jumaru99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγκατέστησε το iPhoto και το Library σου, από το TimeCapsule. Μετά άνοιξε το Photos και θα κάνει import το Library του iPhoto. Μετά αν θες, μπορείς να αποσύρεις το iPhoto και το Library του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmad Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Εκανα restore το iphoto απο time capsule και μετα δεν ανοιγε γιατι ηθελε update ( ετσι εγραφε ). Ανοιξε παραθυρο στο App store για το update ,αλλα εγραφε οτι δεν ειναι διαθεσιμο για ελλαδα . Εσβησα το iphoto και προσπαθησα να το ξαναβαλω κανονικα απο το cd που εχω αγορασμενο,αλλα μου εγραψε οτι εχει ληξει η αδεια του!!! Τι να κανω? Να κανω restore την iphoto library απο time capsule,και μετα να κανω import τις φωτο εκει? Θα παιξει κανονικα? ευχαριστω που βοηθατε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τι δεν έχω καταλάβει σωστά ? Εμένα στο EL_C γιατί δουλεύει κανονικά το iPhoto ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmad Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μήπως επειδή έκανα clean install to El Capitan? και επειδή έχει αποσύρει το iPhoto πλέον δε το βγάζει σαν διαθέσιμο ούτε το App Store ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ...και εγώ clean εχω,και μου το βγάζει κ στο AppStore δηλαδή για την ακρίβεια,τώρα το κατέβασα κ το εγκατέστησα. Το ότι είμαι Hackint0sh και όχι Mac ? ίσως ? αλλά ποτέ δεν είχε κάνει ως τώρα διαφορά αυτό.. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2015 από MoviemakerGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmad Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μαλλον θα παρω τηλεφωνο στη γραμμη τηλ υποστηριξης να ρωτησω. Ευχαριστω παντως για τη προσπαθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
member10a Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Nα ρωτήσω και εγώ. Java εγκαθιστούμε την 6 που προτείνει η apple ή την 8; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Nα ρωτήσω και εγώ. Java εγκαθιστούμε την 6 που προτείνει η apple ή την 8; Αν διαβάσεις εδώ σου λέει ότι μπορείς να βάλεις κανονικά την 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
member10a Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Αν διαβάσεις εδώ σου λέει ότι μπορείς να βάλεις κανονικά την 8. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσω με την 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μπήκα στο store για να δώσω μια ευκαιρια στα καπιταν και διαβάζω ως επι το πλείστον αρνητικά σχόλια.. τόσο buggy λειτουργικό είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μπήκα στο store για να δώσω μια ευκαιρια στα καπιταν και διαβάζω ως επι το πλείστον αρνητικά σχόλια.. τόσο buggy λειτουργικό είναι; Αν σκεφτεις οτι εγω μενω με την 10.11, που και αυτη μονο με clean install μπηκε (upgrade απο yosemite ΔΕΝ γινονταν-κολουσε κατα την αναβαθμιση), και μενω στην 10.11 γιατι ουτε η 10.11.1 εγκαθισταται (παλι ΔΕΝ μπαινει, κολαει κατα την αναβαθμιση απο 10.11 σε 10.11.1), ε ΝΑΙ, ειναι πολυ buggy. Περιμενω να βγει η 10.11.2, μηπως μπορεσω κι εγω και αναβαθμιστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μπήκα στο store για να δώσω μια ευκαιρια στα καπιταν και διαβάζω ως επι το πλείστον αρνητικά σχόλια.. τόσο buggy λειτουργικό είναι; Δικηγορος του διαβολου mode: Οταν ενα απο τα reviews ειναι το παραπανω (με 22 ψηφους ως helpful), δεν τους δινω ιδιαιτερη σημασια μεχρι να μιλησω με καποιον που γνωριζω οτι ξερει τι λεει. Οπως επισης δεν βρισκω ιδιαιτερα "helpful" το παρακατω: Στο ζουμι, προσωπικα δεν αντιμετωπισα κανενα απο τα προβληματα που αναφερονται, σε 2 διαφορετικα μηχανηματα. Ριξε μια ματια στις προηγουμενες σελιδες, εχουν εμφανιστει προβληματα σε αλλα μελη, καντους ενα quote για να παρεις feedback ή περιμενε reply τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνώ με τον Gi0 και μάλιστα κολλάει πολύ καλά και η υπογραφή του στο περιεχόμενο του 1ου spoiler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπήκα στο store για να δώσω μια ευκαιρια στα καπιταν και διαβάζω ως επι το πλείστον αρνητικά σχόλια.. τόσο buggy λειτουργικό είναι; Πριν κανα 3μερο το εβαλα και στο mac mini late 2012 και παει αψογα..... Ηταν το τελευταιο απο το ''fleet'' των μακοειδων μου....που δεν το ειχα βαλει Εχει εγκατασταθει και τρεχει νερακι σε Imac 5k, Mac Pro(2013) , Mbp 2014,Macbook 12'' (2015) Στα 2 τελευταια, εχω δει και μια συμπαθητικη αυξηση ζωης της μπαταριας. Μονο μια φορα με ''κρεμασε΄΄ο κουβας, aka MacPro, αλλα αυτο το ειχε κανει και με τα Yosemite. (και ειναι απο τα main rigs για την δουλεια μου) Απο κει και περα, σε 2 συναδελφους που τους περασα τον ''καπετανιο'' mbp 2010 και mb air early 2015 δεν εχουν παραπονεθει για κατι μεχρι στιγμης. Ολα τα παραπανω βεβαια, ειναι ενα απειροελαχιστο δειγμα στο συνολο, και σιγουρα θα υπαρχουν ατομα που αντιμετωπισαν καποιο θεματακι. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από Unabomber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpera_x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι το El capitan εκκινεί πιο γρήγορα και μάλλον είναι πιο ελαφρύ σε σύγκριση με το Yoesmite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα