Προς το περιεχόμενο

OS X El Capitan

γροσερισοπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα δυστυχώς μετά το El Capitan δεν μου bootάρει παρά μόνο με επανεγκατάσταση λειτουργικού!!!

Μια μερική λύση βρήκα εδώ (1ο post 2η σελίδα).

Δυστυχώς το πρόβλημα δε λύθηκε ούτε με την 10.11.1 $#%&^$%^*...

Επίσης να πω ότι το συγκεκριμένο thread δεν το βρίσκω αν κάνω login στο apple support communities.

Οπότε να ξέρετε ότι υπάρχει bug και θα το δείτε και στις κριτικές για το El Capitan που ενώ αρχικά πήρε 4.5 αστέρια τώρα έχει πέσει λίγο.

Εγώ έκανα αυτή την λύση και δούλεψε:

Hey I ran across this fix and it worked for me on two machines.

Email this code to yourself, but change the machine name to YOUR EXACT(!) HardDisk-name.

• cd "/Volumes/Macintosh HD/Library/Extensions/" ; mkdir Unsupported ; mv Net* Unsupported ; mv Sym* Unsupported ; mv hp* Unsupported ; mv ndc* Unsupported ; cd "/Volumes/Macintosh HD/System/Library/Extensions/" ; mkdir Unsupported ; mv Belc* Unsupported ; mv Eltima* Unsupported ; mv hp* Unsupported ; mv Hua* Unsupported ; mv Netg* Unsupported ; mv Remo* Unsupported ; mv RIM* Unsupported ; mv USBEx* Unsupported ; rm -Rf /Volumes/MacintoshHD/Library/Filesystems/*fuse* ; rm -Rf /Volumes/Macintosh\ HD/Library/Application\ Support/Sym* ; rm -Rf /Volumes/Macintosh\ HD/var/folders/*
  •  
  •  

Boot in Restore mode.

Click OS help and Safari will open

Open your email and copy the code

Quit Safari and open Terminal from the top menu

Paste the code and hit return.

Give it a minute or two. When it is done you will then be able to quit Terminal.

Restart. Be patient, restart does not begin immediately, and in 20-30 seconds

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 675
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έκανα αυτή την λύση και δούλεψε:

Hey I ran across this fix and it worked for me on two machines.

Email this code to yourself, but change the machine name to YOUR EXACT(!) HardDisk-name.

• cd "/Volumes/Macintosh HD/Library/Extensions/" ; mkdir Unsupported ; mv Net* Unsupported ; mv Sym* Unsupported ; mv hp* Unsupported ; mv ndc* Unsupported ; cd "/Volumes/Macintosh HD/System/Library/Extensions/" ; mkdir Unsupported ; mv Belc* Unsupported ; mv Eltima* Unsupported ; mv hp* Unsupported ; mv Hua* Unsupported ; mv Netg* Unsupported ; mv Remo* Unsupported ; mv RIM* Unsupported ; mv USBEx* Unsupported ; rm -Rf /Volumes/MacintoshHD/Library/Filesystems/*fuse* ; rm -Rf /Volumes/Macintosh\ HD/Library/Application\ Support/Sym* ; rm -Rf /Volumes/Macintosh\ HD/var/folders/*
  •  
  •  

Boot in Restore mode.

Click OS help and Safari will open

Open your email and copy the code

Quit Safari and open Terminal from the top menu

Paste the code and hit return.

Give it a minute or two. When it is done you will then be able to quit Terminal.

Restart. Be patient, restart does not begin immediately, and in 20-30 seconds

Δούλεψε και σε εμένα! Thanks!

https://github.com/JohnCoates/Aerial

Apple TV aerial screensaver για το OSX :)

Πολύ ωραίο φίλε, σε ευχαριστούμε! Σε σχέση με τα native screensavers είναι χρόνια μπροστά.

To περασα και εγω τελευταιος και καταιδρωμενος ,δεν εχω προλαβει  να  το δω σε ολες τις αλλαγες του αλλα μου εχει αφησει  ως πρωτη αισθηση οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο .

To περασα και εγω τελευταιος και καταιδρωμενος ,δεν εχω προλαβει  να  το δω σε ολες τις αλλαγες του αλλα μου εχει αφησει  ως πρωτη αισθηση οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο .

Κάτι που παρατήρησα είναι πόσο πιο γρήγορα ανοίγουν εφαρμογές που τις έχεις κάνει quit... Πρέπει να φτιάξανε και άλλο το, ήδη καλύτερο από πολλά άλλα, memory handling

• Like 1

Απο firewall τι εχετε;

Handsoff ή little snitch?

Γιατι υποπτευομαι το handsoff για προβληματα, ειδικα με το el capitan.

Κανένα extra firewall... μια χαρά φτάνει αυτό που έχει το σύστημα από μόνο του. 

• Like 2

Κανένα extra firewall... μια χαρά φτάνει αυτό που έχει το σύστημα από μόνο του. 

Ναι αλλα δεν μπλοκαρει εξερχομενη κινηση.

Αν αυτο δεν σε πειραζει, εμενα με πειραζει.

adobe severs, microsoft servers, και αλλα πολλα ακομη....

Μία χαρά μπλοκάρει... και έχεις και επιλογή τι να μπλοκάρει και τι όχι. 

Αν ξέρεις να σεταρεις το little snitch είναι καλό..αλλά που να ξέρεις όλα τα rules που πρέπει να δημιουργήσεις??

Συνέχεια σου πετάει συνδέσεις..και αυτή η Apple...ψάχνει πχ την ώρα..σε 10 διαφορετικούς server!!!!

• Super Moderators

Πολύ ωραίο φίλε, σε ευχαριστούμε! Σε σχέση με τα native screensavers είναι χρόνια μπροστά.

Σε retina οθόνες όμως καταλαβαίνεις λίγο πως είναι φτιαγμένο για το apple tv και τις "παραδοσιακές" οθόνες των τηλεοράσεων. :)

Πολύ κάλο είναι και το radio silene το έχω σχεδόν ένα χρόνο και είναι όπως  πρέπει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...