Panathinaikara Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κάντε και το κόλπο με το resize time θα μπορούσες να το διευκρινίσεις λιγάκι; εκανα ενα προχειρο search στο google και στα αποτελεσματα μου εβγαζε κυριως για split screen view Τι ακριβώς δλδ αλλάζεις για να τρεχει πιο γρήγορα; thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ανοίγεις το Terminal και δίνεις defaults write NSGlobalDomain NSWindowResizeTime 0.001 και πατάς Enter και μετά ένα reboot το μηχάνημα. Μετά όταν πατάς ALT και επιλέγεις το πράσινο εικονίδιο θα δεις τις εφαρμογές να πιάνουν όλη την οθόνη αστραπιαία. Και γενικά όταν κάνεις open και save σε εφαρμογές θα δεις τεράστια διαφορά. Σε περίπτωση που δεν θες κάτι τέτοιο δίνεις defaults delete NSGlobalDomain NSWindowResizeTime 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 σευχαριστώ m8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εμένα καθυστερεί αρκετά να ανοίξει σε σχέση με το yoshemite που άνοιγε σφαίρα..κατ αλλα είναι μια χαρα ! Τα ίδια και σε mbp 13 mid 2010...νόμισα για μια στιγμή ότι έβγαλα τον ssd και ξαναέβαλα τον παλιό hd στις 5400 rpm .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Στο pro 15" 2014 τρέχω mavericks ακόμη, είχε συχνά κολλήματα όταν συνέδεα εξωτερική οθόνη και επανεκκινήσεις με χρήση Firefox. Ολα αυτά έπαψαν να συμβαίνουν μετα την ενημέρωση των latest fixes. Μια που είχα βρεί την ησυχία μου άνευ προβλημάτων αποφάσισα να μην προχωρήσω σε Yosemite. Πλέον φτάσαμε σε el capitan και απο οτι έριξα μια ματιά έχει πολύ ομορφο ui, απo stability πως πηγαίνει; Επίσης έχω αρκετά dev tools στο usr/local k usr/lib, θα είχα πρόβλημα σε system upgrade απο mavericks σε el capitan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Eβαλα σε ενα mbp 2010 ενος φιλου, καινουργιο ssd (850 evo 250gb) και προσπαθω να κανω install τον καπετανιο.... Αλλα, εχει μεινει κανα 15λεπτο εκει που κανει install και λεει ''about a second remaining'' προς το τελος.... Αny ideas ? Edit, Οκ ξεκολλησε μονο του..... Καποιο program για να βλεπει το health του ssd ? thanks in advance..... ps1 : Eχει ακουσει οτι το trim μπορει να κανει τον ssd να μην δουλευει καλα (οh God ) , και με εχει πρηξει να μην του το κανω.... Να το κανω ή οχι ? και αν το κανω μονο με το απλο ''sudo trimforce enable'' ή με καποιο extra program ? tip: τα γραφω ετσι ωστε να του δειξω μετα τα μηνυματα μπας και ξεστραβωθει.... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2015 από Unabomber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Eβαλα σε ενα mbp 2010 ενος φιλου, καινουργιο ssd (850 evo 250gb) και προσπαθω να κανω install τον καπετανιο.... Αλλα, εχει μεινει κανα 15λεπτο εκει που κανει install και λεει ''about a second remaining'' προς το τελος.... Σχεδόν πάντα έτσι μου κάνει. Λογικά δεν έχεις κάποιο θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σχεδόν πάντα έτσι μου κάνει. Λογικά δεν έχεις κάποιο θέμα. Nαι , ολα κομπλε, οπως γραφω και πιο πανω μετα το edit, ξεκολλησε μονο του.... Αny ideas για τα υπολοιπα questions ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Nαι , ολα κομπλε, οπως γραφω και πιο πανω μετα το edit, ξεκολλησε μονο του.... Αny ideas για τα υπολοιπα questions ? Όχι, υπάρχουν αρκετοί που έχουν ασχοληθεί με το trim/ssd health και θα εμφανιστούν σε λίγο (ελπίζω). Ήθελα μόνο να σου πω ότι το κόλλημα στο τέλος του installation είναι σύνηθες, για να μην ανησυχείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εννοείται να ενεργοποιήσεις το τριμ με την εντολή. Πες του φίλου σου ότι μόνο το ανάποδο συμβαίνει (να μη δουλεύει σωστά ο δίσκος χωρίς τριμ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epiphobe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Να γράψω και γω την εμπειρια μου με το El Capitan.Εγκαταστάθηκε σε mac mini late 2009,2.26ghz,4G ram και ssd crucial mx100 256g,πάνω σε Mountail lion.H αλήθεια είναι οτι με το m.lion(τo οποιο δεν ηταν clean install)είχα χαζοκολλήματα και spinning beachball ακομα και σε απλά πραγματα(copy-paste).Με το El capitan το μηχανακι ειναι απροβληματιστο,πήρε ανάσες και καποια χρονια παράταση ζωης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djnick! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Παιδια σε macbook pro mid 2009 13 inch με 4gb ram αξιζει να αναβαθμισω απο mountain lion σε el capitan?Σκεφτομαι να κανω clean install απο αυριο. Κατι ακομα.Επειδη χρησιμοποιω το coolbook στο 10.8 υπαρχει κατι αντιστοιχο στο el capitan ή δεν θα μου χρειαστει εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Clean install και πλήρως ικανοποιημένος προς το παρών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Report και από εμένα σε Mbp late 2008 με ssd 250gb evo samsung kai 8gb memory ,από maverick σε update καπετάνιο και τελευταίο update όλα καλά έκτος του sfafari κάποιες φορές απο top sites δεν ανοίγουν τα sites και κάποιο πρόβλημα στην κάρτα γραφικών ?? πριν την αναβάθμιση έβλεπα video 1080p και .MTS με το vlc, τώρα κολλάνε και υπάρχει μεγάλο ζόρι 1080p ούτε με το quicktime (πολλά σπασίματα) μονό το quick time pro 7 παίζει . παιδικές ασθένειες ?? τι να πω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmad Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα. Εγκαταστησα το el capitan και ηθελα να ρωτησω τι κανω με το iphoto? Τωρα εχει την εφαρμογη την καινουργια που λεγεται photos. Να εγκαταστησω απο time capsule το iphoto ή οχι? εχω πολλες φωτο λογω δουλειας βαση ονοματος. αν δεν το εγκαταστησω πως θα βαλω τις φωτο απο time capsule? επισης γιατι οταν βαζω το username-password για hotmail δεν μου το αναγνωριζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα