα windows, να πατω εκει, και να πιανει ολη την οθονη, εκτος απο το dock. Τοσο δυσκολο ειναι να γινει; Έχουν ακούσει μπινελίκι και από εμένα ουκ ολίγον για το συγκεκριμένο που άλλαξαν από το Yosi κ μετά.. Βάλτε το BetterTouchTool και ρυθμίστε το να έχει τα ίδια gestures για διαχείριση των παραθύρων όπως τα windows. Για παράδειγμα αν θέλετε να πιάνει την μισή οθόνη σέρνεις το παράθυρο προς μία πλευρά αλλιώς εάν θέλεις να πιάνει όλη την οθόνη σέρνεις το παράθυρο προς τα πάνω. Αυτό που έκανε η apple μετά το yosemite είναι απαράδεκτο για να μην χρησιμοποιήσω χειρότερη έκφραση... 3
belkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Βάλτε το BetterTouchTool και ρυθμίστε το να έχει τα ίδια gestures για διαχείριση των παραθύρων όπως τα windows. Για παράδειγμα αν θέλετε να πιάνει την μισή οθόνη σέρνεις το παράθυρο προς μία πλευρά αλλιώς εάν θέλεις να πιάνει όλη την οθόνη σέρνεις το παράθυρο προς τα πάνω. Αυτό που έκανε η apple μετά το yosemite είναι απαράδεκτο για να μην χρησιμοποιήσω χειρότερη έκφραση... πολυ καλο φιλε δεν το γνωριζα
perisian Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Κατά κάποιο τρόπο θέλουν να μειώσουν τα κουμπιά από 2 σε ένα (full screen - full window) και προτίμησαν το full screen. Κατά μια έννοια το προωθούν το full screen mode. Αν την ώρα που πατάς το κουμπί έχεις πατημένο το alt εφαρμόζει την παλιά συμπεριφορά. Βέβαια μια χαρά είναι και τα δύο κουμπιά που υπάρχουν στο maverick που δουλεύω. 1
coffeex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Κατά κάποιο τρόπο θέλουν να μειώσουν τα κουμπιά από 2 σε ένα (full screen - full window) και προτίμησαν το full screen. Κατά μια έννοια το προωθούν το full screen mode. Αν την ώρα που πατάς το κουμπί έχεις πατημένο το alt εφαρμόζει την παλιά συμπεριφορά. Βέβαια μια χαρά είναι και τα δύο κουμπιά που υπάρχουν στο maverick που δουλεύω. Ναι αλλά με το alt δεν παίζει στον Safari αλλά παίζει στον Firefox.. γενικά δεν λειτουργεί σε όλες τις εφαρμογές, επίσης με διπλό click μπορεί να γίνει. 1
iganiats Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς πως πάει ο καπετάνιος σε Air mid 2011 1.6 i5, με 2GB RAM?
member10a Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μετά την αναβάθμιση στο καπετάνιο μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα στο ημερολόγιο και δεν μπορεί να κάνει sync. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; The connection with server p05-caldav.icloud.com has been closed. Try again later.
coffeex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μετά την αναβάθμιση στο καπετάνιο μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα στο ημερολόγιο και δεν μπορεί να κάνει sync. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; The connection with server p05-caldav.icloud.com has been closed. Try again later. Δεν μου έτυχε αλλά βρήκα αυτό
Prof_Chaos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 η final 10.11.2 ποτε θα κυκλοφορήσει περίπου; Βλέπω οτι εχει βγει η 5η beta . Ρωτάω αν ειναι να περιμένω λίγο για να κάνω καθαρή εγκατάσταση.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Με δεδομένο οτι έκανε και άλλες αλλαγές στην Beta 5 μπορεί να φτάσει και beta 7 αλλα κανείς δεν ξέρει σίγουρα να σου πει.. Περιμενε αν θελεις μεχρι τις 15/12 και τοτε αποφάσισε.. 1
rednex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Στο macbook μου pro 13 του 12mid(8ram-ssd),ο καπετάνιος μια χαρά απο αναβάθμιση yosemite,serfarisma μόνο με ff,safari άκυρο.Trim μέσω τερματικού όλα καλά.
member10a Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μου έτυχε αλλά βρήκα αυτό Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το είχα βρει και εγώ αλλά δεν μου δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα